Benim gerçekten yardımınıza ihtiyacım var,ben haziranda nişanlandım,nişanlıma çamaşır,terlik,elektrikli traş mak.vs vs bohça için hazırlık yaptım ama onlar bana hiç birşey almadıkları için vermedim bunları işin diğer yanı ise bunları nişanlımla birlikte aldık,haberleri var yani,bohçayı düğünde yaparız dediler peki dedim.Doğum günüm geldi geçti en ufak bir hediye almadılar,şimdi bayram geldi,baktım hiç ses yok,bu sabah nişanlıma şakayla karışık bayramlığım yok benim dedim,o da espriyle yanıtladı,5 i 1 yerdemi hazırladınız mı dedm işi yüzsüzlüğe vurup güldü,sonra ben de kendim üstüme düşeni yapayım dedim hepsine hediyeler aldım nişanlımda dahil.Ama bugün nişanlım bana kayınvalidemin aldığı hediyeyi söyleyince gerçekten üzüldüm,10 TL ye Tshirt satılan bir dükkandan bana tshirt almış.Açıkçası çok üzüldüm,para durumları iyi olmayabilir,ben de şu an bir kriz içerisindeyim ona rağmen arttırdım ne yaptım ettim onlara bişeyler aldım.Çok büyük bişey beklemiyodum da,en azından ayakkabımı alabilirlerdi,12 taksit yaptırsalar kaç para ödeyecekler,ya da bir çeyrek altın,kendimi gerçekten çok değersiz hissettim.Nişanlımla az önce abuk subuk sebepler yaratıp kavga ettim,bişey söyleyemediğimden,sizce ne yapmalıyım?Ben mi hatalıyım yoksa farkında değilim??