• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayramlarda köy, izin, aileler.

Siz olsaydınız konuşur muydunuz ?

• Ankete Katılan
    83
Normal sıklığımız her gün. Hatta izin günlerimizde günde 2 kere. Regl dönemimede gelmiyor ben eşime laf arası köyde özliceksin haberin olsun diyim bari :)
Cıksss olmaz.
Özleyeceksin haberin olsun deme!

"Birtanem,aşkım,canım her neyse;
o kadar gün sevişmeden nasıl duracaz ya, gitmeyelim ya da bir iki gün durup dönelim.
Normal mi canım bizim gibi gencecik insanların iki gün üst üstte sevişmemesi?"

Ben olsam bunları derim.
Daha net olmalısın.
Daha çok gözüne sokmalısın.

Heves kaçacak ne var anlamadım.
Ben banyo yapamayacam desen anlamaz mı?
Anladım ki rahat edemeyecem dersin.
Ailesine evet bir kaç günlüğüne geldik dersiniz,ama diyorum ya sadece sen değil eşin de sıkılmalı orada.
O da seni özlemeli.
Yani köyde sıkılmak sadece bana özel bir durum galiba.
Aslında şöyle yapmayı planlıyorum isteklerimi anlaması için yaşamam lazım. Banyo yapamayacağım rahat edemeyeceğim sıkılacağım bu bi gerçek. Geldikten sonra seninle konuşmam gereken bi konu var diyip anlatmak istiyorum. Sürekli uyum sağlayamayacağımı canının sıkılmaması için köyde birşey demediğimden bahsedeceğim. Eskiden beri cümbür cemaat arabayla köylere giderlermiş nasıl anlicak bilmiyorum ama çözmem lazım çok canımı sıkıyor.

Benimde burası sayesinde gözüm açıldı daha 22 yaşındayım yaşıma bakmayın neler yapıyorum. Daha dün kp görümcemin kocası var eşim babam için şey dedi “ bizim kp para var “ bende sıkışık olduğumuz zamanlarda oldu diyince “ baban vermiyordu dedi. Sen nerden biliyorsun bizlemi yaşadın dedin. Öyle dedin ya diyince de “ insanları sana söyledikleriyle vurma hoş değil yani dedim. Ondan değil tutumlu baban diye çevirdi. He tak r ye geri vitese al dedim güldüm. 🙈 öyle kendimi ezdirmem susmam ama bu kv görümceyle baş edemiyorum.
Tabii ki susmayın ama şöyle bir şey var; toplumda yaşı küçük kadın ve erkek varsa maalesef ki erkeğin sözüne itimat ediliyor ( genelde) ama kadının işi gücü varsa ve içinde belli bir yerdeyse kimse bir şey diyemiyor. Böyle kadınlar evet pek sevilmiyor ( toplumun genelinden bahsediyorum) fakat saygı duyuluyor. Hele bir de özgüveni yüksekse ve ağzı laf yapıyorsa zaten millet bir iki adım geride duruyor. Senin eşin de pek baskın değil sanırım. O yüzden de eşinin ailesi at koşturmaya çalışıyor. Bu sorunlar 2-3 sene içinde düzelir ama. Denerler; baktılar gördüler olmadı vazgeçerler. Zaten bir süre sonra sağlık sorunları başlayacak, e sen eğer istiyorsan çocuk sahibi olacaksın. Bebekken şunu yap; bunu yap derler ama sonra çocukta büyüyecek. E sen de olgunlaşacaksın. Bir süre sonra herkes kendi yaşantısına dalacak. Öyle devam edecek. Ben hiç çevremde 40+ olup kv den çeken duymadım. Bilmiyorum var mıdır? Varsa bile oranı azdır.

İşte eşin olsa da çekinecek senden. Bunu da sen duruşunla, tavrıyla, kullandığın kelimlerle ne bileyim kıyafetlerinle sağlayacaksın. Bir de yaş. Sen bir gel 30ların ortasına bak bakalım kim ne diyebiliyor. Zaten onlar yaşlanmış oluyor; sen çoluk çocuk derdine düşmüş oluyorsun. Bol bol kk oku 😉Benim burası sayesinde gözüm açıldı.
Bi an önce 30 karın ortasına gelmek istiyorum. O zaman insanı bu kadar sıktıkları için hiç gitmem herhalde 😇

Cıksss olmaz.
Özleyeceksin haberin olsun deme!

