- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
Hıhıı sen öyle deyince öyle oldum tatlımcidden çok eğlencelisiniz
Tam olarak ta bu düşüncelerime tercüman oldunuzIyi de burda kimse sizin goruntunuzu ya da mesleginizi bilmiyor, neden kiskansinlar?
Ben guzelim diyen elma sekeri tipli kadinlardan, ya da 3 kisilik ofise mudur oldu diye kendini coca cola nin ceo su sananlardan olmadinizi nerden bilelim?
Bi de biliyor musunuz, ben hayatimda hic cok zenginim diyen zengin, cok guzelim diyen guzel, kariyerimin zirvesindeyim diyen kaliteli is adami gormedim. Bu insanlar biseyleri sindirmis olduklari gibi, ayni zamandasurekli baskalarindan ovgu aldiklari icin kendilerini ovme gereksinimi duymazlar.
Bir insanda ne eksikse o diline vurur genelde.
Ya seni çok dikkate alıp hemen boşanacağımKuzum sen gercekden boşan yaaaa, kocanin ilgisizliği seni baya eziklemiş.
Gercek hayatda kesin kiskanan vardir, belkide cevrende senin statüsünde olan insanlar mevcut değildir- arkadaş cevreni gözden geçir
Hoşgeldin müdür.KISKANIYORLAR
Ya seni çok dikkate alıp hemen boşanacağımiçime giren çıkan spermlerden tutun da statüme kadar herşeyimi kıskandınız be neyse ki kıskanılanın malı artarmış tatlım kabul etsen de etmesen de ezik olan sensin ve bu konuyu o kadar üstüne alındın ki konudan uzaklaşamıuorsun bile yok benim o başarım var bu başarım var diyerekten de kendi ezikliğini bastırıyorsun
Ne söylersem söyleyeyim anlaşılacak şey karşımdakinin algıso kadardır="Passionatewoman, post: 53889960, member: 834444"]Ok siz sanal dünyanızdan hikayeler anlatmaya devam ederken ben müsaadenizle reel yemeğimi yiyeceğim
Artık genel müdürüm tatlım o kısmı atlamaHoşgeldin müdür.
Şu kısımdan sonra tuzla buz oldum.
Mune abla arsızlığın sınırları zorlanıyor
Oysa ki sizin bir konunuzu okumuştum ve size de saldırıyorlardı eski konularınız üstündenTamam .
Ahahahahah daha okuduğunu algılayamayacak kişilere cevap yazmakla hatayı baştan yaptım ben doğruKisi olmayan şeyleri olmuş gibi anlattığını az önce beyan etti zaten
Daha da uzatıp günaha girmeyin hanımlar belli ki sorunları var durumu yok doktora gidemiyo
Ya seni çok dikkate alıp hemen boşanacağımiçime giren çıkan spermlerden tutun da statüme kadar herşeyimi kıskandınız be neyse ki kıskanılanın malı artarmış tatlım kabul etsen de etmesen de ezik olan sensin ve bu konuyu o kadar üstüne alındın ki konudan uzaklaşamıuorsun bile yok benim o başarım var bu başarım var diyerekten de kendi ezikliğini bastırıyorsun
Ahahahahah daha okuduğunu algılayamayacak kişilere cevap yazmakla hatayı baştan yaptım ben doğru
Bence görüşlerinizi kendinize saklayın keza yeterince hayat tecrübesine sahibim ve kime neye güveneceğimi de çok iyi biliyorum fesat kadınlara güvenmeyeceğim kesinBirde ben seni hiç hatırlamıyorum adından, sen her ilk mesajında kendini hatırlatıyorsun.
O sana bakan kızlar hasetinden değilde seninle dalga geçmek için gülüyor olabilirler.
Lütfen destek al. Elinde olan tek şeyin mevkin ve güzelliğin “anlatılanlara göre”
Güvenme güzelliğine bir sivilce yeter,
Güvenme zenginliğine bir kıvılcım yeter.
Sizi tanımıyorum ama burada bana saldıran tüm kadınlar istisnasız HEPSİ ! Beni inanılmaz kıskanıyorlar ben eğlenip kahkaha atıp geçiyorum onlarsa kendilerini yiyorlar :)
Bana giren çıkan sizi ne ilgilendiriyor acabaYok canim....icine girip çıkani kiskanmiyorum. Allah daha cok versin. Bol bol spermi hayat sana... :)
Ama galiba kocan midara etmiyor bazi şeylere... :) bu giren cikan meselesini bence evde kocanla konuş
Hangi statünü kıskandim? Kiytirik, izmirde olan bir yerel firmanin müdürü olmanimi?? Evet... cok kiskandim... eridim bitdim-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?