• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bayramlar için bir derdim var

Tatil diye bahsedilen yaşanılan şehrin kayınvalidenin eşi dostu akrabası tarafından sarmalanmış köyü/kazasında her gün kek çırpıp ,mangal yakıp gelene gidene çay demlemek değilse ben de hiçbirşey bilmiyorum.Konu sahibi iki bayramda da gittik dedi...sassy " iyi de bayramlardan birinde şehir dışına bile çıkılamadı nasıl gittiniz ?" diyince gitmeyi düşündüler ama gidemedik tarzında konuştu.
Bencede. Ki tatil degil ya acayıp sıkıcı

Tanıdığım bir abla var, kocası yakışıklı efendi bir adamdı. Adam gezmeyi tozmayı severdi. Yurt dışına bilet alır sürpriz yapardı abla “ben annemden o kadar ayrı kalamam, gelmem” derdi. Otele rezervasyon yapardı “oğlanla beni anneme bırak sen git” derdi. Böyle böyle bir sürü olay. Sonra adam başkasına aşık oldu. Boşandı, tekrar evlendi. Kadın şimdi annesinin koynunda, adam da yeni eşiyle dünyayı keşfediyor. Sanırım ikisi de mutludur. Öyle anlatmak istedim sadece 😉
Yaaaa böyle koca var mı uaaaaa

Tatilleriniz hep eş ailesiyle mi olcak artik anlamadim? Eşinizle konuşsanıza bu konuyu böyle sey mi olur

Ailemden gördüğüm bayramlarda aile, akraba ziyaretleri yapılır. Büyük evi olduğumuz için tabi gelenimiz çok olurdu her ne kadar bazen kalabalıktan sitem etsemde geçtiğimiz ramazan bayramında bunu anlamış oldum bayram bayram gibi olmadı. Üstüne birde tatili kayınvalide ile yapıyorsunuz onun tatil olduğundan şüpheliyim. Evet daha zamanı var ama bugün olmazsa bayrama yakın olacak bir konuşmaymış bende iyi yapmışsınız. Sonuçta tatilde olsa eşiniz annesinin yanında, sizin anneniz sizi beklemez mi bekler

😁😁daha 5 ay var. ne olacağımız belli değil. Bunun için kavga mı olur? Bayrama az vakkit kala x canım ben bu bayramı ailemle geçirmek idtiyorum ama seni xorlamayım istersen ailenle tatile gidebilirsin dersin olur biter. Amacın onu da annenlerde tutmaksa onu bilemeyeceğim.

"1 yıllık evliyim ve ramazan bayramında ve kurban bayramında kendi annem ve babamın yanında 5 dakika durduk durmadık akrabalarımı ziyaret etmedik her seferinde eşimin ailesiyle tatile gittik" şeklinde konunuz var

bayramda nasıl gittiniz deyince gidemedik yazdınız

hepsini geçtim tek araba var yazdınız

araba kimin

yani araba olmayınca tatile ya da bir yere gidilmiyor mu

kv kp olsam tatile gideceksem giderim oğlum ve gelinimi de çağırırım gelirlerse kendileri bilir

ama gelinin sülalesi gezilecek diye tatilimi kısaltamam

araba sizin değil anladığım kadarı ile zira araba bizim onları götürmek zorunda bırakıyorlar derdiniz aksi durumda

çözüm sadece biz gelmiyoruz ya da sonra geleceğiz demek bu kadar önemli ise bayram gezmesi

lakin bunu şimdiden açıp eş ile tartışmak vs bana çok uzak şeyler

demir tavında dövülür o kavga da bayram öncesi edilir ya da işte ailede az zaman geçirilip tatile gittiniz ya dönüne edilir

arkadaşlar ben 1 senelik evliyim ve ramazan bayramında ve kurban bayramında kendi annem ve babamın yanında 5 dakika durduk durmadık akrabalarımı ziyaret etmedik her seferinde eşimin ailesiyle tatile gittik ve ben bu durumdan çok sıkıldım ben ailemden bayramda aile büyüklerin yanına gidilmesi gerektiğini gördüm. Eşime ben artık bundan sonra bayramlarda akrabaları ziyaret edicem ailen tatile gitmek istiyorsa gitsin hatta sen de git onlarla ama ben akraba ziyaret edicem dedim ve kavga ettik ne yapacağımı bilmiyorum çünkü eşim ve ailesi her bayram tatile gidiyor bana yardım edin kızlar
2021 yılına girdikte ölmeden :KK45: üzerine 5 ay daha saydık bayrama geldik vallahi anlaşılsa da unutulur kavga edilse de unutulur :KK53: Bayramda öğlene kadar zaten herkes görülüyor sonra tatil yapılabilir ki daha çok zaman geçirmek istiyorsanız ya orta yolda 1 bayram öyle 1 bayram öyle ya da ayrı kutlayacaksınız ama cidden başlığı görünce eski konu gibi atladım :KK70:

Memelekette olsa belki 1 2 gunu ailesinde gecirir ya da nasil bir tatile gidiyorlar bilmiyoruz, otel tatili mi yoksa ev mi kiraliyorlar ev kiralaniyorsa siknti bence
Ahhahhah hem nasil sıkıntı.
Amcam ev kiralardi,sozum ona rahat olacaklar diye,yengem evde ne yapiyorsa onu yapar,gelene gidene dolma borek yapmaktan mutfaktan cikamaz,gelince de,sozde tatile gittik ama dinlenemedim nedense yav,amcan da kiziyor, iyilik yaramiyormis bana derdi😄

2021 yılına girdikte ölmeden :KK45: üzerine 5 ay daha saydık bayrama geldik vallahi anlaşılsa da unutulur kavga edilse de unutulur :KK53: Bayramda öğlene kadar zaten herkes görülüyor sonra tatil yapılabilir ki daha çok zaman geçirmek istiyorsanız ya orta yolda 1 bayram öyle 1 bayram öyle ya da ayrı kutlayacaksınız ama cidden başlığı görünce eski konu gibi atladım :KK70:
Valla benim de umudum artti bu konuyla,2021i gorecegiz galiba😂

Back