Bayramlarda köy, izin, aileler.

Siz olsaydınız konuşur muydunuz ?

• Ankete Katılan
    83
Ben size katılıyorum ve ben eşim için balayında da köye gittim sonra peşime ailesi takıldı geldi. Şimdi kabus gibi geliyor kimse olmasa 2 hafta da kalırım gocunmam ama sürekli hayatımda olmaları rahatsı edici. Şuanda zaten eşime gittiğimiz için sorun yaratmıyorum beni zorlaması rahatsız etti şuan ses çıkarmazsam sonra da “ arife gelemezsin erkeb gidicez diye yönetmez mi ?

Önyargılı davranıp ziyan etmeyinn bence tatili, eşinizin gitmek iştemesi gayet normal, bir derdiniz yokken dert aramayın. İsterseniz sizde ailenizin yanina ugrarsiniz. İki katlı evleri varmış kalabalık bir ailede değiller çocuğunuz da yok rahat edersiniz bence. Benim eşimin annesi babası yok köyüne çok düşkün her izinde köye gidip çok eski ve bakımsız iki odada tatili geçiriyoruz babannede kalıyoruz ve evde hep kalabalık büyük evi olduğu için ilk başlarda sinirlerim zıplıyordu artık zevk almaya çalışıyorum üstelik bebeğimde var bence benden çok çok iyi durumdasin başını Bosuna agritma köy havası iyi gelir hem

İntikam soğuk yenen yemektir bunuda sevdim tecrübe edeceğim uygulayacağım.

Eşim arife çalışıp çalışmadığımı sordu sonrada cumartesi gelemeyiz bak konuş mecbur izin vericek diyince” neden mecbur ki hayayım istediğimiz zaman dönebiliriz “ dedim. Spontane gelişti.

3 senedir değil bir senedir evlisiniz. Gitmek isteseniz giderdiniz bu 3 yılda. Ama eşinizin memleketine gideceğiniz zaman aklınıza geliyor nedense, abinizin yanına gitmek.
Bu eleştiri doğru kabul ediyorım. Bekarkende mağazada çalışıyordum bayramda iznim olmazdı şimdi de var ama gidemiyorum

İnşallah canım ya inşallah çok güzel olur

Bence bu konuyu uzattıkça eşinde heves bırakmayacaksın
Kredini tüketiyor gibisin
Eşim önce gidelim deyip sonra sürekli mızmızlansa arefe günü onu bırakır ailemi arabaya alır yola çıkardım. Sen gelme istediğin gibi git anneannenin mezarına, abinin evine derdim.
Çok darlıyorsun gibi geliyor
Adamın patlaması yakındır

Ben bineyim mi dediğinde hayır ben bineceğim de bu zor bir şey değil. Ama biz arabada aile büyüğüyle seyahat ediyorsak ön koltuğa onu oturturuz. Bunda rahatsız olunacak bir şey yok. Benim gözümde en azından.

Sabah ne öğrendim biliyor musunz arabanın bakımı gelmiş 1500 falan tutucak bu arada biz eksi 500 deyiz. Yol parası 500 orda harcanıcak 500 eksi 1500. Bakımı eksi 3000. Bilmiyorum bu köy mevzusuna hiç gerek yoktu tamam dediğimde 3 ay vardı kolyemi sattık iyice dardayız hiç gerek yok böyle bişeye üstelik benim için iyi geçmeyecek.

Rizede 3 5 saat yakınlıkta. Son 2 gün gezicez olur dedi sorun çıkarmadı. Rize trabzonda aklımızda ama görümcem de köyde ben onlarla karadeniz gezmek istemiyorum.
Trabzon dayım ben de bayramda. Cağğnımmmm memleketim.
Sonraki bayramda da bakın sizin damat hep sizle benim annem babam da damatlarıyla bayram geçirmek istiyor diyeceksin :)
Senede bir de 12 saatlik yol 1 gün için çekilmez ki. Ben de özel araçla hem de 2 çocukla 12 saat geldim memleketime. 3 4 gün için çekip gelmem bu yolu perişanlık. O yüzden 1.5 ay kalcam

İyi tatilleriniz olsun canım

Ay insanı çatlatıyorsunuz gerçekten
Araba masrafı olan bi şey sonuçta
E zaten eksi 500desiniz
Ve bakım mecburen yapılacak
Hiç köye gitmeseniz eksi 2000desiniz zaten
2000de sorun yok da gerçekten köye gidince harcanacak ayrıca 1000 lira mı en büyük sorun?
Bi de benim için iyi geçmeyecek demişsiniz
Sizin için iyi geçse sorun olmayacak sanırım eksi 3000 borç

Sizin evliliğinizin fazla ömrü yok
Benden size söylemesi
Evlendiniz evleneli derdiniz tasanız bitmiyor
Orta yolu bulup, idare edebilecek yeteneğiniz olduğunu da düşünmüyorum
Bir süre böyle karşılıklı tavizle gider ama bi yerden sonra iki taraf da patlayacak
Beni hatırlarsınız o zaman

nede kırılmış peki
zaten o kadar gün kalacağız bir gün erken dönsek ne olur diyin
belli neden kırıldığı ailesi arabasız kalacak ya :)

nede kırılmış peki
zaten o kadar gün kalacağız bir gün erken dönsek ne olur diyin
belli neden kırıldığı ailesi arabasız kalacak ya :)
O kadar yol gidilmişken erken dönülmese ne olur peki eşin hatrına?
Bi iyilik yapınca illa yarıda kesmek şart mı?

İtiraf et bence
Eşin abine gidelim bu sene deseydi
Yok 3000 içerideyiz, gitmeyelim, gerek yok evde oturalım demezdin değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…