• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bayramlar için bir derdim var

Asker olsaymışsınız iyi bir komutan olmazmışsınız, çünkü planlamanız çok fecaat 🤭

6 ay sonraki bayramın kavgası şimdiden mi yapılır? Hem kavgaya lüzum var mı? Yavaş yavaş işleyip bayrama bikaç hafta kala yüklencektiniz. O da yine tatlı dille. Baktınız anlamıyor işte o zaman güzel bi cinneti hakediyor enişte bey 🙈

Akraba ziyaretini hiççç sevmem, tatili tercih ederim ama devamli devamli eşimin ailesiyle olan tatili istemem. Sirf bu yuzden oturur akraba ziyaret ederim daha iyi. 🙄🙄🙄🙄🙄

Siz evlisiniz ve aileniz bayramda sizinle birlikte damadını da görmek isteyecektir.
En azından ilk gün ailenizle birlikte olup tatile sonraki gün çıkın ve eşiniz bu kadarını bir zahmet kabul etsin.
Bunu yapmayıp direkt ailesiyle tatile gidiyorsa , benim ailem ve benim isteğim hiçe sayılıyorsa ben de onlarla o tatile gitmez, madem öyle ayrı gayrı olsun o zaman der ve bayramı ailemle akrabalarımla geçirirdim.
Siz biraz sesinizi yüksek çıkarın bence.
Size yapılan hiç hoş bir şey değil.

Tatile gidelim ama senin ailende gelmesin.Çekirdek aile gidelim deyin.illa ailesini isterse benimde ailem var bayramda onlarla olucam deyin.net olun.izin beklemeyen.yetişkin akli başında kadinsiniz.

Daha bayrama bilmem kaç asır var. Şimdiden aklınıza nereden geldi Allah aşkına .d keşke sizin kafanızı ben yaşasam offf offf...

Bayram ne zaman ya. :/
Hoş bu sene de bayram olmadı ki, takvimim şaştı. 🤣

dark, siz cicim aylarını unutmuşsunuz🙄 Yeni evliyken çorap rengi için bile kavga edilir, ayrıca bence Altan'a daha en başından resti çekmezseniz sürekli ailesiyle tatil planı yapıp sizin ailenizi pas geçer😬

H hayat1 'in her ne kadar tartışması çok erkense de bence isteği makul, kadın bayramlarda ailesini ziyaret etmek, akrabalarını görmek istiyor, kadının ailesine 5 dakikalık ziyaret ama erkeğin ailesiyle tatil🤦‍♀️
Cicim aylari ne abla? O kadar uzun zaman oldu ki,gecen dugun fotolarina baktim ,aldigim adami taniyamadim ;)

Haklisiniz ama kiz kayin ailesiyle tatile gidiyor yani kocasiyla basbasa gitmiyor ki , bayramlarda kendi ailesiyle de zaman gecirmek istiyor demek ki, yani kv mi severim ama yine de onunla tatile gitmek istemem
Tatile gitmese evde gorecek ayni tipleri. Bari tatilde yemek bulasik isi yok. Boyle geleneksel aileden gelenlerin evlerinde is eksik olmaz bayramlarda ondan yani.

Tatile gitmese evde gorecek ayni tipleri. Bari tatilde yemek bulasik isi yok. Boyle geleneksel aileden gelenlerin evlerinde is eksik olmaz bayramlarda ondan yani.
Tatil diye bahsedilen yaşanılan şehrin kayınvalidenin eşi dostu akrabası tarafından sarmalanmış köyü/kazasında her gün kek çırpıp ,mangal yakıp gelene gidene çay demlemek değilse ben de hiçbirşey bilmiyorum.Konu sahibi iki bayramda da gittik dedi...sassy " iyi de bayramlardan birinde şehir dışına bile çıkılamadı nasıl gittiniz ?" diyince gitmeyi düşündüler ama gidemedik tarzında konuştu.

arkadaşlar ben 1 senelik evliyim ve ramazan bayramında ve kurban bayramında kendi annem ve babamın yanında 5 dakika durduk durmadık akrabalarımı ziyaret etmedik her seferinde eşimin ailesiyle tatile gittik ve ben bu durumdan çok sıkıldım ben ailemden bayramda aile büyüklerin yanına gidilmesi gerektiğini gördüm. Eşime ben artık bundan sonra bayramlarda akrabaları ziyaret edicem ailen tatile gitmek istiyorsa gitsin hatta sen de git onlarla ama ben akraba ziyaret edicem dedim ve kavga ettik ne yapacağımı bilmiyorum çünkü eşim ve ailesi her bayram tatile gidiyor bana yardım edin kızlar
Her iki aile de aynı sehirseys aile büyükleri ziyaret edilir sonra tatile de gidilebilinir ama eşinizin ailesiyle değil. Ayrıca bu tür konuları konuşurken kavga etmeyin ,kavga çıkacak cümleler kurmayın, kavga çıkacak ses tonu kullanmayın. Çünkü evlilik uzun bi yol ne evliliğinizi ne de birbirinizi yipratmayin.

Kız ailesine bu muameleyi yapanlara uyuz oluyorum.
Bir sefer de ailenizle tatil ayarlayın. 5 dk kvyi ziyaret edin bakalım ne kıyametler kopuyor.

Ama buna izin veren,artık kocamın dediği neyse o muhabbetine razı hemcinslerim yüzünden bitmiyor bu düzen.

Ben o düzeni bozarım ama.
Siz de bozun.

Seve seve değilse söve söve.

Pis benciller!

Memelekette olsa belki 1 2 gunu ailesinde gecirir ya da nasil bir tatile gidiyorlar bilmiyoruz, otel tatili mi yoksa ev mi kiraliyorlar ev kiralaniyorsa siknti bence

Cicim aylari ne abla? O kadar uzun zaman oldu ki,gecen dugun fotolarina baktim ,aldigim adami taniyamadim :KK66:
Cicim ayları hani şu otururken bile el ele olunan, kocacııım karıcııım deyip bakışırken gözlerin süzüldüğü, yal gibi çorba yapsanız da eşinizin dünyanın en lezzetli yemeğini yermişcesine gözlerinden kalp çıktığı aylar🤣🤣🤣

Fotoğraflara baktıktan sonra dönüp adama sen kimsiniz demedin inşaallah 🤣🤣🤣

En yakın bayram mayısta yahu, vallahi ben olsam tatili tercih ederdim bayram ziyareti yerine ama eşimin ailesiyle değil tabii ki.

Cicim ayları hani şu otururken bile el ele olunan, kocacııım karıcııım deyip bakışırken gözlerin süzüldüğü, yal gibi çorba yapsanız da eşinizin dünyanın en lezzetli yemeğini yermişcesine gözlerinden kalp çıktığı aylar🤣🤣🤣

Fotoğraflara baktıktan sonra dönüp adama sen kimsiniz demedin inşaallah 🤣🤣🤣
Demedim icime attim insallah patlamam 😂😂😂

Tanıdığım bir abla var, kocası yakışıklı efendi bir adamdı. Adam gezmeyi tozmayı severdi. Yurt dışına bilet alır sürpriz yapardı abla “ben annemden o kadar ayrı kalamam, gelmem” derdi. Otele rezervasyon yapardı “oğlanla beni anneme bırak sen git” derdi. Böyle böyle bir sürü olay. Sonra adam başkasına aşık oldu. Boşandı, tekrar evlendi. Kadın şimdi annesinin koynunda, adam da yeni eşiyle dünyayı keşfediyor. Sanırım ikisi de mutludur. Öyle anlatmak istedim sadece 😉

Back