- 27 Mayıs 2017
- 1.900
- 884
- 123
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
aaa kendinizi çok iyi biliyorsunuz siz ? Kezban ! tam da sizin gibiler için bir sıfat (Ben size ilk mesajımda hakaret etmedim. Hoş bu mesajımda hakaret sayılmaz ya. Ama siz polemiğe girilmeyecek mesaja cevap bile vermiyorsunuz. Çünkü amacınız dışı
Böyle laf salatası yaparak beni kıskanıyorlar algınızı pekiştirip ruh tatmini yapıyorsunuz buralarda. Ya da insanların sinirlenmesi öyle hoşunuza gidiyor ki burdan tatmin oluyorsunuz. Sizin adınıza üzüldüm mü?hayır çünkü etrafta sizden çok var
Onun için kadınlara takılan Kezban lakabı ortaya çıktı ya.
Bayan değil , kadın. Sevgili feminist üye :)ya bana laf edenlere bakınama sen yanlış sitedesin tatlım, burada sadece bayanlar var onu bil de
ya çünkü onlar dediğiniz gibi boş insanlar , hayatlarında başka bir amaçları , GAYELERİ yok ki ne yapsın onlar da böyle avunuyorBeni tanıyıp arkamdan konuşsa daha iyi düşünebilirim tanımış sevmemiş belki havalı bulmuş,belki enerjimiz tutmamış bla bla bla. Tek sorunu yüzüme söyleyecek cesaretinin olmaması o yüzden arkamdan konuşuyor derim. Beni hiç tanımayan,kişiliğime dair en ufak fikri bile olmayan insanların sadece arabamı,eşimi,ailemi,evimi vs vs konuşması kıskançlıktan ve hayattaki boşluklarından başka bişey değil. İşi gücü olmayan insan toplulukları biraraya geliyor ve o şunu demiş,bu şu almış,aa şunun arabasını gördün mü muhabbeti yapıyor.. çünkü hayatta herhangibir vasıfları yok,tek meziyetleri dedikodu.. bu tür için n yapabilirim ? Sadece üzülüyorum..
ok :)Bayan değil , kadın. Sevgili feminist üye :)
Senin eski konuları baktımBuradaki arkadaşlar ancak eski konuları gündem yapmayı başarıyorlar ya kocacılıktan vurup sadece amaçları kendilerince basit bir ego tatmini ama ben nasıl eğleniyorum bir bilseler
Siz kimdiniz?Şu hayatta anlamlandıramadığım yegane olgulardan birisi bu; kadın kadının neden kurdudur? neden kuyusunu kazar? neden fesatlanır? Zannetmeyin kadın düşmanıyım, aksine feminist bir yönüm de vardır ve her kadın böyle elbette demiyorum ama gerek kendi yaşantımdan gerekse bu siteden de gözlemlediğim birçok kadın benim güzelliğimi, maddi gücümü, özellikle de statümü, prestijli mesleğimi inanılmaz derecede KISKANIYORLAR..
Şimdi buradan bunu yazdığımda bile rahatsız olacak o kadar bayan var ki ama ben sadece özellikle burada bulunan o fesat düşüncelerin sebebini algılamaya çalışıyorum.. hakaret edecek, konuyu polemiğe çevirecek kimseyle de muhatap olmayacağım..
Rahatsız oluyorsa kişiler benden, konumu okumazlar, beni kib'leyip geçerler, zorla muhatap olmaya çalışıp akabinde eski konulardan açık arayarak bel altı vurmaya çalışmak, hangi kaliteli kişiliğin yapabileceği bir eylemdir ki?
