bayramlar için bir derdim var

Haklısın. Evliliklerde senin ailem benim ailem durumları olduğu zaman işler büyüyor. Sen eşinin ailesiyle tatil yapmak zorunda değilsin. Bunun içinde bayram öncesi sadece ikinizin olacağı bir tatil veya benzer birşeyin planını yap ki. Önceden biz planımızı yaptık deyin ve ona uyun.

ben simdi kavga etsem 6 ay sonraya unuturum hajshxjshs yanlis zamanlama eger illa kavga edilecekse de yukarida da soylenmis 1-2 hafta once edilmeli hsjdhdjdhd
Hah aynen
6 ay abi ya,seneye cikacagimizin garantisi yokken hele

bir ara eşimle tatile gidecektik baş başa kayınvalidem anca kendizi gezdirin hiç ban sormayın dedi :d

Eşinize karşı üslup sorununuz var böyle bir konuyu sakince dile getirebilirdiniz. Kavga etmenize şaşırmadım

Eşinizin ailesi bayramda istedikleri yere gidebilirler ama siz onlara eşlik etmek istemeyebilirsiniz.Eşinize gelecek bayram onlarla gitmeyeceğinizi söylemişsiniz zaten..Onu ikna etmenize gerek yok,gitmezsiniz olur biter.Kişisel merakımdan soruyorum eşinizin ailesi her bayram yeni yerler görmek için başka başka yerlere gitmeyi mi planlıyorlar yoksa bir tatil bölgesinde evleri var ,her bayram oraya mı gidiyorlar?

iyi de oyle bir tatil nasil oluyor? o zaman hem sehirlerarasi seyahat yasagi vardi belge olmadan cikamazdiniz hem de bayram boyunca sokaga cikma yasagi vardi. tatile gidememis olmaniz gerek. :d
ne yapsak da tatile gitsek diye konusu oldu :d ama tabii gidemedik

farklı farklı yerler

bir ara eşimle tatile gidecektik baş başa kayınvalidem anca kendizi gezdirin hiç ban sormayın dedi :d
Tabiki siz gezeceksiniz. Artık siz bir ailesiniz. Kayınvalden oğlunun evlendiğini bir türlü kabul edememiş olabilir. Ama pes etme sen eşinle bambaşka planlar yap büyüklerle nereye kadar zaten artık eskisi gibi bayram seyran kalmadı. İnsanlar bayramları el öpmek için değil tatil yapmak için değerlendiriyor. Kulak asma büyükler kendi bildiğini hemen dayatmaya bayılır

Sizinde bir hayatınız vardı evlenmeden önce ,eşiniz aile geleneği diyorsa sizde kendi geleneklerinizi öne alabilirsiniz... eşiniz sizin veliniz değil... bu kadar yüz vermeyin
inanın eşim baskıcı karakter ve bende geleneklerime uymak istiyorum tabikii

ne yapsak da tatile gitsek diye konusu oldu :d ama tabii gidemedik

o zaman zaten evlendiginizden bu yana 2 bayram gecirmissiniz onda da birinde tatile gitmemis evde durmussunuz birinde gitmissiniz. :d

zaten diger ikinci bayramda da ziyaret yapmamaniz gerekirdi malum korona var. gereksiz bir tepki. :d

Gecenin bu saati nereden akliniza geldi bu konu? Valla amacim laf sokmak degil merak ettim.

Kendi kendinize dusunurken laf lafi acip buraya mi geldi?

o zaman zaten evlendiginizden bu yana 2 bayram gecirmissiniz onda da birinde tatile gitmemis evde durmussunuz birinde gitmissiniz.

zaten diger ikinci bayramda da ziyaret yapmamaniz gerekirdi malum korona var. gereksiz bir tepki.
sana göre öyle olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…