• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bayramlar için bir derdim var

hayat1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2020
22
6
1
26
arkadaşlar ben 1 senelik evliyim ve ramazan bayramında ve kurban bayramında kendi annem ve babamın yanında 5 dakika durduk durmadık akrabalarımı ziyaret etmedik her seferinde eşimin ailesiyle tatile gittik ve ben bu durumdan çok sıkıldım ben ailemden bayramda aile büyüklerin yanına gidilmesi gerektiğini gördüm. Eşime ben artık bundan sonra bayramlarda akrabaları ziyaret edicem ailen tatile gitmek istiyorsa gitsin hatta sen de git onlarla ama ben akraba ziyaret edicem dedim ve kavga ettik ne yapacağımı bilmiyorum çünkü eşim ve ailesi her bayram tatile gidiyor bana yardım edin kızlar

Bayramda tatile gitme fikri akraba ziyaretinden daha cazip geldi bana 😀 Ancak tabiki ailemle vakit geçirmemeyi kabul edemezdim. Onun ailesi önden gitsin siz kendi ailenizle vakit geçirdikten 1-2 gün sonra onların yanına gitmeyi teklif ederek orta yolda buluşabilirsiniz belki.
sadece tek bir araba var malesef :110:

orta yolu bulmaya calissaydiniz, belki o da boyle tepki vermeyecekti. ki 1 yillik evliymissiniz 1 yilda iki bayram yok mu yani bu olay sadece 2 kez olmus hemen ne rest cektiniz anlamadim.

İlk gün sizinkileri ziyaret edin, sonrasında tatile gidin.
Şehirler birbirine çok mu uzak?
Bir de en yakın bayrama beş ay var, niye şimdiden kavga ettiniz de küstünüz?
Azar azar ama her fırsatta dırdır etseniz 'ilk gün aile ziyareti' diye daha etkili olurdu

orta yolu bulmaya calissaydiniz, belki o da boyle tepki vermeyecekti. ki 1 yillik evliymissiniz 1 yilda iki bayram yok mu yani bu olay sadece 2 kez olmus hemen ne rest cektiniz anlamadim.
Onun da biri zaten koronada sokağa çıkma yasağına denk geldi. Tatile gitmese de aileye gidemeyecekti ki

İlk gün sizinkileri ziyaret edin, sonrasında tatile gidin.
Şehirler birbirine çok mu uzak?
Bir de en yakın bayrama beş ay var, niye şimdiden kavga ettiniz de küstünüz?
Azar azar ama her fırsatta dırdır etseniz 'ilk gün aile ziyareti' diye daha etkili olurdu
eşimin ailesi hemen bayramın il günü gitmek istiyorlar

Tamam da erken yani 5 ay var en az. Gezme konusu başka bayramlaşma konusu başka değil mi?

Bende aileciyim derim... eşime beni annemle re bırak dönerken de al derim heralde...size hak veriyorum

Bence sorunu cozmussunuz, tepkinizi koymussunuz.
Yine de bir bayram siz de tatile gidebilir, diger bayrami kebdi ailenizde gecirebilirsiniz eger ki kayin aile ile tatil guzelse.

Bence sorunu cozmussunuz, tepkinizi koymussunuz.
Yine de bir bayram siz de tatile gidebilir, diger bayrami kebdi ailenizde gecirebilirsiniz eger ki kayin aile ile tatil guzelse.
tek başımıza yaptığımız kadar rahat ve güzel geçmiyor

Back