• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bazı Kadınlar Neden Bu Kadar Kıskanç?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Iyi de burda kimse sizin goruntunuzu ya da mesleginizi bilmiyor, neden kiskansinlar?
Ben guzelim diyen elma sekeri tipli kadinlardan, ya da 3 kisilik ofise mudur oldu diye kendini coca cola nin ceo su sananlardan olmadinizi nerden bilelim?
Bi de biliyor musunuz, ben hayatimda hic cok zenginim diyen zengin, cok guzelim diyen guzel, kariyerimin zirvesindeyim diyen kaliteli is adami gormedim. Bu insanlar biseyleri sindirmis olduklari gibi, ayni zamandasurekli baskalarindan ovgu aldiklari icin kendilerini ovme gereksinimi duymazlar.
Bir insanda ne eksikse o diline vurur genelde.
Tam olarak ta bu düşüncelerime tercüman oldunuz

Kuzum sen gercekden boşan yaaaa, kocanin ilgisizliği seni baya eziklemiş.
Gercek hayatda kesin kiskanan vardir, belkide cevrende senin statüsünde olan insanlar mevcut değildir- arkadaş cevreni gözden geçir
Ya seni çok dikkate alıp hemen boşanacağım :D içime giren çıkan spermlerden tutun da statüme kadar herşeyimi kıskandınız be neyse ki kıskanılanın malı artarmış ;) tatlım kabul etsen de etmesen de ezik olan sensin ve bu konuyu o kadar üstüne alındın ki konudan uzaklaşamıuorsun bile ;) yok benim o başarım var bu başarım var diyerekten de kendi ezikliğini bastırıyorsun

Tamam .

Eklentiler

• images (1).jpeg
    images (1).jpeg
    20,2 KB · Görüntüleme: 204
Ya seni çok dikkate alıp hemen boşanacağım :KK70: içime giren çıkan spermlerden tutun da statüme kadar herşeyimi kıskandınız be neyse ki kıskanılanın malı artarmış :KK66: tatlım kabul etsen de etmesen de ezik olan sensin ve bu konuyu o kadar üstüne alındın ki konudan uzaklaşamıuorsun bile :KK66: yok benim o başarım var bu başarım var diyerekten de kendi ezikliğini bastırıyorsun

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. abla arsızlığın sınırları zorlanıyor

="Passionatewoman, post: 53889960, member: 834444"]Ok siz sanal dünyanızdan hikayeler anlatmaya devam ederken ben müsaadenizle reel yemeğimi yiyeceğim :KK66:
Ne söylersem söyleyeyim anlaşılacak şey karşımdakinin algıso kadardır
Off ama ne yediğinizi söylemeyin. Onu da kıskanırlar şimdi burdakiler. Şimdi son mesajı yazıp" nasıl da son konuştum diyecek lafı yok dilim çok iyi diyebilirsiniz"

Birde ben seni hiç hatırlamıyorum adından, sen her ilk mesajında kendini hatırlatıyorsun.

O sana bakan kızlar hasetinden değilde seninle dalga geçmek için gülüyor olabilirler.

Lütfen destek al. Elinde olan tek şeyin mevkin ve güzelliğin “anlatılanlara göre”

Güvenme güzelliğine bir sivilce yeter,
Güvenme zenginliğine bir kıvılcım yeter.

Ya seni çok dikkate alıp hemen boşanacağım :KK70: içime giren çıkan spermlerden tutun da statüme kadar herşeyimi kıskandınız be neyse ki kıskanılanın malı artarmış :KK66: tatlım kabul etsen de etmesen de ezik olan sensin ve bu konuyu o kadar üstüne alındın ki konudan uzaklaşamıuorsun bile :KK66: yok benim o başarım var bu başarım var diyerekten de kendi ezikliğini bastırıyorsun

Yok canim....icine girip çıkani kiskanmiyorum. Allah daha cok versin. Bol bol spermi hayat sana... :)
Ama galiba kocan midara etmiyor bazi şeylere... :) bu giren cikan meselesini bence evde kocanla konuş
Hangi statünü kıskandim? Kiytirik, izmirde olan bir yerel firmanin müdürü olmanimi?? Evet... cok kiskandim... eridim bitdim-

Birde ben seni hiç hatırlamıyorum adından, sen her ilk mesajında kendini hatırlatıyorsun.

O sana bakan kızlar hasetinden değilde seninle dalga geçmek için gülüyor olabilirler.

Lütfen destek al. Elinde olan tek şeyin mevkin ve güzelliğin “anlatılanlara göre”

Güvenme güzelliğine bir sivilce yeter,
Güvenme zenginliğine bir kıvılcım yeter.
Bence görüşlerinizi kendinize saklayın keza yeterince hayat tecrübesine sahibim ve kime neye güveneceğimi de çok iyi biliyorum fesat kadınlara güvenmeyeceğim kesin ;)

Sizi tanımıyorum ama burada bana saldıran tüm kadınlar istisnasız HEPSİ ! Beni inanılmaz kıskanıyorlar ben eğlenip kahkaha atıp geçiyorum onlarsa kendilerini yiyorlar :)

Sayın passionatewoman, sizi tanımıyorum, daha önce bdv de konularınıza rastladıysam da hatırlamıyorum. Geçmiş konularınıza bakmadım. Zaten ara ara düşüncelerimi dağıtmak için ve yardımcı olabileceğim bir hemcinsim çıkar diye bu forumdayım.

Şu mesajınıza rastlayana kadar gündelik basit eğlenceli bir konu diye bakıyordum (hep aldatılan veya şiddete maruz kadın okuyacak değiliz ya).

Ama bu mesajınızı okuyunce durumun çok vahim olduğunu fark ettim. Her anlaşmazlığa düştüğünüz insan tarafından doğru düzgün tanımıyorken kıskanıldığını sanmak ciddi bir psikoz belirtisi olabilir. Ilerlerse günlük hayatınızı etkileyebilecek sanrılara dönüşebilir. En kısa sürede tıbbi bir yardım almanızı öneririm. Güzel hayatınızda mutluluklar dilerim. Hemcinsimin mutlu bir hayat sürmesi ancak beni mutlu eder.

Not: Doktorum. Tıbbi görüşümü yazdım. Tabiki tanı değil. Sadece semptoma göre ekarte edilecek bir hastalık.

Yok canim....icine girip çıkani kiskanmiyorum. Allah daha cok versin. Bol bol spermi hayat sana... :)
Ama galiba kocan midara etmiyor bazi şeylere... :) bu giren cikan meselesini bence evde kocanla konuş
Hangi statünü kıskandim? Kiytirik, izmirde olan bir yerel firmanin müdürü olmanimi?? Evet... cok kiskandim... eridim bitdim-
Bana giren çıkan sizi ne ilgilendiriyor acaba :D Bak açıkça da yazıyorsun kıskandığını tamam daha da belli etme artık yeterince seviyeyi yerlere indirdin zaten ;) müdür değil ayrıca o genel müdür ve bir holding yani seni kapısından içeri almazlar :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back