• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bazı Kadınlar Neden Bu Kadar Kıskanç?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam abla ama sende sanaldan biraz çık dışarda nefes al emin ol gerçek hayattan bu kadar kopuk yaşamaktan çok ucuz duruyor
Yapma yaww :D

Tühh bak gördünmü ya üniversitede hocalarım bile hoş görmüştü bu durumu zamanında. Sen şimdi böyle dedin bi sarsıldım bi kendime geldim.

Dur dışarı çıkayımda iki bacak göstereyim millete :KK30:

Pardon da sitedeki insanlar neden sizi kıskansınlar görüyorlar mı hayır konumunuzdan haberdarlar mı hayır. Ama burada siz ve sizin gibi ben çok güzelim ay çok başarılıyım çok prestijliyim gibi konular açılınca tabii ki bir görgüsüz sıfatı oluyor neden çünkü zaten bunun bilincinde olan insan bunları zaten dillendirmez gerek duymaz karşısında gerçekten onun yaptıklarıyla gurur duyan gerçek arkadaşlar bunu söylerler. Siz kendi kendinize bunu dediğiniz zaman hem inandırıcı olmuyor hem yapay oluyor anlatabildim mi acaba. Hem kıskandıklarını düşünüyorsanız kıskansınlar neden umrunuzda? buradaki insanlarla iletişimiz yok, sosyal hayatta da görüşmezsiniz o insanlar olur biter. Eveet en harika sizsiniz bravo!! derdinizi anlamadım ama :işsiz: Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye.

Ahah
Yazık, umarım bir gün sen de mutlu olursun cidden tüm kalbimle diliyorum, belki bir gün sana beddua etmeyen bir eşin olur da hırsını, kinini gelip buradaki hiç tanımadığın insanlardan çıkarmazsın.
Şu an ne kadar yalnız ve üzgün olduğunu görebiliyorum ve sadece üzülüyorum.
ahahahahah siz böyle şeyler yazarak cidden benim öyle bir hayat yaşadığıma ikna olacağımı filan mı zannediyorsunuz :D siz üzülün tatlım ben yeterince mutluyum eski konulardan bel altı vurmak da sizlere yakışıyor sadece

Yapma yaww :KK70:

Tühh bak gördünmü ya üniversitede hocalarım bile hoş görmüştü bu durumu zamanında. Sen şimdi böyle dedin bi sarsıldım bi kendime geldim.

Dur dışarı çıkayımda iki bacak göstereyim millete :KK30:
Sanal dünyadaki bir karakteri neden bu kadar önemsiyorsunuz ? Cevabı çok basit tüm dünyanız buradan ibarette o yüzden.. konularımda bana saldıran kesim hep aynı hep ortak simalar ama yeri gelse bana birlik olup saldıranlar hepsi birbirini de yer , öldürürler yani öyle bi fesatlık sizdeki arkadaşlık filan değil ..

Şu hayatta anlamlandıramadığım yegane olgulardan birisi bu; kadın kadının neden kurdudur? neden kuyusunu kazar? neden fesatlanır? Zannetmeyin kadın düşmanıyım, aksine feminist bir yönüm de vardır ve her kadın böyle elbette demiyorum ama gerek kendi yaşantımdan gerekse bu siteden de gözlemlediğim birçok kadın benim güzelliğimi, maddi gücümü, özellikle de statümü, prestijli mesleğimi inanılmaz derecede KISKANIYORLAR..

Şimdi buradan bunu yazdığımda bile rahatsız olacak o kadar bayan var ki ama ben sadece özellikle burada bulunan o fesat düşüncelerin sebebini algılamaya çalışıyorum.. hakaret edecek, konuyu polemiğe çevirecek kimseyle de muhatap olmayacağım..

Rahatsız oluyorsa kişiler benden, konumu okumazlar, beni kib'leyip geçerler, zorla muhatap olmaya çalışıp akabinde eski konulardan açık arayarak bel altı vurmaya çalışmak, hangi kaliteli kişiliğin yapabileceği bir eylemdir ki?
Kaç kişiyi banlatmayı koydun kafana:KK62:Eski konularına bakmaya gerek yok,seni tanıyorum,"Kelle avcısı" senii:KK67::KK67:

Sen bu saydıklarını neden yaptın ki canım? Yani övünmek için değil miydi bunlar.

Bak konu sahibi ağzını her açtığında ilk bunu der biz saygı duruşuna geçeriz.

Yoo övünülecek fazla birşey değilki. Her insanin hayati kendine özeldir.
Ben belki şanslıyım ve uninin bedava olduğu bir ülkede doğdum. Ve yine şanslıyım avrupa arasi ucak biletleri 9 euro. Bu beni özel yapmazki. Bence başka şartlar altında bir uni bitiren bir insan benden kesin daha cok caba sarf etmiştir. Veya ben mecbur 3 dil biliyorum çünkü kreşten beri mecburdum ögrenmeye, bu bir başarı degilki...

