Bayramlarda köy, izin, aileler.

Siz olsaydınız konuşur muydunuz ?

• Ankete Katılan
    83
Aile de kalabalık zaten sizde.
Sen farketmiyorsun bence.
Kampı tek başına mı yapacak?
Ahhh Kanaryacım ahhh!
Gerçekten büyümen gerek... Gerçekten...
Babası bi de görümcenin kocasıyla. Lalecim şuan eşim cumartesi dönemicez patronunla konuş diyor. “ hayatım tamamda neden dönemiyoruz ki ? Ayarlamaya çalışacağım zaten bu denli sıkıştırma ve bunaltılmak beni çok rahatsız ediyor lütfen tamam istersek cuma da dönebiliriz” tarzı konuşacağım. Cümlem için yardım edermisiniz ?

Bu platform hepimize iyi geliyor☺️ Senin sorunların çözülmeyecek sorunlar değil.
İlk zamanlar burda değildim bilseydin sarılırdın bana. Yengem geldi geçen amcamın eşi ilk zamanlar ruh gibiydin kızım seni çok iyi gördüm dedi. İlk zamanlar çok zordu benim için ama susmadım yılmadım eşime bunaldığımı evimde vakit geçirmek istediğimi söyledim. Ezdirmedim kendimi istediklerini yapmadım. Çok şükür çoğu düzeldi.

Bu arada ben görümcemin abisinin eşiyim. Her ne kadar 2 yaş küçükte olsam abisinin eşiyim yokmuşum gibi davranıyor. Kendi çalışmıyor pazar sabahı saat 9 da abisine “ kahvaltıya çağırsana abi beni “ diye mesaj atıyor. Abisi hazirlicak sanki kahvaltıyı. Pazar saat 10 hadi sahile gidelim diyor abisine ben yokmuşum gibi pazartesi iş var nasıl kafada anlamıyorum. Eşimde mal mısın ne sahili bu saatte diyor yok yine anlamıyor.
İşte o seni kendisine denk görmüyor; o yüzden oluyor. Çünkü o da evli ve çocuk sahibi. Aklınca senden statü olarak daha yüksek. O yüzden o tavırları. Bence burada senin asıl sorunun görümce. Kv yaşlanır gider de görümce daha gençmiş. O yüzden sorun çözme hususunda görümce öncelikle bence .

İlk zamanlar burda değildim bilseydin sarılırdın bana. Yengem geldi geçen amcamın eşi ilk zamanlar ruh gibiydin kızım seni çok iyi gördüm dedi. İlk zamanlar çok zordu benim için ama susmadım yılmadım eşime bunaldığımı evimde vakit geçirmek istediğimi söyledim. Ezdirmedim kendimi istediklerini yapmadım. Çok şükür çoğu düzeldi.
❤️❤️❤️ Daha da düzelecek. Fazla geleneksel bir aileye denk gelmişsin sadece

Babası bi de görümcenin kocasıyla. Lalecim şuan eşim cumartesi dönemicez patronunla konuş diyor. “ hayatım tamamda neden dönemiyoruz ki ? Ayarlamaya çalışacağım zaten bu denli sıkıştırma ve bunaltılmak beni çok rahatsız ediyor lütfen tamam istersek cuma da dönebiliriz” tarzı konuşacağım. Cümlem için yardım edermisiniz ?
Ben olsam
"zaten o kadar gün orada sıkılacağım bari bir gün erken dönelim. Bak senin hatrına gidiyorum,üzerime gelme,orada ne kadar sıkılacağımı düşünüp tüm moralim bozuluyor zaten" derdim.

Ben gitmeden önce orayı istemediğimi,zorla götürüldüğümü,bir an önce dönmek istediğimi söylerdim.

Bir de diğer arkadaşlara bakalım,belki daha parlak fikirler gelir.

Ben olsam
"zaten o kadar gün orada sıkılacağım bari bir gün erken dönelim. Bak senin hatrına gidiyorum,üzerime gelme,orada ne kadar sıkılacağımı düşünüp tüm moralim bozuluyor zaten" derdim.

Ben gitmeden önce orayı istemediğimi,zorla götürüldüğümü,bir an önce dönmek istediğimi söylerdim.

Bugün bizim yıldönümümüz o yüzden daha yumuşatarakmı söylesem 🙈

İşte o seni kendisine denk görmüyor; o yüzden oluyor. Çünkü o da evli ve çocuk sahibi. Aklınca senden statü olarak daha yüksek. O yüzden o tavırları. Bence burada senin asıl sorunun görümce. Kv yaşlanır gider de görümce daha gençmiş. O yüzden sorun çözme hususunda görümce öncelikle bence .
Ben onu çok umursamıyorum ki hep mesafeliyim yani laf dalaşına bile girmiyorum bana göre de evli çocuklu olmak yükseklik değildir çoğu sevmediğim insan vardır ama emek verip eğitim almışlardır sesim çıkmaz.

Ben onu çok umursamıyorum ki hep mesafeliyim yani laf dalaşına bile girmiyorum bana göre de evli çocuklu olmak yükseklik değildir çoğu sevmediğim insan vardır ama emek verip eğitim almışlardır sesim çıkmaz.
Ben de böyle düşünüyorum ama bu bizim bakış açımız. Bence de evlilik ve çocuk bir statü göstergesi değil

Ben buna katılmıyorum
Bu konuşmayı yaptıktan sonra benim için gelmesinin gelmemesinin hiçbi kıymeti olmaz mesela
Bi kere tadımı kaçırmış olur

Sadee evlenince değil arkadaşımız için bile istemediğimiz yere gittiğimiz, istemediğimiz insanlara katlandığımız oluyor
Eşimiz için de her zaman olmamak şartıyla idare edebiliriz bence
Sadece istediğimiz yerde olduğumuz, istediğimiz insanları gördüğümüz bi hayat bana pek mümkün gelmiyor
Ben mi fazla zorluyorum acaba kendimi?

Konu sahibinin de eşi daha önceli tatilleri ertelemiş mesela
Çoğu yerde de ailesine gereken tepkiyi veriyor
Bence gelecek bayram da gidelim derse o zaman konuşmalı her zaman gitmek istemediğini

32 yim 33ten gün alıyorum. ❤️Şöyle söyleyeyim; 20lerimi hiç sevmedim ben ( bu arada 20 lerimde gezip tozan bir tiptim ona rağmen 😂) 30 yaşıma bastığım andan itibaren inanılmaz büyümüş gibi hissettim.Şimdi biri bir şey diyecek olsa ben 30 + yım ne yapmam gerektiğini biliyorum diyorum.
20 li ve 30 lu yaşlar eminim cok farklı. Bende böyle herkese ben buyum hayır demek istiyorum. Aslında hayır dıyorum. Sonrada aa üzdüm mü diye ben üzülüyorum 😇Evet evet 30 yaşını gecmıs ınsana ne yapması gerektiğini söyleyen biri alacagım cevaba hazır olmalı🌺

20 li ve 30 lu yaşlar eminim cok farklı. Bende böyle herkese ben buyum hayır demek istiyorum. Aslında hayır dıyorum. Sonrada aa üzdüm mü diye ben üzülüyorum 😇Evet evet 30 yaşını gecmıs ınsana ne yapması gerektiğini söyleyen biri alacagım cevaba hazır olmalı🌺
Tabii ki ☺️Bir de bir yaştan sonra birilerinin beni sevip sevmediği hiç önemli olmuyor. 😂

X