- 27 Mayıs 2017
- 1.900
- 884
- 123
- Konu Sahibi Passionatewoman
Bu şekilde bel altı vurmadan yazsaydınız baştan beri emin olun ki dikkate alırdım ama sürekli geçmiş konuları açarak sürekli kendince ego tatmini yapmaya çalışan üyeler farklı bir tutum sergileyemezdim ve emin olun ne siz ne de bi başkası beni zerre tanımıyor sadece anlattığım kadarını biliyor ki bu da hiçbir şey yani sizin o bahsettiğiniz dünyayı emin olun ben çok iyi tanıyorum bu yüzden haddini bilmezlere haddini bildiriyorum !Konu sahibi, artık ciddiyetle birşeyler yazmak istiyorum sana.
Senin için üzülüyorum. Mutsuzluktan nereye saldıracağını şaşırmış vaziyette gibisin. Destek almalısın.
Dışarı çık gerçek hayatı gör diyorsun ya, dışarda KARDEŞ acısı var, ANNE acısı var, BABA acısı var, EŞ acısı var ve en önemlisi EVLAT acısı var....
Dışarda o kadar çok şey var ki, ve sen hayatın kendisinden o kadar izole yaşıyorsun ki, herşeyi maddiyata bağlamış vaziyettesin.
Mutsuzluğun önce seni yiyip bitirecek.
Zaman geçince ortada kalakalıcaksın çünkü İnan annen baban olsa bile tahammül etmiyor bi yerden sonra.
Gencecik eğitimli bi kızcağızsın, kaliteli ol, özgüvenli ol. Sen kendini ispat etmeye çalışma, onlar seni görsün.
Bu da sana son ciddi yorumum.