- 27 Haziran 2010
- 6.610
- 13.352
- 448
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
konu sahibine hakaret ediliyor sürekli ne yapacaktı? haklısınız deyip susmasını beklemiyorsunuz herhalde???Hala aynı şeyi söyleyecek misiniz ?belleza
konu sahibine hakaret ediliyor sürekli ne yapacaktı? haklısınız deyip susmasını beklemiyorsunuz herhalde???
Sadece üyeler hakaret etmiyor, kendisi de hakaret ediyor.konu sahibine hakaret ediliyor sürekli ne yapacaktı? haklısınız deyip susmasını beklemiyorsunuz herhalde???
Konu sahibi de alkış beklemiyordu zaten ..konu sahibine hakaret ediliyor sürekli ne yapacaktı? haklısınız deyip susmasını beklemiyorsunuz herhalde???
Izmirde miymis?
Ben de bu kadar hava atinca kendisini koc holding yonetim kurulu uyesi falan sanmistim
içine giren spermleri iyi yıka da çocuğun olmasın ne demek?Konu sahibine kim hakaret etdi?
Göster bende görmek istiyorum...
Çok abartıyorsunuz çok terbiyesizce buMilleti gaza getirmiyorum ama sen ulu orta pis kokulu gazlar çıkarma, haddini bil. Git içine giren spermleri iyice yıka da bari bir çocuğun olmasın, ona üzülürüm sadece.
Kendisinin abartısının yanında bence bu hiç. Kadını sırf sütyenli foto koymuş diye neyle itham etti. O abartıyorsa böyle cevap alması bence çok olağan.Çok abartıyorsunuz
Aynen. İzmirde. Hangi holding acaba diye düşündüm...
Beddua değil kendisinin konusu. İçime giren spermleri yıkıyorum diye.içine giren spermleri iyi yıka da çocuğun olmasın ne demek?
bu nasıl bir laf?
nasıl bir beddua?
çok ayıp çokkk
sanal ortam diye herkes birbirine saydırıyor ne kadar seviyesizce.
içine giren spermleri iyi yıka da çocuğun olmasın ne demek?
bu nasıl bir laf?
nasıl bir beddua?
çok ayıp çokkk
sanal ortam diye herkes birbirine saydırıyor ne kadar seviyesizce.
İnanıp inanmamanız zerre umrumda mı sanıyorsunuzÖyle eminim ki şuan gülmediğine.
Böyle ahahah yazıp iki smiley koyunca kimseyi takmadığına inanıldığını mı sanıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?