Ahah

ahahahahah siz böyle şeyler yazarak cidden benim öyle bir hayat yaşadığıma ikna olacağımı filan mı zannediyorsunuz :KK70: siz üzülün tatlım ben yeterince mutluyum eski konulardan bel altı vurmak da sizlere yakışıyor sadece
Yaşadığınız hayat bel altı bir hayat mı ki konularınızı söyleyince bel altından vuruluyorsunuz? Demekki bel altı bir hayat yaşadığınızı kabul ediyorsunuz. O zaman neden ben çok mutluyum ahahahash zenginim güzelim havaları? Kendinizle çelişmeyin, yazık.

Yoo övünülecek fazla birşey değilki. Her insanin hayati kendine özeldir.
Ben belki şanslıyım ve uninin bedava olduğu bir ülkede doğdum. Ve yine şanslıyım avrupa arasi ucak biletleri 9 euro. Bu beni özel yapmazki. Bence başka şartlar altında bir uni bitiren bir insan benden kesin daha cok caba sarf etmiştir. Veya ben mecbur 3 dil biliyorum çünkü kreşten beri mecburdum ögrenmeye, bu bir başarı degilki...
Sizde başarı değil ki başarı değil ki diye diye kendi başarılarınızı saydırıyorsunuz :D ee beni bu kadar eleştiriyorsunuz da ne farkınız kaldı ?

Konu sahibi, artık ciddiyetle birşeyler yazmak istiyorum sana.

Senin için üzülüyorum. Mutsuzluktan nereye saldıracağını şaşırmış vaziyette gibisin. Destek almalısın.

Dışarı çık gerçek hayatı gör diyorsun ya, dışarda KARDEŞ acısı var, ANNE acısı var, BABA acısı var, EŞ acısı var ve en önemlisi EVLAT acısı var....

Dışarda o kadar çok şey var ki, ve sen hayatın kendisinden o kadar izole yaşıyorsun ki, herşeyi maddiyata bağlamış vaziyettesin.

Mutsuzluğun önce seni yiyip bitirecek.

Zaman geçince ortada kalakalıcaksın çünkü İnan annen baban olsa bile tahammül etmiyor bi yerden sonra.

Gencecik eğitimli bi kızcağızsın, kaliteli ol, özgüvenli ol. Sen kendini ispat etmeye çalışma, onlar seni görsün.

Bu da sana son ciddi yorumum.

Yaşadığınız hayat bel altı bir hayat mı ki konularınızı söyleyince bel altından vuruluyorsunuz? Demekki bel altı bir hayat yaşadığınızı kabul ediyorsunuz. O zaman neden ben çok mutluyum ahahahash zenginim güzelim havaları? Kendinizle çelişmeyin, yazık.
Canım geçmiş konuları gündeme sürekli getiren sensin, konu başka senin vurmaya çalıştığın konular başka öyle olmasa eski konularda konuşurduk değil mi? Ama amacınız belli işte kendinizce ego tatmini o da bana işlemiyor :D siz ne derseniz deyin ben çok şükür kendimi biliyorm çnkü

Janet nereden tutsan elinde kalan konu ve üye..
Cidden bu arkadaşımıza ödül falan verilse,yöneticilerden tek ve son isteğim bu!
KK gelmişinin ve geçmişinin en güzel en prestijli ve en kıskanılası ÜYESİ!
Herhalde artık yeterli gelir....

Sizde başarı değil ki başarı değil ki diye diye kendi başarılarınızı saydırıyorsunuz :KK70: ee beni bu kadar eleştiriyorsunuz da ne farkınız kaldı ?

Benim yaşadığım ülkede ve standartlarda başarı değil. Neyapim... ben superwomanim diyemi gezimim?
Başarı, elindeki firsatlarla en güzelini yapmakdir.
Ben her firsati kullanmadim mesela... yapan arkadaşlarım var...

Janet nereden tutsan elinde kalan konu ve üye..
Cidden bu arkadaşımıza ödül falan verilse,yöneticilerden tek ve son isteğim bu!
KK gelmişinin ve geçmişinin en güzel en prestijli ve en kıskanılası ÜYESİ!
Herhalde artık yeterli gelir....
Aslında üzülüyorum o kadar mutsuz ki her mesajından belli. Ne olursa olsun bir kadını bu kadar mutsuzluğa itip sanal dünyaya hava attıran bir eşi ve çevresi var ve bu çok üzücü.

Bu konu sayesinde çoğu kişi, güzelliğini, üni. okuduğunu ve üst seviyelerde olduğunu belirtme fırsatı buldu.. :anne:
Koca memeliler, küçük memeliler, uzun boylular, kısa boylular..
Lise veya Üniversitesi mezunları..
Dünya hepimize yeter..
Ne var yani ben de anneannemin anneannesini gördüm herkese nasip olmaz bu.. :eğlence:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back