"Birtanem,aşkım,canım her neyse;
o kadar gün sevişmeden nasıl duracaz ya, gitmeyelim ya da bir iki gün durup dönelim.
Normal mi canım bizim gibi gencecik insanların iki gün üst üstte sevişmemesi?"

Ben olsam bunları derim.
Daha net olmalısın.
Daha çok gözüne sokmalısın.
Benimde böyle cümle kuramama sorunum var siz demeseydiniz ben kesin öyle derdim 🙈

Aslında şöyle yapmayı planlıyorum isteklerimi anlaması için yaşamam lazım. Banyo yapamayacağım rahat edemeyeceğim sıkılacağım bu bi gerçek. Geldikten sonra seninle konuşmam gereken bi konu var diyip anlatmak istiyorum. Sürekli uyum sağlayamayacağımı canının sıkılmaması için köyde birşey demediğimden bahsedeceğim. Eskiden beri cümbür cemaat arabayla köylere giderlermiş nasıl anlicak bilmiyorum ama çözmem lazım çok canımı sıkıyor.
Tabii nasıl istersen.
Eskiden beri bu şekilde yaşıyorlarsa bile bile evlenmişsin canım benim ya.
Gerçekten ailesine bağımlı,aşırı içli dışlı yaşayan insanlar,ben ve benim gibi yalnızlığı/eşle başbaşa evde de olsa yemeği, televizyon izlemeyi sevmeyi anlamıyorlar.
Ben mesela sessizlik isterim hayatımda. Eşim bilir, yoksa problem çıkaracağımı da bilir.
Bunları anlatacaksın,gerekirse darılacaksın,gerekirse üzüleceksin.
İnşallah senin eşin anlar.

Yap demiyorum da ben olsam bir gece kalır,dönerdim,rahat edemiyorum diye.

Normal sıklığımız her gün. Hatta izin günlerimizde günde 2 kere. Regl dönemimede gelmiyor ben eşime laf arası köyde özliceksin haberin olsun diyim bari :)

deme işte

bırak yaşayıp görsün

köyde isterse olmaz de

gün boyu çaktırmadan istet sonra olmaz de

o dört beş gün bekleyip eve gelsin kendi yaşasın

sen bir şey dediğin anda dır dır kategorisine girer ama o yaşarsa gerçek olur

hatta sırf sen dedin diye rahatsız olduğu şeyden rahatsız olmamış gibi yapar vs

çocuk gibi düşün küçük çocuk somut olay olmadan bilmez, oraya çıkma düşersin dersin, gider çıkar, düşmeden tutarsın yine ikna olmaz, çıkar düşer ve bir daha yanaşmaz

bu bayram gideriz dedin, gidinceye kadar hevesli olan eşine destek ol, hatta merak ettiğin şeyler varsa ne bileyim X yeri övmüştür siz de orayı merak ediyorsunuzdur onu söyle vs

sonra gidin ve gelin

şikayet edilecek bir durum olursa dönüşte

ilişki olmadı, rahat duş alamadık, sıcak oldu, kp enişte vardı, sürekli annen oraya buraya gidelim dedi

her ne oldu ise gerçek olunca iletirsiniz, önceden olunca önyargı olur

Tabii ki susmayın ama şöyle bir şey var; toplumda yaşı küçük kadın ve erkek varsa maalesef ki erkeğin sözüne itimat ediliyor ( genelde) ama kadının işi gücü varsa ve içinde belli bir yerdeyse kimse bir şey diyemiyor. Böyle kadınlar evet pek sevilmiyor ( toplumun genelinden bahsediyorum) fakat saygı duyuluyor. Hele bir de özgüveni yüksekse ve ağzı laf yapıyorsa zaten millet bir iki adım geride duruyor. Senin eşin de pek baskın değil sanırım. O yüzden de eşinin ailesi at koşturmaya çalışıyor. Bu sorunlar 2-3 sene içinde düzelir ama. Denerler; baktılar gördüler olmadı vazgeçerler. Zaten bir süre sonra sağlık sorunları başlayacak, e sen eğer istiyorsan çocuk sahibi olacaksın. Bebekken şunu yap; bunu yap derler ama sonra çocukta büyüyecek. E sen de olgunlaşacaksın. Bir süre sonra herkes kendi yaşantısına dalacak. Öyle devam edecek. Ben hiç çevremde 40+ olup kv den çeken duymadım. Bilmiyorum var mıdır? Varsa bile oranı azdır.
Aslında eşim çok baskındır daha yeni babasına kafana göre plan yapma gezicez dedi der yani susmaz. Kayınçosuna sen doldurcaksın dönüşte benzini oma göre dedi. Sorun eşim değil ailesi çirkef görümcem bağırır mesela abi para versene diye ne koskoca staj yaptıpım ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde ne okulumda ne öğrenciyken çalıştığım kurumda böyle birşey görmedim. Beni de pek sevmiyorlar eşim hatta bana danışman der çok şey biliyorum diye belkide ondanda baskılamaya çalışıyorlardır. Zamanla düzelir umarım canım ya inşallah bakalım sağlığımız yerinde olsunda bende zamanla evlilik stratejisini öğrenirirm.

