BAYRAMLIK SORUNU

Şuan sözlü olduğum halde kuran günleri yardımında ben, halılarını yıkamada ben , yaz temizliğinde ben anlatabiliyor muyum ?

tamam işte, evlendiğin zaman da bu yukarıda saydıklarımı yapacaksan helal olsun.. ha bir de arnir ablanın dediği çarşaf olayı var.. evet yaparım diyorsan bekle kıyafeti, hakkındır..

ciddi söylüyorum ülke olarak durumumuz çok vahim, hala çarşaf göstermek adetimizde var diyorsunuz ya kızayım mı yoksa acıyayım mı inanın karıştırdım.. vah vah vah ki ne vah.. ben utandım yemin ederim sizin adınıza..

biz ne bayramlar gördük ooo 7 yıl 7*2=14 kimse birşey almadı .. isteyen de yoktu zaten.

vereceksin yani o zaman bayramlık adettir ayıp olur getirin annem babam alınır dersin

Bakın anlatamıyorum bütün bunlar benim istediğim için değil içinde olduğum toplumun gerektirdiği şey. Mesela o çarşaf verilmezse ne laflar çıkar. onu geçtim sabah kaynana kızın anasını arar iş tamam sorun yok diye böyle şeyler var

eee o zaman adetler bu kadar sorun ise bayramda aileme gelinecek bayramlıkla demelisin dememen için sebep ne

ilk kez bir konunun sahte olmasını bu kadar çok istedim.dalga mı geçiyorsunuz.
iş ne demek?biri bana açıklasın.

eee o zaman adetler bu kadar sorun ise bayramda aileme gelinecek bayramlıkla demelisin dememen için sebep ne

İşte ben utanıyorum bir istekte bulunamıyorum. Onların düşünüp yapması gerekn bir şey yapmazlarsa boğazlarına yapışamam ki yapın diye. Ama adetleri bildikleri halde bunu hiçe sayıyolar.

İşte ben utanıyorum bir istekte bulunamıyorum. Onların düşünüp yapması gerekn bir şey yapmazlarsa boğazlarına yapışamam ki yapın diye. Ama adetleri bildikleri halde bunu hiçe sayıyolar.

sen de başka adetleri hiçe sayarsın o zaman

Böyle bir muhabbetin içinde olmayı istiyor musun gerçekten? Sence de çok çirkin değil mi, kayin validenin anneni arayıp "tamamdır bu iş" demesi?

Kaç bilezik takacaklar; merak ettim

bu kadar adet düşkünlüğü varsa; onun da sayısı vardır

Daha çarşafımı göstermem diyemiyorsanız bayramlık konusunda da sözlünüzü arayın söyleyin o zaman ama görüşebiliyor musunuz

Ya da bir kız sizden bir kız onlardan dörtlü mü buluşuluyor?

Kv nin ağzını arayacağına iste bayramlığı bu kadar önemli ise ama ben senin yerinde olsam bayramlığı istemez; çarşafı istediğinde de ben adetler uygulanmıyor sandım der o çarşafı da vermezdim.

Ben konuya yazıyorum ama konu gerçeklikten uzaklaşıyor gibi geldi; gerçek değilse de başka okuyanlar ders alır belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…