Üzüldüm açıkcası sağolun yorumunuz içinAy insanı çatlatıyorsunuz gerçekten
Araba masrafı olan bi şey sonuçta
E zaten eksi 500desiniz
Ve bakım mecburen yapılacak
Hiç köye gitmeseniz eksi 2000desiniz zaten
2000de sorun yok da gerçekten köye gidince harcanacak ayrıca 1000 lira mı en büyük sorun?
Bi de benim için iyi geçmeyecek demişsiniz
Sizin için iyi geçse sorun olmayacak sanırım eksi 3000 borç
Sizin evliliğinizin fazla ömrü yok
Benden size söylemesi
Evlendiniz evleneli derdiniz tasanız bitmiyor
Orta yolu bulup, idare edebilecek yeteneğiniz olduğunu da düşünmüyorum
Bir süre böyle karşılıklı tavizle gider ama bi yerden sonra iki taraf da patlayacak
Beni hatırlarsınız o zaman
Ya bak gerçekten hem üzülüyorum hem de hiç değişmemenize sinirleniyorumÜzüldüm açıkcası sağolun yorumunuz için
kendi adıma diyorum bende dönmemO kadar yol gidilmişken erken dönülmese ne olur peki eşin hatrına?
Bi iyilik yapınca illa yarıda kesmek şart mı?
O kadar yol gidilmişken erken dönülmese ne olur peki eşin hatrına?
Bi iyilik yapınca illa yarıda kesmek şart mı?
İtiraf ediyim paramız yok diye yıldönümü hediyesi bile istemedim. Bayramda da biyere gitmeyi teklif bile etmedim masraf olmasın diye. Birsürü şeyden de fedakarlık yaptım. Mutlu olmadığım işyerinde çalışıyorum bu arada. Yıllık iznim olucak bi kaç aya paramız yok diye boşver canın sağolsun dedim.İtiraf et bence
Eşin abine gidelim bu sene deseydi
Yok 3000 içerideyiz, gitmeyelim, gerek yok evde oturalım demezdin değil mi?
Olması gereken o zatenkendi adıma diyorum bende dönmem
ama bir dahaki bayramlarda da gardımı alırım
hatta kv bile söylerim amaaaan bir daha da gitmem vs ya da
bu bayram başka planlarımız var diye direk söylerim :)
İtiraf ediyim paramız yok diye yıldönümü hediyesi bile istemedim. Bayramda da biyere gitmeyi teklif bile etmedim masraf olmasın diye. Birsürü şeyden de fedakarlık yaptım. Mutlu olmadığım işyerinde çalışıyorum bu arada. Yıllık iznim olucak bi kaç aya paramız yok diye boşver canın sağolsun dedim.
Eşi ne kadar zor biriyse konu sahibi de o derece zor biriBen de anlamıyorum ki
O kadar yol gidilmiş
Kaba bir tabir ama al bununla yetin der gibi
Eşi kırılmakta haklı
Günlerdir söyleniyor
Kendine bahane arıyor
Her bahanesini çürüttük
Şimdi bir anda borç çıktı
Gayet hoş yazmışsınKonuştum “ hayatım neden istediğimiz zaman dönemiyoruz ki neden cumartesi şartı koşuyorsun sevdiğini gitmek istediğini biliyorum bu yüzdende fedakarlık yapıyorum ama arabamız var sonuçta ne zaman istersek dönebiliriz tarzı yazdım.
Bunu demelisin mutlaka, neden açmadınız telefonu dediğinde de müsait değildik sakıncası mı var hani biz de evliyiz ya diyebilirsin. Bunlardan çekinme ya, bu insanlar eşinin kontrolü altında değil, onlar yapınca eşine patlaman büyük hata çünkü herkes kendi davranışlarından sorumlu. Sinirliyken bağırmamak içşn susuyorum sakinleşince de şimdi ortam germeye ne gerek var diyorum diyorsun, bu çok yanlış. Eşine kibarca hissettiklerini anlatman lazım. Ama senin ailen şöyle yaptı diye değil onlar şöyle diyince ben şunu hissettim, onlar böyle arayınca sanki beni senin karın değilmişim gibi geliyor, senin ailenin artık ben olduğumu anlamıyor gibi davranmaları üzüyor beni şeklinde konuşabilirsin.Sağolun burda ablam gibi oldunuz. Fikir danışacağım kimsem yok annem kızıyım ne kadar yardım edebilir ki abim bilmez yengem biraz destek onada sonuçta herşeyi anlatamıyorum arkadaşlarada anlatılmaz. Benim insanları yargılamayıp plan yapmam gerekiyor anlaşılan. Aslında yıllık izinde karadeniz turu düşünüyorduk görümcemin aklında kalmış sorup duruyor ne zaman gidiyorsunuz benide çağırın diye. Vakit geçirmek istemememin sebebi bu aslında düşüncesiz halleri daha 1 sene evli abisinin evine aldığı pastaya kadar istiyor. Acemi olduğum için “ a canım malesef biz karı koca gidicez “ diyemiyorum. Sanırım artık diyeceğim.
