Bazı Kadınlar Neden Bu Kadar Kıskanç?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
aaa kendinizi çok iyi biliyorsunuz siz ? Kezban ! tam da sizin gibiler için bir sıfat (

ya çünkü onlar dediğiniz gibi boş insanlar , hayatlarında başka bir amaçları , GAYELERİ yok ki ne yapsın onlar da böyle avunuyor

kim sizi kıskansın yüzünüzü görmedik işinizi gücünüzü bilmiyoruz diyorsunuz da konu sahibi zaten size söylemiyor bunu önce şunun bir farkına varın. güncel hayatta yaşadığı tecrübelerden dolayı bu konuyu açmış. ama burada da konumu sabote etmeye çalışacak bir sürü kadın var diyor. siz de aynen onu yapıyorsunuz
aynen öyle maalesef kimse kimseyi çekemiyor, güzelliğini, kariyerini, maddiyatını, ilişkisini herkes birilerini kıskanıyor. ama en çok da kadın kadına yapıyor bunu. en iyi arkadaşım dediğiniz insan bile yapıyor.

Buradaki arkadaşlar ancak eski konuları gündem yapmayı başarıyorlar ya kocacılıktan vurup sadece amaçları kendilerince basit bir ego tatmini ama ben nasıl eğleniyorum bir bilseler
Senin eski konuları baktım
Mutsuzsun belli
Sen kocaci olmadığı icin mutsuzsun kocanı tutmadığı icin bolesin kıskançlıktan catlayan sensin konu sahibi:)

Bende bazı kadınların,ben çok güzelim,zenginim,kariyerimde en iyi yerdeyim minvalli konularını anlayamıyorum.
Kariyerinin,güzelliğinin veya zenginliğinin zirvesinde olupta sürekli bunları dile getirip beni kıskanıyorlar diye ortada gezen celebrity varmı? Var olanlar ya sonradan görmüşlerdir yada bulundukları yeri hazmedememişlerdir. Onlar kendilerini hemen belli ediyor aradan sıyrılıyorlar zaten.
Kendinizi beğenin,sevin bu harika birşey ama bu kadar önemsemeyin zira emin olun sizden başka kimse sizin gibi düşünmüyor.
Ne giydiğime kadar süzüyorlar ,bakıyorlar diyorsunuz ama belkide çok aşırısınız bakıp gülüyorlar arkanızdan,sizde kısım kısım kıskanıyorlar diye düşünedurun.

Siz kimdiniz?
Cidden merakta soruyorum, güzelliğinizden, statunuzden, mesleginizden hic haberim yok zira..
Ayrıca "Cok da umrundalar" demissiniz ama baya baya umrunuzdalar belli ki..

Kendin yazmişsin...
Bilgileri kendin aktarmışsin. Evliliğim berbat çocuğum olmuyor, vakit kaybi diye sen tek tek yazmışsın! İstersen kendi konularina bir bak :)

Sanali ciddeyi alip konu acan sensin miniğim...

Hafif şizofrenlik var galiba :)

Size helalmiş olsun yaa

ya bana laf edenlere bakın ama sen yanlış sitedesin tatlım, burada sadece bayanlar var onu bil de
Sen çok edepsizsin. İstersen dünya malın olsun edep olmadıktan sonra hiçbir şey olmaz. Sen bu kadına ne dediğinin farkında mısın? Kimsin sen ya? Şu zamana kadar acıdım üzüldüm ama sen kimsin bu kadını neyle itham ediyorsun terbiyesiz? Hadsiz! Azıcık aile terbiyesi alsaydın şöyle konuşmazdın.
Rezil insan. Senin oksijenin bile israf doğaya emin ol. Şu lafa bak. Onun yerinde olsam seni bulur emdiğin sütü burnundan getirirdim! Terbiyesiz hadsiz!

Hıhıı sen öyle deyince öyle oldum tatlım cidden çok eğlencelisiniz

Ayy çok korktum yaa bir de milleti gaza getirmeye çalışıyor tatlım seni dikkate aldığım dahi yok lütfen artık daha da konumu sabote etmez misin. ?

Erkekler daha saglam dostluk kuruyor cumlenizle nasi bi feminist oluyosunuz.kimse sizi gormeden mesleginizi bilmeden nasi kiskaniyor ki.simdi bu yazdiklarimi okuyup aha bak demistim kiskaniyorlar diyeceksiniz.uzgunum ama sizin idiniz egoyu super egoyu ele gecirmiste haberiniz yok.kimsenin sizi kiskandigi yok yahu.universitede sizin gibi bi arkadas vardi surekli herkese beni kiskaniyorlar guzelligimi hayatimi kiskaniyorlar der dururdu.halbuki kimse onu tinlamazdi bile birden aklima o geldi

="Passionatewoman, post: 53889790, member: 834444"]aaa kendinizi çok iyi biliyorsunuz siz ? Kezban ! tam da sizin gibiler için bir sıfat (
evet.ama arapça anlamı da tam senin için canım. Güle güle kullan:))Bir film izlemiştim. Adam bir sanal oyunda herkesi kırıp geçiriyor. Oyundaki sanal insanlar buna hasta falan. .özellikle kızlar. Tavlamaya çalışıyorlar. Ama bu bizimki annesinin evinde yaşayan dışarı çıkmayan çok kilolu bir asosyal biriydi. Sonra olaylar olaylar:))Neyse

Ayy çok korktum yaa bir de milleti gaza getirmeye çalışıyor tatlım seni dikkate aldığım dahi yok lütfen artık daha da konumu sabote etmez misin. ?
Milleti gaza getirmiyorum ama sen ulu orta pis kokulu gazlar çıkarma, haddini bil. Git içine giren spermleri iyice yıka da bari bir çocuğun olmasın, ona üzülürüm sadece.

Hıhıı sen öyle deyince öyle oldum tatlım cidden çok eğlencelisiniz

Kuzum sen gercekden boşan yaaaa, kocanin ilgisizliği seni baya eziklemiş.
Gercek hayatda kesin kiskanan vardir, belkide cevrende senin statüsünde olan insanlar mevcut değildir- arkadaş cevreni gözden geçir

Ok siz sanal dünyanızdan hikayeler anlatmaya devam ederken ben müsaadenizle reel yemeğimi yiyeceğim

Olumsuz bi yorum alinca veya onaylanmayinca neden "kiskanilmaya" yoruyorsunuz bunu?
Bi uye daha vardi, bilenler bilir, olumsuz yorum alinca güzelliğinin kiskanilmasina baglamisti olayi, hani inanilmaz bi guzellik de yok ortada, renkli gözlü normal bi kiz..
Kiskananlar da oluyordur belki ama çoğunluğu sizin alginiz bence..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…