- 3 Kasım 2016
- 690
- 1.094
- 33
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
Sizin vaktiniz çok herhalde de saatlerdir burda millete laf söylüyorsunuz. Açtığınız konu bile ucu açık havada kalan bir mevzu. Demem o ki çok yoğun olsanız bu tür konuları açacak vakit bulamazdınız.nereden biliyorlar biliyor musunuz? tek tek geçmişe dönük tüm konularımı tüm sorularımı yüzlerce defa okuyup açık arıyorlar, o kadar boş vakitleri var ki..
Karakterlerini böyle ifşa ediyorlar işte seviye ortadaiçine giren spermleri iyi yıka da çocuğun olmasın ne demek?
bu nasıl bir laf?
nasıl bir beddua?
çok ayıp çokkk
sanal ortam diye herkes birbirine saydırıyor ne kadar seviyesizce.
Sanane ya sen kimsin ki ? Hadsiz işte ancak fesatlanır ancak hakaret eder ..Beddua değil kendisinin konusu. İçime giren spermleri yıkıyorum diye.
Böyle bir anneden de sağlıklı çocuklar olmaz zaten. Bir tavsiye benden ona.
Istedigini söyleyen istemedigini işitir demisler..konu sahibine hakaret ediliyor sürekli ne yapacaktı? haklısınız deyip susmasını beklemiyorsunuz herhalde???
Hah canım kendini üste çıkart şimdi :)) hadsiz ben miyim yorumlarına bak. Şimdi bi kaç kişi seni savundu ya üste çık bakalım hadi tam bunu bekliyordun :))Sanane ya sen kimsin ki ? Hadsiz işte ancak fesatlanır ancak hakaret eder ..
benim güzelliğimi, maddi gücümü, özellikle de statümü, prestijli mesleğimi inanılmaz derecede KISKANIYORLAR..
Kariyeri kiskaniliyormus, sanki guler sabanci, sanki ipek kirac... ay neyse kinamicam evladim var
Ben hep haklıyım sende kabul etsen de etmesen de inanılmaz fesatsın ve eziksinHah canım kendini üste çıkart şimdi :)) hadsiz ben miyim yorumlarına bak. Şimdi bi kaç kişi seni savundu ya üste çık bakalım hadi tam bunu bekliyordun :))
:)))Ben hep haklıyım sende kabul etsen de etmesen de inanılmaz fesatsın ve eziksin
Fakat sizde haydutu savunuyorsunuz burda .içine giren spermleri iyi yıka da çocuğun olmasın ne demek?
bu nasıl bir laf?
nasıl bir beddua?
çok ayıp çokkk
sanal ortam diye herkes birbirine saydırıyor ne kadar seviyesizce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?