Bi an önce 30 karın ortasına gelmek istiyorum. O zaman insanı bu kadar sıktıkları için hiç gitmem herhalde 😇
32 yim 33ten gün alıyorum. ❤️Şöyle söyleyeyim; 20lerimi hiç sevmedim ben ( bu arada 20 lerimde gezip tozan bir tiptim ona rağmen 😂) 30 yaşıma bastığım andan itibaren inanılmaz büyümüş gibi hissettim.Şimdi biri bir şey diyecek olsa ben 30 + yım ne yapmam gerektiğini biliyorum diyorum.

Tabii nasıl istersen.
Eskiden beri bu şekilde yaşıyorlarsa bile bile evlenmişsin canım benim ya.
Gerçekten ailesine bağımlı,aşırı içli dışlı yaşayan insanlar,ben ve benim gibi yalnızlığı/eşle başbaşa evde de olsa yemeği, televizyon izlemeyi sevmeyi anlamıyorlar.
Ben mesela sessizlik isterim hayatımda. Eşim bilir, yoksa problem çıkaracağımı da bilir.
Bunları anlatacaksın,gerekirse darılacaksın,gerekirse üzüleceksin.
İnşallah senin eşin anlar.

Yap demiyorum da ben olsam bir gece kalır,dönerdim,rahat edemiyorum diye.
Eşim normalde değildir yani o da kalabalık sevmez 1 yıldır bi kere bilmem bi akrabaya gidelim dediğini aradığını. Halası geç saatte arasa açmaz. Annesi kardeşi şuraya gidicez dese ne anlarsınız ki işiniz yok der. Sadece öyle gördüğü için benim tepkilerimi şuanlık abartıyorum olarak bakıyor. Ah siz yaparsınız da ben yapamam onu. Kaynanam niye rahat edemedin der görümcem iş mi yaptırıyoruz sanki der ben huzursuz sevmiyorum 🥺 eşim şuan arife izinlimiyim diye soruyor hazır konu açılmışken konuşacağım.

deme işte

bırak yaşayıp görsün

köyde isterse olmaz de

gün boyu çaktırmadan istet sonra olmaz de

o dört beş gün bekleyip eve gelsin kendi yaşasın

sen bir şey dediğin anda dır dır kategorisine girer ama o yaşarsa gerçek olur

hatta sırf sen dedin diye rahatsız olduğu şeyden rahatsız olmamış gibi yapar vs

çocuk gibi düşün küçük çocuk somut olay olmadan bilmez, oraya çıkma düşersin dersin, gider çıkar, düşmeden tutarsın yine ikna olmaz, çıkar düşer ve bir daha yanaşmaz

bu bayram gideriz dedin, gidinceye kadar hevesli olan eşine destek ol, hatta merak ettiğin şeyler varsa ne bileyim X yeri övmüştür siz de orayı merak ediyorsunuzdur onu söyle vs

sonra gidin ve gelin

şikayet edilecek bir durum olursa dönüşte

ilişki olmadı, rahat duş alamadık, sıcak oldu, kp enişte vardı, sürekli annen oraya buraya gidelim dedi

her ne oldu ise gerçek olunca iletirsiniz, önceden olunca önyargı olur
Anlıyorum aslında bir yandan bu senede gitmek istememin sebebi yaşayıp görmesi belki o zaman bana hak verir. Çözücem bu sorunu kızlar kararlıyım :)

32 yim 33ten gün alıyorum. ❤️Şöyle söyleyeyim; 20lerimi hiç sevmedim ben ( bu arada 20 lerimde gezip tozan bir tiptim ona rağmen 😂) 30 yaşıma bastığım andan itibaren inanılmaz büyümüş gibi hissettim.Şimdi biri bir şey diyecek olsa ben 30 + yım ne yapmam gerektiğini biliyorum diyorum.
Hahaha ya çok tatlısınız 🙈 bende onu bazen eşime diyorum “ ben aklı başında biriyim ne yapmam gerektiğini biliyorum merak etme diye “ şuan kendimle gurur duydum 🙈

