- 27 Mayıs 2017
- 1.900
- 884
- 123
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
Bu şekilde bel altı vurmadan yazsaydınız baştan beri emin olun ki dikkate alırdım ama sürekli geçmiş konuları açarak sürekli kendince ego tatmini yapmaya çalışan üyeler farklı bir tutum sergileyemezdim ve emin olun ne siz ne de bi başkası beni zerre tanımıyor sadece anlattığım kadarını biliyor ki bu da hiçbir şey yani sizin o bahsettiğiniz dünyayı emin olun ben çok iyi tanıyorum bu yüzden haddini bilmezlere haddini bildiriyorum !Konu sahibi, artık ciddiyetle birşeyler yazmak istiyorum sana.
Senin için üzülüyorum. Mutsuzluktan nereye saldıracağını şaşırmış vaziyette gibisin. Destek almalısın.
Dışarı çık gerçek hayatı gör diyorsun ya, dışarda KARDEŞ acısı var, ANNE acısı var, BABA acısı var, EŞ acısı var ve en önemlisi EVLAT acısı var....
Dışarda o kadar çok şey var ki, ve sen hayatın kendisinden o kadar izole yaşıyorsun ki, herşeyi maddiyata bağlamış vaziyettesin.
Mutsuzluğun önce seni yiyip bitirecek.
Zaman geçince ortada kalakalıcaksın çünkü İnan annen baban olsa bile tahammül etmiyor bi yerden sonra.
Gencecik eğitimli bi kızcağızsın, kaliteli ol, özgüvenli ol. Sen kendini ispat etmeye çalışma, onlar seni görsün.
Bu da sana son ciddi yorumum.
Ok sütyenli bacınız keşke sende yazmasaydın da şu saçma profili görmeseydikKonuyu polemik için açmış, dalga geçmek için bile yazmayın amacına ulaşmasın kendi haline bırakın
Hey maşallah , kaş yaşındaydı?Bu konu sayesinde çoğu kişi, güzelliğini, üni. okuduğunu ve üst seviyelerde olduğunu belirtme fırsatı buldu..
Koca memeliler, küçük memeliler, uzun boylular, kısa boylular..
Lise veya Üniversitesi mezunları..
Dünya hepimize yeter..
Ne var yani ben de anneannemin anneannesini gördüm herkese nasip olmaz bu..
Hıhı aynen, seni amacına ulaştırmayacağım konuş durOk sütyenli bacınız keşke sende yazmasaydın da şu saçma profili görmeseydik
Ne desek boş..Aslında üzülüyorum o kadar mutsuz ki her mesajından belli. Ne olursa olsun bir kadını bu kadar mutsuzluğa itip sanal dünyaya hava attıran bir eşi ve çevresi var ve bu çok üzücü.
98 yaşında vefat etti ama küçüktüm gördüğümde :))Hey maşallah , kaş yaşındaydı?
ee bana bu kadar hakaret ediyorsunuz da siz bu kadar hakaret edebildiğiniz birisini böyle önemseyip sürekli dikkate alınmadığınız halde cevaplar yazınca tezat bir durum oluşmuyor mu?Hahah konu Sahibi uçmuş. Eski konulardan dolayı konu açıp başkaları bişey deyince eski konuları açma kıskanç diyor:)))))sanalı bu kadar önemseme deyip kendi sanal dünya beni kıskanıyor diyor:))))hahaha tezatlıklar abidesi mübarek.
Belki de sen öyle tanıtıyorsundur olamaz mı?Bu şekilde bel altı vurmadan yazsaydınız baştan beri emin olun ki dikkate alırdım ama sürekli geçmiş konuları açarak sürekli kendince ego tatmini yapmaya çalışan üyeler farklı bir tutum sergileyemezdim ve emin olun ne siz ne de bi başkası beni zerre tanımıyor sadece anlattığım kadarını biliyor ki bu da hiçbir şey yani sizin o bahsettiğiniz dünyayı emin olun ben çok iyi tanıyorum bu yüzden haddini bilmezlere haddini bildiriyorum !
Oturduğum sitede(butik bi site diyelim) işten,güçten,çocuktan ve fazla komşu muhabbeti sevmememden dolayı neredeyse kimseyi tanımıyorum. Sadece görüştüğüm bir kişi var. Bazen denk geldikçe selam vermişliğim var en fazla. Muhabbet bukadarken bu insanlar işimi,gücümü,eşimi,ailemi herşeyimi araştırmışlar bide oturup fesatlanmışlar arkamdan :) düşünsene beni tanımıyorlar bile,sadece gördükleri biriyim.QUOTE]
AYAKTA ALKIŞLIYORUM YAZINIZI :) gerçekten çok güzel noktalara değinmişsiniz,
Bazı insanların yapısı bu,dedikodu ve kıskançlık üzerine kurulu hayatları var,çünkü hayatlarında başka hiçbirşey yok. Onlar için sadece üzülüyorum :)[/
helal olsun..
ya bana laf edenlere bakınHıhı aynen, seni amacına ulaştırmayacağım konuş dur
Yöneticinin öyle bir şüphesi olursa bana ulaşır tatlım sen o güzel kafanı yormaya bana laf edenlere bakınama sen yanlış sitedesin tatlım, burada sadece bayanlar var onu bil de
Rüzgargülü,denizi olan bir şehirdemisin98 yaşında vefat etti ama küçüktüm gördüğümde :))
Bence böyle şeyler kıskanılmali dünya malı dünyada kalır demi
Ben size ilk mesajımda hakaret etmedim. Hoş bu mesajımda hakaret sayılmaz ya. Ama siz polemiğe girilmeyecek mesaja cevap bile vermiyorsunuz. Çünkü amacınız dışı="Passionatewoman, post: 53889630, member: 834444"]ee bana bu kadar hakaret ediyorsunuz da siz bu kadar hakaret edebildiğiniz birisini böyle önemseyip sürekli dikkate alınmadığınız halde cevaplar yazınca tezat bir durum oluşmuyor mu?
evliliğin berbat çocuğun olmuyor? oradan bunları okuyunca nasıl emin olabiliyorsunuz ki böyle olduğundanKusura bakma canim, belki gercekdende cok güzel bir işin vardir ( bu konu aslinda ucu acik bir durum, benim ablam mesela hemşire ve işine aşık ben uluslararasi bir firmada orta yöneticiyim ama işimi sevmiyorum )
Ama mecbur eski konularina bakdim. Sen mutlu olduğuna eminmisin?
Evliliğin berbat, cocuk olmuyor...
Evet mutluyum diyorsan nasil başarıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?