Şuan sözlü olduğum halde kuran günleri yardımında ben, halılarını yıkamada ben , yaz temizliğinde ben anlatabiliyor muyum ?
Şuan sözlü olduğum halde kuran günleri yardımında ben, halılarını yıkamada ben , yaz temizliğinde ben anlatabiliyor muyum ?
O adatemizde var zaten.
Çarşaf adeti zaten vartamam işte, evlendiğin zaman da bu yukarıda saydıklarımı yapacaksan helal olsun.. ha bir dearnir ablanın dediği çarşaf olayı var.. evet yaparım diyorsan bekle kıyafeti, hakkındır..
o zaman daha da konuşmayalımO adatemizde var zaten.
vereceksin yani o zaman bayramlık adettir ayıp olur getirin annem babam alınır dersin
o zaman daha da konuşmayalım
Bakın anlatamıyorum bütün bunlar benim istediğim için değil içinde olduğum toplumun gerektirdiği şey. Mesela o çarşaf verilmezse ne laflar çıkar. onu geçtim sabah kaynana kızın anasını arar iş tamam sorun yok diye böyle şeyler var
aynen.. benim ibretim alındı, geçmiş olsun..
ilk kez bir konunun sahte olmasını bu kadar çok istedim.dalga mı geçiyorsunuz.Bakın anlatamıyorum bütün bunlar benim istediğim için değil içinde olduğum toplumun gerektirdiği şey. Mesela o çarşaf verilmezse ne laflar çıkar. onu geçtim sabah kaynana kızın anasını arar iş tamam sorun yok diye böyle şeyler var
eee o zaman adetler bu kadar sorun ise bayramda aileme gelinecek bayramlıkla demelisin dememen için sebep ne
ilk kez bir konunun sahte olmasını bu kadar çok istedim.dalga mı geçiyorsunuz.
iş ne demek?biri bana açıklasın.
ilk kez bir konunun sahte olmasını bu kadar çok istedim.dalga mı geçiyorsunuz.
iş ne demek?biri bana açıklasın.
İşte ben utanıyorum bir istekte bulunamıyorum. Onların düşünüp yapması gerekn bir şey yapmazlarsa boğazlarına yapışamam ki yapın diye. Ama adetleri bildikleri halde bunu hiçe sayıyolar.
Böyle bir muhabbetin içinde olmayı istiyor musun gerçekten? Sence de çok çirkin değil mi, kayin validenin anneni arayıp "tamamdır bu iş" demesi?Bakın anlatamıyorum bütün bunlar benim istediğim için değil içinde olduğum toplumun gerektirdiği şey. Mesela o çarşaf verilmezse ne laflar çıkar. onu geçtim sabah kaynana kızın anasını arar iş tamam sorun yok diye böyle şeyler var
güldürdünüz beni.evet saçma bir soruydu.herkes nasıl biliyorsa öyle kalsın o iş!!aman açıklamasın, bilmeyelim, duymayalım, yokmuş gibi yapalım. hızla geri geri gidiyoruz bakalım neler olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?