Çünkü artık soyadın değiştiği için onlara aitsin. Onlar ne derse onu yapmak gelin olarak görevin.niye eş ailesiyle tatile gidilir ki..
ne anlamsız bir icraat o öyle yahu..
Cicim aylari ne abla? O kadar uzun zaman oldu ki,gecen dugun fotolarina baktim ,aldigim adami taniyamadimdark, siz cicim aylarını unutmuşsunuzYeni evliyken çorap rengi için bile kavga edilir, ayrıca bence Altan'a daha en başından resti çekmezseniz sürekli ailesiyle tatil planı yapıp sizin ailenizi pas geçer
H hayat1 'in her ne kadar tartışması çok erkense de bence isteği makul, kadın bayramlarda ailesini ziyaret etmek, akrabalarını görmek istiyor, kadının ailesine 5 dakikalık ziyaret ama erkeğin ailesiyle tatil
Tatile gitmese evde gorecek ayni tipleri. Bari tatilde yemek bulasik isi yok. Boyle geleneksel aileden gelenlerin evlerinde is eksik olmaz bayramlarda ondan yani.Haklisiniz ama kiz kayin ailesiyle tatile gidiyor yani kocasiyla basbasa gitmiyor ki , bayramlarda kendi ailesiyle de zaman gecirmek istiyor demek ki, yani kv mi severim ama yine de onunla tatile gitmek istemem
Tatil diye bahsedilen yaşanılan şehrin kayınvalidenin eşi dostu akrabası tarafından sarmalanmış köyü/kazasında her gün kek çırpıp ,mangal yakıp gelene gidene çay demlemek değilse ben de hiçbirşey bilmiyorum.Konu sahibi iki bayramda da gittik dedi...sassy " iyi de bayramlardan birinde şehir dışına bile çıkılamadı nasıl gittiniz ?" diyince gitmeyi düşündüler ama gidemedik tarzında konuştu.Tatile gitmese evde gorecek ayni tipleri. Bari tatilde yemek bulasik isi yok. Boyle geleneksel aileden gelenlerin evlerinde is eksik olmaz bayramlarda ondan yani.
Her iki aile de aynı sehirseys aile büyükleri ziyaret edilir sonra tatile de gidilebilinir ama eşinizin ailesiyle değil. Ayrıca bu tür konuları konuşurken kavga etmeyin ,kavga çıkacak cümleler kurmayın, kavga çıkacak ses tonu kullanmayın. Çünkü evlilik uzun bi yol ne evliliğinizi ne de birbirinizi yipratmayin.arkadaşlar ben 1 senelik evliyim ve ramazan bayramında ve kurban bayramında kendi annem ve babamın yanında 5 dakika durduk durmadık akrabalarımı ziyaret etmedik her seferinde eşimin ailesiyle tatile gittik ve ben bu durumdan çok sıkıldım ben ailemden bayramda aile büyüklerin yanına gidilmesi gerektiğini gördüm. Eşime ben artık bundan sonra bayramlarda akrabaları ziyaret edicem ailen tatile gitmek istiyorsa gitsin hatta sen de git onlarla ama ben akraba ziyaret edicem dedim ve kavga ettik ne yapacağımı bilmiyorum çünkü eşim ve ailesi her bayram tatile gidiyor bana yardım edin kızlar
Memelekette olsa belki 1 2 gunu ailesinde gecirir ya da nasil bir tatile gidiyorlar bilmiyoruz, otel tatili mi yoksa ev mi kiraliyorlar ev kiralaniyorsa siknti benceTatile gitmese evde gorecek ayni tipleri. Bari tatilde yemek bulasik isi yok. Boyle geleneksel aileden gelenlerin evlerinde is eksik olmaz bayramlarda ondan yani.
Cicim ayları hani şu otururken bile el ele olunan, kocacııım karıcııım deyip bakışırken gözlerin süzüldüğü, yal gibi çorba yapsanız da eşinizin dünyanın en lezzetli yemeğini yermişcesine gözlerinden kalp çıktığı aylarCicim aylari ne abla? O kadar uzun zaman oldu ki,gecen dugun fotolarina baktim ,aldigim adami taniyamadim
Demedim icime attim insallah patlamamCicim ayları hani şu otururken bile el ele olunan, kocacııım karıcııım deyip bakışırken gözlerin süzüldüğü, yal gibi çorba yapsanız da eşinizin dünyanın en lezzetli yemeğini yermişcesine gözlerinden kalp çıktığı aylar
Fotoğraflara baktıktan sonra dönüp adama sen kimsiniz demedin inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?