- Konu Sahibi Passionatewoman
Hatayı hata ile telafi etmek nasıl bir psikolojidir anlamıyorum
Yapmayın onunda hata sayısı bir sizinde bir eşitsiniz o halde
Yapmayın onunda hata sayısı bir sizinde bir eşitsiniz o halde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güzellik göreceli olduğundan şimdi ona da kusur bulurlarKendi fotonu koyda bir güzel görsün buralar
Konu sahibinin ikinci üyeliği falan mısınız? :)güzellik göreceli olduğundan şimdi ona da kusur bulurlar
Amaçları sadece boş muhabbet ben burada gerçekleri yazınca da hepsi inanılmaz rahatsız oluyorlar ? Neden ? Çünkü onların karakterini tanımladığımdan üstlerine alınıyorlargüzellik göreceli olduğundan şimdi ona da kusur bulurlar
Nereniz güzel çok merak ettim?benim güzelliğimi
Hanımefendi sizce bu kadar insan kusur mu arıyor?güzellik göreceli olduğundan şimdi ona da kusur bulurlar
kimseyi savunmuyorumFakat sizde haydutu savunuyorsunuz burda .
Ne biliyim kurda diklenen kuzuyu savunuyorsunuz , normal mi sizce ?
Burası sanal ortam milletin yazdığı her harfe taksaydık .
Kullanmayı bilmeyen , sinirine hakim olmayı beceremeyen kullanmasın o zaman . Törpüleyin kendinizi
Yönetim gerekli cezaları veriyor zaten kurallar dışında hakaret eden kişiye , yaptığınız ben hakkımk ararım edasıyla silahlanıp dağa çıkmak gibi
Verin gazı sorun değilde yakıt o
pahalı
Gerçekleri söylediğimizde neden bu kadar ezikleniyorsunuz? Sizin gibilere diyecek çok şey var da sizin iğrenç seviyenize inmek istemiyorumKonu sahibinin ikinci üyeliği falan mısınız? :)
Konuyu baştan itibaren siz yanlış anlamış olmayasınız? Ya da işinize geldiği gibi ?Hanımefendi sizce bu kadar insan kusur mu arıyor?
Konuyu anlamamış olduğunuzu umut ediyorum...
hayır tabikiKonu sahibinin ikinci üyeliği falan mısınız? :)
Ah öyledir :) hani kahkaha atan emojiler :) eksik kalıyor yorumunuz böyle.Gerçekleri söylediğimizde neden bu kadar ezikleniyorsunuz? Sizin gibilere diyecek çok şey var da sizin iğrenç seviyenize inmek istemiyorum
Canım artık sizin gibi boş insanlara kısa cümleler kuruyorum zaten ne desem de algılayamıyorsunuzAh öyledir :) hani kahkaha atan emojiler :) eksik kalıyor yorumunuz böyle.
Karakteri bu çünkühayır tabiki
ama çok çirkin yorum yapıyorsunuz kayıtsız kalamadım
İnanın çok isterdim! ama bariz ortada,siz kadınsınız ama şu kadının kurdu olan kadınlardan,hani çok muzdarip olduğunuz hemcinslerden!Konuyu baştan itibaren siz yanlış anlamış olmayasınız? Ya da işinize geldiği gibi ?