Ben size katılıyorum ve ben eşim için balayında da köye gittim sonra peşime ailesi takıldı geldi. Şimdi kabus gibi geliyor kimse olmasa 2 hafta da kalırım gocunmam ama sürekli hayatımda olmaları rahatsı edici. Şuanda zaten eşime gittiğimiz için sorun yaratmıyorum beni zorlaması rahatsız etti şuan ses çıkarmazsam sonra da “ arife gelemezsin erkeb gidicez diye yönetmez mi ?
İstedikleri kadar bağırsınlar, gelecek sefer yine çağırmazsın, 3 5 derken alışırlar. Benim evim benim misafirim, uygun olduğum zaman onları da çağırırım de dön arkanı.Hiç konuşmadık ailesi böyle bişeyde kavga çıkarır kalp kırarım. Mesela gezmek için yer ayarladık eşim söyledi biz kanaryayla gezicez diye kaynanam hemen iyi alır kardeşini kocasını gezersniz dedi. Muhtemelen o da evde onlar varken ayıp olur diye düşünür. Davet etmezsek kardeşi bağırır niye götürmüyorsun düşüncesiz diye. Anneside kardeşini çağırsana diye bağırır. Bi kere misafir vardı tek ağırlamak istedim görümcemi çağırmadım Eşimde beni dinledi bi ton laf yaptı annesi kardeşini neden çağırmadın diye. Kardeşide aynı şekilde. Aile yapıları böyle ayrılmazmış çağırılması gerekirmiş bla bla bla. Nasıl çözücem ki bu durumu ? Fikrime saygı duymayan biri olunda çok sinirleniyorum yani istenmiyorsunuz ne diye takılıyorsunuz dimi ?
2 3 kavgayı göze alacaksınız, sen karışma girme araya eşin versin cevaplarını, seni korumaya onlara ezdirmemeye gayet uygun bir eşin varNasılda üstüne bastınız baş edemiyorum anasıyla kızıyla yükleniyorlar eşimi daha gitmeden annesi başladı gezmek istiyorsan alırsın ananı gardaşımı gideriz hep birlikte diye. Hep birlikteyken eşim tek gidicez der demesinede bir sürü kavga gürültü olur. Karışırsam sen ne karışıyorsun derler tatsızlık çıkar. Bekarkende tam tersiyle ya annem baskıcıydı evlendik annemin sesi çıkmıyor ailesi birden oğulları kaçıcak gibi sarmaya başladılar.
Bu zamana kadar kimseye saygısızlık yapmadım yapmamda umarım çok güzel olur herşey2 3 kavgayı göze alacaksınız, sen karışma girme araya eşin versin cevaplarını, seni korumaya onlara ezdirmemeye gayet uygun bir eşin var
Olsun siz okuyun vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.İstedikleri kadar bağırsınlar, gelecek sefer yine çağırmazsın, 3 5 derken alışırlar. Benim evim benim misafirim, uygun olduğum zaman onları da çağırırım de dön arkanı.
Bu arada bütün konuyu okuduğumdan böyle bağlantısız yerlerden dalıyorum ama yorum yazmadan hepsini okumayı beceremedim
Böyle düşünüyorsan tatillerimizin bazılarınınayrı geçirmemiz gerekecek kusura bakma benim de sevdiğim şeyler görnek istediğim insanlar var diyebilirsinBiliyor musunuz ben hala anneannmin mezarını görmedim. Abimin evinide. İznim var ama komple memlekette geçicek ve eşim hala fazla izin alıp daha çok kalmak istiyormuş. Sinir bozucu değil mi ?
Balayını yarıda kesip dönseymişsin keşke.Ben size katılıyorum ve ben eşim için balayında da köye gittim sonra peşime ailesi takıldı geldi. Şimdi kabus gibi geliyor kimse olmasa 2 hafta da kalırım gocunmam ama sürekli hayatımda olmaları rahatsı edici. Şuanda zaten eşime gittiğimiz için sorun yaratmıyorum beni zorlaması rahatsız etti şuan ses çıkarmazsam sonra da “ arife gelemezsin erkeb gidicez diye yönetmez mi ?
Kırılıversin o kadar ama mecbur izin verecek diye bir şey yok, mecbur değil, bu rahatlığın bana uymuyor kızım git daha çok izni olan iş bul deyip sepetleyebilir seni o doktor. O zaman gırtlağa kadar gömülürsünüz borca. Ortak değil çalışansınız. Patrona uymak zorundasınızCumartesi zaten çalışmayacağım randevu almadım eşim bugün “ kararlaştır mecbur vericek gelemeyiz dönemeyiz” diyince kendine mevbur istersek erken dönebiliriz arabamızda var neden baskı yapıyorsun dedim. Kırılmış beyfendi :)
Anladim canimEvet evet burdayoz zaten bide köydeyken sürüklüyorlar bizi anlayış göstermiyorlar