evliliğin berbat çocuğun olmuyor? oradan bunları okuyunca nasıl emin olabiliyorsunuz ki böyle olduğundansiz bence hayal dünyasında yaşıyorsunuz ve sanalı oldukça ciddiye almışsınız, yoksa burada birkaç okuduğu şeyle kimse kimsenin hayatı hakkında bu kadar net bilgi sahibi olduğunu zannedemez
Size helalmiş olsun yaakim sizi kıskansın yüzünüzü görmedik işinizi gücünüzü bilmiyoruz diyorsunuz da konu sahibi zaten size söylemiyor bunu önce şunun bir farkına varın. güncel hayatta yaşadığı tecrübelerden dolayı bu konuyu açmış. ama burada da konumu sabote etmeye çalışacak bir sürü kadın var diyor. siz de aynen onu yapıyorsunuz
aynen öyle maalesef kimse kimseyi çekemiyor, güzelliğini, kariyerini, maddiyatını, ilişkisini herkes birilerini kıskanıyor. ama en çok da kadın kadına yapıyor bunu. en iyi arkadaşım dediğiniz insan bile yapıyor.
Sen çok edepsizsin. İstersen dünya malın olsun edep olmadıktan sonra hiçbir şey olmaz. Sen bu kadına ne dediğinin farkında mısın? Kimsin sen ya? Şu zamana kadar acıdım üzüldüm ama sen kimsin bu kadını neyle itham ediyorsun terbiyesiz? Hadsiz! Azıcık aile terbiyesi alsaydın şöyle konuşmazdın.ya bana laf edenlere bakınama sen yanlış sitedesin tatlım, burada sadece bayanlar var onu bil de
Hıhıı sen öyle deyince öyle oldum tatlımKendin yazmişsin...
Bilgileri kendin aktarmışsin. Evliliğim berbat çocuğum olmuyor, vakit kaybi diye sen tek tek yazmışsın! İstersen kendi konularina bir bak :)
Sanali ciddeyi alip konu acan sensin miniğim...
Hafif şizofrenlik var galiba :)
Ayy çok korktum yaaSen çok edepsizsin. İstersen dünya malın olsun edep olmadıktan sonra hiçbir şey olmaz. Sen bu kadına ne dediğinin farkında mısın? Kimsin sen ya? Şu zamana kadar acıdım üzüldüm ama sen kimsin bu kadını neyle itham ediyorsun terbiyesiz? Hadsiz! Azıcık aile terbiyesi alsaydın şöyle konuşmazdın.
Rezil insan. Senin oksijenin bile israf doğaya emin ol. Şu lafa bak. Onun yerinde olsam seni bulur emdiğin sütü burnundan getirirdim! Terbiyesiz hadsiz!
evet.ama arapça anlamı da tam senin için canım. Güle güle kullan:))Bir film izlemiştim. Adam bir sanal oyunda herkesi kırıp geçiriyor. Oyundaki sanal insanlar buna hasta falan. .özellikle kızlar. Tavlamaya çalışıyorlar. Ama bu bizimki annesinin evinde yaşayan dışarı çıkmayan çok kilolu bir asosyal biriydi. Sonra olaylar olaylar:))Neyse="Passionatewoman, post: 53889790, member: 834444"]aaa kendinizi çok iyi biliyorsunuz siz ? Kezban ! tam da sizin gibiler için bir sıfat (
Milleti gaza getirmiyorum ama sen ulu orta pis kokulu gazlar çıkarma, haddini bil. Git içine giren spermleri iyice yıka da bari bir çocuğun olmasın, ona üzülürüm sadece.Ayy çok korktum yaabir de milleti gaza getirmeye çalışıyor tatlım seni dikkate aldığım dahi yok lütfen artık daha da konumu sabote etmez misin. ?
Hıhıı sen öyle deyince öyle oldum tatlımcidden çok eğlencelisiniz
Ok siz sanal dünyanızdan hikayeler anlatmaya devam ederken ben müsaadenizle reel yemeğimi yiyeceğimevet.ama arapça anlamı da tam senin için canım. Güle güle kullan:))Bir film izlemiştim. Adam bir sanal oyunda herkesi kırıp geçiriyor. Oyundaki sanal insanlar buna hasta falan. .özellikle kızlar. Tavlamaya çalışıyorlar. Ama bu bizimki annesinin evinde yaşayan dışarı çıkmayan çok kilolu bir asosyal biriydi. Sonra olaylar olaylar:))Neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?