Bazı Kadınlar Neden Bu Kadar Kıskanç?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kardeş senin kafada var
Niye böyle yazıyorsun
Bazı eleştirilerin normal taa bilmem hangi konuya girip ordan bel altı vuranların Allah belasını versin...
Sen a diyorsun b diyor sırf yermek için
Ama durup dururken kadınlara laf söylemen olmamış
Umrumda değil diyorsun herkese laf veriyorsun ne takıp abartmışsın burayı
Güzel olan insan böyle demez saçma sapan
Birde bazı kadınlar çöpe atılası

Allahim ya hadi gercek hayatta kiskanan insanlar vardir onu bilemem ama burda insanlar bilgi almak sohbet etmek yardimlasmak icin var ben tanimam bile burdakiler sizin guzelliginizi nerden biksinde kiskansin allahta biliyo ya bu zamana kadar kimsenin malini mulkunu meslegini kiskanmadim sadece mutsuz oldugumda mutlu insan gorunce kiskaniyorum bide esimi kiskanirim o kadar kendinizi bu kadar onemsemeyin herkesin derdi siz degilsiniz

konu sahibine hakaret ediliyor sürekli ne yapacaktı? haklısınız deyip susmasını beklemiyorsunuz herhalde???
Sadece üyeler hakaret etmiyor, kendisi de hakaret ediyor.
Ayrıca bu kadar çirkinleşmek zorunda değil.

Passionatewoman bu konuyu acmanda ki tek amacın insanları birbirine düşürmek.bu kadar basit.tabii uzun zamandır gündem de degilsin,kendini bir sekilde farkettirmen lazımdı,yorumlarla bunu beceremedin ve böyle sacma sapan bi konu açmayı tercih ettin.

Daha fazla yorum yapip prim vermek istemiyorum

Feminizm sanatla, üretimle, sosyal örgütlenmeyle, bilimle tanımlanan ve perçinlenen geniş bir oluşumdur. ‘’Ben feministim’’ demekle feminist olunmuyor ne yazık ki. Ya da bir holdingde genel müdür olmakla... kadınların yaşadığı zorluklar ya da hayattaki konumları adına ne gibi bir girişiminiz oldu ulusal ya da uluslararası boyutta?
Benim için feminist marie curie, sappho, türkan saylan, haypatia vb’ dir. Böyle bas bas bağırarak ve aşağılayarak nasıl feminist olunur?

içine giren spermleri iyi yıka da çocuğun olmasın ne demek?
bu nasıl bir laf?
nasıl bir beddua?
çok ayıp çokkk
sanal ortam diye herkes birbirine saydırıyor ne kadar seviyesizce.
Beddua değil kendisinin konusu. İçime giren spermleri yıkıyorum diye.
Böyle bir anneden de sağlıklı çocuklar olmaz zaten. Bir tavsiye benden ona.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…