• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bazı Kadınlar Neden Bu Kadar Kıskanç?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hayır tabiki
ama çok çirkin yorum yapıyorsunuz kayıtsız kalamadım
Sabahtan beri onun çirkin yorumları ne olacak.? Sırf sütyenli foto koydu diye bir kadına burası kadın platformu çok tutulmazsın erkek yok burda diye ima etmesi? Bu çirkin değil demekki size göre.
Çirkin yorum anlayışımız da farklı. Eğer duymak istemiyorsa o da çirkin yorum yapmayacak.

Hanımefendi sizce bu kadar insan kusur mu arıyor?
Konuyu anlamamış olduğunuzu umut ediyorum...
konuyu gayet iyi anladım
gerçekten kötü kalpli insan dolu burası
ben güzelim diye foto koysan 1500 yorum gelir ağzın eğri burnun büyrü diye :)
neyse tabiki insan kendi kendine güzel dememeli bırakalım bunu başkaları desin öyle değil mi
ama biri fotonu koy da ortam güzel görsün demiş ona binaen yazdım.

Orta yerimden çatladım bak şimdi .. iyi de oldu he ,benden bikaç tane olması dünyanın yararına :D ay bak Konunu okuyunca egom tavan yaptı :D

Bütün konuların polemik sebebi ,insanları kışkırtıp banlatıyorsun. .bence daha iyi uğraşlar bul kendine ..elişi falan yap ,mandala boya ,yürüyüşe çık ,arkadaslarinla dışarda birşeyler iç ..diyelim ki vaktin yok çok mühim işlerin kadinisin, o zaman 7/24 burda işin ne ? Demek ki tek amacın egonu tatmin ederken milleti banlatmak. .

Burada kimse insanın kendine olan “benim güzelliğim, maddi gücüm, prestijli işim” tarzı yakıştırmalarından hoşlanmıyor. Bunu sırf kıskançlık olarak algılamak bile bir kendini beğenmişlik örneği. Sizi tanımıyoruz bile, neden kıskanalım? “Ben çok güzelim” demenize inandığımız için değil, kendinizi böyle tanımlamanızdan rahatsız olduğumuz için tepki gösteriyoruzdur belki de.

Benim kıskançlık değil ama hayranlık duyacağım kişiler az laf, çok icraat yapanlardır.

konuyu gayet iyi anladım
neyse tabiki insan kendi kendine güzel dememeli bırakalım bunu başkaları desin öyle değil mi
Boşve canım herkes konuyu istediği gibi algılıyor zaten dediğin gibi çok kötü kalpli insanlarla dolu burası

Sen çok edepsizsin. İstersen dünya malın olsun edep olmadıktan sonra hiçbir şey olmaz. Sen bu kadına ne dediğinin farkında mısın? Kimsin sen ya? Şu zamana kadar acıdım üzüldüm ama sen kimsin bu kadını neyle itham ediyorsun terbiyesiz? Hadsiz! Azıcık aile terbiyesi alsaydın şöyle konuşmazdın.
Rezil insan. Senin oksijenin bile israf doğaya emin ol. Şu lafa bak. Onun yerinde olsam seni bulur emdiğin sütü burnundan getirirdim! Terbiyesiz hadsiz!
Sutyen fotosunu görünce beyni direk erkeği çağrıştırıyor, ee kişi kendinden bilirmiş işi:KK45: Onun burnundan ben getiremem Allah yapmış zaten ona yapacağını:KK54: Boş verin uğraşmayın siz de belli ki maksat dikkati çekmek milleti uyuz edip banlatmak. Eski konularına baktım da yazık daha da 28 yaşındaymış niye böyle oldu ki. O yıkmadığı şey kafa yapıyor olabilir mi acaba?:KK53:

Kiskanmanin kadini erkegi yok insansi bi duygu bana gore ama sizr gelen tepkiler egoist tavrinizdan kaynaklaniyor olabilir. Oylesiniz de diyemem ama konuyu okuyunca aklimda oyle bi algi olustu.

konuyu gayet iyi anladım
siteden de gözlemlediğim birçok kadın benim güzelliğimi, maddi gücümü, özellikle de statümü, prestijli mesleğimi inanılmaz derecede KISKANIYORLAR..

Bu temiz yürekli bir söylem değil.
Kaldı ki şu formda hanımefendiyi kimse şahsen tanımıyor.
Olumsuz yorum almış ve belli ki kin tutmuş
Böyle bir konu açarak,sonra da saldırarak dost bulamazsınız.Başta dostluk göstermezseniz alacağınız cevaplarda dostça olmaz.
Hoş dostça yazanları da alıntılamadı nedense?

Olaylar olaylar olaylar :))
Konuyu kapatıyoruz her zaman ki gibi ama eleştirmezsem çatlarım, nihayetinde ben de bir kadınım :)

Passionatewoman site üyelerine de laf atarak konu açmış, açtığı konulara, üyeliğine sinir olanlar vardır illa ki, herkes kendince haklıdır da ama hiçbir kadın bir diğerine annelik, çocuk üzerinden laf sokmaya kalkmasın.
Sizlere yapıldığında sinirden krize gireceğiniz şeyleri bir başkasına yapmayın.

Ortaya bir laf atmış, ben olsam üstüme alınmam, niye alınayım, sizler niye alınıp kızdığınız birinin konusuna yorum yapıyorsunuz ki?

Hoşlanmıyor musunuz? Konuyu pas geçersiniz, herkesin yüzüne diyorum direkt, konuları da üyeleri de popüler yapan sizlersiniz.

Kaç tane kib yapılmış sırf bu konu için, banlandığınıza değecek mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back