Aslında eşim çok baskındır daha yeni babasına kafana göre plan yapma gezicez dedi der yani susmaz. Kayınçosuna sen doldurcaksın dönüşte benzini oma göre dedi. Sorun eşim değil ailesi çirkef görümcem bağırır mesela abi para versene diye ne koskoca staj yaptıpım ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde ne okulumda ne öğrenciyken çalıştığım kurumda böyle birşey görmedim. Beni de pek sevmiyorlar eşim hatta bana danışman der çok şey biliyorum diye belkide ondanda baskılamaya çalışıyorlardır. Zamanla düzelir umarım canım ya inşallah bakalım sağlığımız yerinde olsunda bende zamanla evlilik stratejisini öğrenirirm.
Göremezsin çünkü orada diğer çalışanlarla eşitsin ve onlar seni öyle görüyor ama eşinin ailesindeki insanlar gibi düşünenler gelin aldık!!! diye düşünüp ona göre davranıp, ona göre davranmanı bekliyorlar. Olmayınca da diş biliyorlar işte.

Eşim normalde değildir yani o da kalabalık sevmez 1 yıldır bi kere bilmem bi akrabaya gidelim dediğini aradığını. Halası geç saatte arasa açmaz. Annesi kardeşi şuraya gidicez dese ne anlarsınız ki işiniz yok der. Sadece öyle gördüğü için benim tepkilerimi şuanlık abartıyorum olarak bakıyor. Ah siz yaparsınız da ben yapamam onu. Kaynanam niye rahat edemedin der görümcem iş mi yaptırıyoruz sanki der ben huzursuz sevmiyorum 🥺 eşim şuan arife izinlimiyim diye soruyor hazır konu açılmışken konuşacağım.
Kalabalık sevmeyen adamın cümbür cemaat köyde ne işi var?

Kalabalık sevmeyen adamın cümbür cemaat köyde ne işi var?
Akraba gezmicekmiş kimseye de söyleme dedi. Kalabalık değilde aile seviyor bizimki sanırım. Aslında amaç ailede değil büyüdüğü yerleri göstericekmiş bana orda kamp yapıcakmış yürücekmiş ormanda huzur buluyormuş. Anneside bahsetme kimseye planlardan çekemem akraba dedi.

Akraba gezmicekmiş kimseye de söyleme dedi. Kalabalık değilde aile seviyor bizimki sanırım. Aslında amaç ailede değil büyüdüğü yerleri göstericekmiş bana orda kamp yapıcakmış yürücekmiş ormanda huzur buluyormuş. Anneside bahsetme kimseye planlardan çekemem akraba dedi.
Aile de kalabalık zaten sizde.
Sen farketmiyorsun bence.
Kampı tek başına mı yapacak?
Ahhh Kanaryacım ahhh!
Gerçekten büyümen gerek... Gerçekten...

Göremezsin çünkü orada diğer çalışanlarla eşitsin ve onlar seni öyle görüyor ama eşinin ailesindeki insanlar gibi düşünenler gelin aldık!!! diye düşünüp ona göre davranıp, ona göre davranmanı bekliyorlar. Olmayınca da diş biliyorlar işte.
Bu arada ben görümcemin abisinin eşiyim. Her ne kadar 2 yaş küçükte olsam abisinin eşiyim yokmuşum gibi davranıyor. Kendi çalışmıyor pazar sabahı saat 9 da abisine “ kahvaltıya çağırsana abi beni “ diye mesaj atıyor. Abisi hazirlicak sanki kahvaltıyı. Pazar saat 10 hadi sahile gidelim diyor abisine ben yokmuşum gibi pazartesi iş var nasıl kafada anlamıyorum. Eşimde mal mısın ne sahili bu saatte diyor yok yine anlamıyor.

Teşekkür ederim ablam gibisiniz. Abim var benim sadece ablam olmadığı için ilk zamanlar sinirden ağladığım zamanlarda o destek oldu bana şimdi daha iyiyim özgüvenliyim sadece biraz daha güce ihtiyacım var 🙈❤️❤️
Bu platform hepimize iyi geliyor☺️ Senin sorunların çözülmeyecek sorunlar değil.

Back
X