Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen öyle oldu olayGecenin bu saati nereden akliniza geldi bu konu? Valla amacim laf sokmak degil merak ettim.
Kendi kendinize dusunurken laf lafi acip buraya mi geldi?
biz aileyiz ama inan ne zaman bir yere gidecek olsak başbaşa yanımızda buluyorumTabiki siz gezeceksiniz. Artık siz bir ailesiniz. Kayınvalden oğlunun evlendiğini bir türlü kabul edememiş olabilir. Ama pes etme sen eşinle bambaşka planlar yap büyüklerle nereye kadar zaten artık eskisi gibi bayram seyran kalmadı. İnsanlar bayramları el öpmek için değil tatil yapmak için değerlendiriyor. Kulak asma büyükler kendi bildiğini hemen dayatmaya bayılır
benim için böyle şeyler önemli ve bence değerAilenizle aynı şehirde ve sürekli gorusuyorsaniz arifeden gidin yanlarına ,hediye de alıp gidin hatta hoş olur ,bayramda da tatile gidin ,oh mis :) .(pandemi biterse tabi )Yeni yerler görmek güzel olur .O anin keyfini çıkarın .Ben geleneksel olamıyorum sanırım bu durumlarda.
Bayramlaşmayi çok seviyorsanız da bı bayram onlarla bir bayramda ailenizle olun .Kavga etmeye değer mi ki ,anlayamadım .
tamam gel :dOh oh bu pozitiflige ihtiyacim vardi
Bu gunler gececeeek,,bayram geleceeek,eller opuleceeek,dayan Deniz dayaaaan
Kiz konu sahibi bayram gelsin hersey normallessin söz ben giderim tatile dublorun olarak
nolcak canim insanlik gorevi
bende çok defa anlattım bu konuyu ama eşimde fazla annecilik varBelki su an için erken bayrama çok var ama tepki koymakla iyi yapmışsın. Birşeylere nasıl alışıyorsa insanlar öyle devam ediyor çünkü madem tatil onlar için olmazsa olmaz bayramın 2.günü gitsinler sende ilk gün aileni ziyaret edersin onlar nasıl oğulları ile tatile gitmek isterlerse senin ailende bayramda seni görmek aynı sofraya oturmak isterler bunu aynen eşine söyle...bi de neden beraber tatile gitmek zorundasınız ?onu anlamadım onlar tatilini istediği zaman yapsın siz de öyle yapin
Bayrama daha çok var ama sen bilirsinarkadaşlar ben 1 senelik evliyim ve ramazan bayramında ve kurban bayramında kendi annem ve babamın yanında 5 dakika durduk durmadık akrabalarımı ziyaret etmedik her seferinde eşimin ailesiyle tatile gittik ve ben bu durumdan çok sıkıldım ben ailemden bayramda aile büyüklerin yanına gidilmesi gerektiğini gördüm. Eşime ben artık bundan sonra bayramlarda akrabaları ziyaret edicem ailen tatile gitmek istiyorsa gitsin hatta sen de git onlarla ama ben akraba ziyaret edicem dedim ve kavga ettik ne yapacağımı bilmiyorum çünkü eşim ve ailesi her bayram tatile gidiyor bana yardım edin kızlar
Annecilik varsa işin zor öyle hirlasarak ,kavga ederek çözüm bulamazsın bi şekilde kanına girmen lazım ...bende çok defa anlattım bu konuyu ama eşimde fazla annecilik var
Nasrettin hoca esegiyle gidiyormus.Hahaha dedim gene bir konu hortlatılmış ama şimdiden bayram kavgasıymıs
Haklisiniz ama kiz kayin ailesiyle tatile gidiyor yani kocasiyla basbasa gitmiyor ki , bayramlarda kendi ailesiyle de zaman gecirmek istiyor demek ki, yani kv mi severim ama yine de onunla tatile gitmek istememValla insanlara da yaranilmiyor
Bayramda aile ziyareti yapmayi tercih edeni de ilk gordum surda.
Ayrica bu konunun sezonu daha acilmadi,onumuzde sukran gunu,noel ve yilbasi var. Onlar bitsin bayram seneye
arkadaşlar ben 1 senelik evliyim ve ramazan bayramında ve kurban bayramında kendi annem ve babamın yanında 5 dakika durduk durmadık akrabalarımı ziyaret etmedik her seferinde eşimin ailesiyle tatile gittik ve ben bu durumdan çok sıkıldım ben ailemden bayramda aile büyüklerin yanına gidilmesi gerektiğini gördüm. Eşime ben artık bundan sonra bayramlarda akrabaları ziyaret edicem ailen tatile gitmek istiyorsa gitsin hatta sen de git onlarla ama ben akraba ziyaret edicem dedim ve kavga ettik ne yapacağımı bilmiyorum çünkü eşim ve ailesi her bayram tatile gidiyor bana yardım edin kızlar
bizimkiler 2 ayri sehirdeydiler mesela, bir bayram birine bir bayram digerine giderdik. kardesim de bir gunu kaynanasinda bir gunu annemde geciriyor. onlar sehir disina cikiyorlarsa siz de bayramin ikinci günü onlara katilabilirsiniz, ilk gunu de ailenizle gecirmis olursunuz.arkadaşlar ben 1 senelik evliyim ve ramazan bayramında ve kurban bayramında kendi annem ve babamın yanında 5 dakika durduk durmadık akrabalarımı ziyaret etmedik her seferinde eşimin ailesiyle tatile gittik ve ben bu durumdan çok sıkıldım ben ailemden bayramda aile büyüklerin yanına gidilmesi gerektiğini gördüm. Eşime ben artık bundan sonra bayramlarda akrabaları ziyaret edicem ailen tatile gitmek istiyorsa gitsin hatta sen de git onlarla ama ben akraba ziyaret edicem dedim ve kavga ettik ne yapacağımı bilmiyorum çünkü eşim ve ailesi her bayram tatile gidiyor bana yardım edin kızlar
dark, siz cicim aylarını unutmuşsunuz Yeni evliyken çorap rengi için bile kavga edilir, ayrıca bence Altan'a daha en başından resti çekmezseniz sürekli ailesiyle tatil planı yapıp sizin ailenizi pas geçer6 ay oncesinden de bunun kavgasini etmek? Bilemiyorum Altan