• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bazı Kadınlar Neden Bu Kadar Kıskanç?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
nereden biliyorlar biliyor musunuz? tek tek geçmişe dönük tüm konularımı tüm sorularımı yüzlerce defa okuyup açık arıyorlar, o kadar boş vakitleri var ki..
Sizin vaktiniz çok herhalde de saatlerdir burda millete laf söylüyorsunuz. Açtığınız konu bile ucu açık havada kalan bir mevzu. Demem o ki çok yoğun olsanız bu tür konuları açacak vakit bulamazdınız.

Sanane ya sen kimsin ki ? Hadsiz işte ancak fesatlanır ancak hakaret eder ..
Hah canım kendini üste çıkart şimdi :)) hadsiz ben miyim yorumlarına bak. Şimdi bi kaç kişi seni savundu ya üste çık bakalım hadi tam bunu bekliyordun :))

benim güzelliğimi, maddi gücümü, özellikle de statümü, prestijli mesleğimi inanılmaz derecede KISKANIYORLAR..

seni o kadar iyi anlıyorum ki. ben de çok güzelim, çok zenginim, inanılmaz piyasası ve prestiji olan bi işim var. kadınlar çok kıskanıyolar, hep kuyumu kazıyolar. lanet olsun onlara.

Kendi adıma kıskanmıyorum sizi yada sizin gibileri
Kıskançlık duygusu her insanda olan abartılmadığı sürecede güđüleyen bir duygudur
Bu duygunun olumsuzluklarından rahatsız olandan daha mütevazi bir yaklaşım beklerim

içine giren spermleri iyi yıka da çocuğun olmasın ne demek?
bu nasıl bir laf?
nasıl bir beddua?
çok ayıp çokkk
sanal ortam diye herkes birbirine saydırıyor ne kadar seviyesizce.
Fakat sizde haydutu savunuyorsunuz burda .
Ne biliyim kurda diklenen kuzuyu savunuyorsunuz , normal mi sizce ?
Burası sanal ortam milletin yazdığı her harfe taksaydık .
Kullanmayı bilmeyen , sinirine hakim olmayı beceremeyen kullanmasın o zaman . Törpüleyin kendinizi
Yönetim gerekli cezaları veriyor zaten kurallar dışında hakaret eden kişiye , yaptığınız ben hakkımk ararım edasıyla silahlanıp dağa çıkmak gibi
Verin gazı sorun değilde yakıt o
pahalı

Hiçbir şeye fazla güvenmemek lazım. BİR Kaza güzelliği alabiliyor. Geçen haberlerde vardı başarılı bir genç mühendisin beynine pıhtı atmış. Kadın okuma yazma öğreniyor şimdi. Tabiki böylr kazalardan hastalıklardan allah hepimizi korusun. Ama hayatta iyi olduğu kadar kötü de var. Mütevazı olmak lazım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back