Bazı Kadınlar Neden Bu Kadar Kıskanç?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu şekilde bel altı vurmadan yazsaydınız baştan beri emin olun ki dikkate alırdım ama sürekli geçmiş konuları açarak sürekli kendince ego tatmini yapmaya çalışan üyeler farklı bir tutum sergileyemezdim ve emin olun ne siz ne de bi başkası beni zerre tanımıyor sadece anlattığım kadarını biliyor ki bu da hiçbir şey yani sizin o bahsettiğiniz dünyayı emin olun ben çok iyi tanıyorum bu yüzden haddini bilmezlere haddini bildiriyorum !

Mesela ben sizin konunuza ilk kez suan denk geldim. Sizi hic gormedim, mesleginiz yasaminiz nedir bilmem. Ama bana tavriniz cok komik geldi. Kendinizi fazla önemsiyorsunuz. İnsanlarin tavirlarina bu kadar anlam yuklemeyin. Ha insallah bu mesajimdan sizi kiskandigimi falan sanmamissinizdir

Hey maşallah , kaş yaşındaydı?

Hahah konu Sahibi uçmuş. Eski konulardan dolayı konu açıp başkaları bişey deyince eski konuları açma kıskanç diyor:)))))sanalı bu kadar önemseme deyip kendi sanal dünya beni kıskanıyor diyor:))))hahaha tezatlıklar abidesi mübarek.

Rahat ol basgan
Seni görmedim ama senden daha güzelimdir kiskanmiyom Ha beni kiskananlar da oluyordur ama ilgi alanima girmiyür.
Cocuklarimi görsen var yaa tas bebek, hep nazarlara geliciiz korkuyorum
Neyse kadin kadini kiskanir da cekememezlik de yapar. Bu dogru bir nokta sadace konusunu böyle dümdüz yazman sacma geldi. Basindan gecen birkac kiskanclik macerani anlatsan daha tatmin edici olurdu. Bana bakarken düsenler oluyor mesela, tökezleyenler pardon

ee bana bu kadar hakaret ediyorsunuz da siz bu kadar hakaret edebildiğiniz birisini böyle önemseyip sürekli dikkate alınmadığınız halde cevaplar yazınca tezat bir durum oluşmuyor mu?

Belki de sen öyle tanıtıyorsundur olamaz mı?
Gerçekten abes görünüyorsun ablacım. Güzel bir mevkideyim diyorsun saygı duyuyorum, ama oralara her gelen aynı saygınlığı kazanamıyor ki..

Bi doktor vardır mesela Suratına bakmazsın, birde çöp toplayan abilerimiz vardır onların karşısında ceket iliklersin.

Karakterdir saygıyı getiren.
Ben okudum çalıştım kazandım altımda bilmem kaçbinlik araba var, ama içinde burnumu karıştırıyorum yerlere tükürüyorum. Kim arabamı görür?

Saçma örnekler verdim ama kendini tanıttığın kadar tanır herkes seni, kaliteli ve özgün ol.

Oturduğum sitede(butik bi site diyelim) işten,güçten,çocuktan ve fazla komşu muhabbeti sevmememden dolayı neredeyse kimseyi tanımıyorum. Sadece görüştüğüm bir kişi var. Bazen denk geldikçe selam vermişliğim var en fazla. Muhabbet bukadarken bu insanlar işimi,gücümü,eşimi,ailemi herşeyimi araştırmışlar bide oturup fesatlanmışlar arkamdan :) düşünsene beni tanımıyorlar bile,sadece gördükleri biriyim. Bazı insanların yapısı bu,dedikodu ve kıskançlık üzerine kurulu hayatları var,çünkü hayatlarında başka hiçbirşey yok. Onlar için sadece üzülüyorum :)

Eski konulara kişi fake mi ya da tutarsız mi diye bakıyo bakan,eğer bi konuda bekarım diğerinde 3 çocuğum var denmediyse ne diye rahatsız olunur ki bundan?

Kadın kendisi kocam beni dönüyo diye konu açtıysa ve başka konuda aaaa hiç çekemem bas tekmeyi falan yaziyosa orda insan bi kaliyo

Kıskançlık konusuna gelirsek istisnasız her kadın kıskanıldığını düşünüyo,ama az ama cok, dolayısıyla demek ki hepimiz birbirimizi bir şekilde kıskanıyoruz

98 yaşında vefat etti ama küçüktüm gördüğümde :))
Bence böyle şeyler kıskanılmali dünya malı dünyada kalır demi
Rüzgargülü,denizi olan bir şehirdemisin,anneannen tonton beyaz yüzlü,pembe yanaklımıydı
Ortak torunlardan olabiliriz,ben de böyle bir büyüğümüzü görmeye yetiştim şükür

Ben size ilk mesajımda hakaret etmedim. Hoş bu mesajımda hakaret sayılmaz ya. Ama siz polemiğe girilmeyecek mesaja cevap bile vermiyorsunuz. Çünkü amacınız dışı
Böyle laf salatası yaparak beni kıskanıyorlar algınızı pekiştirip ruh tatmini yapıyorsunuz buralarda. Ya da insanların sinirlenmesi öyle hoşunuza gidiyor ki burdan tatmin oluyorsunuz. Sizin adınıza üzüldüm mü?hayır çünkü etrafta sizden çok var
Onun için kadınlara takılan Kezban lakabı ortaya çıktı ya.

evliliğin berbat çocuğun olmuyor? oradan bunları okuyunca nasıl emin olabiliyorsunuz ki böyle olduğundan siz bence hayal dünyasında yaşıyorsunuz ve sanalı oldukça ciddiye almışsınız, yoksa burada birkaç okuduğu şeyle kimse kimsenin hayatı hakkında bu kadar net bilgi sahibi olduğunu zannedemez

Beni tanıyıp arkamdan konuşsa daha iyi düşünebilirim tanımış sevmemiş belki havalı bulmuş,belki enerjimiz tutmamış bla bla bla. Tek sorunu yüzüme söyleyecek cesaretinin olmaması o yüzden arkamdan konuşuyor derim. Beni hiç tanımayan,kişiliğime dair en ufak fikri bile olmayan insanların sadece arabamı,eşimi,ailemi,evimi vs vs konuşması kıskançlıktan ve hayattaki boşluklarından başka bişey değil. İşi gücü olmayan insan toplulukları biraraya geliyor ve o şunu demiş,bu şu almış,aa şunun arabasını gördün mü muhabbeti yapıyor.. çünkü hayatta herhangibir vasıfları yok,tek meziyetleri dedikodu.. bu tür için n yapabilirim ? Sadece üzülüyorum..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…