• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bazı Kadınlar Neden Bu Kadar Kıskanç?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hatayı hata ile telafi etmek nasıl bir psikolojidir anlamıyorum
Yapmayın onunda hata sayısı bir sizinde bir eşitsiniz o halde

Arkadaşım sen konularını neden hep polemik yaratmak için veya insanları birbirine sokmak için açıyorsun?

Bize ne seni çekemeyenlerden kıskananlardan.

Tamam senin hayatın mükemmel biz sersefiliz egonu bu şekilde tatmin edeceksen böyle mutlu olacaksan böyle hayal et o zaman. Ne yapalım şimdi?

Böylesini çok gordum...kadın değilde.. insan olarak değiştirelim.. çünkü erkeklerinde problemlisi kıskancı var!!!senin konumundan rahatsiz olup kaşinan ..gibi..ama cok pislik kadin gordum..asla hemcinslerimin hepsune demiyorum..yanlis anlasilmasin..en guzeli uzak durmak..inanin tek care..UZAKLAŞIN!

Holdingin kapisindan giremezsiniz iki lafi bir araya getiremeyen insanlarsiniz

Belkide sizin bu kucuk gordugunuz insanlar icinde mutevazi olup hayatlatinda geldikleri noktalarla gosteris yapmayan insanlar vardir boyle sozler soyluyorsunuz karsilik verenlerede hasetlendin diyorsunuz gercek hayattada boyle hava atiyorsaniz inanin kiskanmiyorlardir tavriniza sinir oluyorlar

Fakat sizde haydutu savunuyorsunuz burda .
Ne biliyim kurda diklenen kuzuyu savunuyorsunuz , normal mi sizce ?
Burası sanal ortam milletin yazdığı her harfe taksaydık .
Kullanmayı bilmeyen , sinirine hakim olmayı beceremeyen kullanmasın o zaman . Törpüleyin kendinizi
Yönetim gerekli cezaları veriyor zaten kurallar dışında hakaret eden kişiye , yaptığınız ben hakkımk ararım edasıyla silahlanıp dağa çıkmak gibi
Verin gazı sorun değilde yakıt o
pahalı
kimseyi savunmuyorum
sadece pis pis konuşanları kınıyorum

siz sürekli muhteşem kariyerim var çok iyiyim tarzında konuştuğunuz için insanlar sinir olarak yazıyor..

eski konulara bakıp bel altından vurma konusuda haklısınız sırf bu yüzden ben konu açmaya çekiniyorum orda ölene kadar duracak damga gibi. isteyen girip bakıp 5 yıl once sen böyle yazmışsın filan deyip konumun içine edecek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back