Bayramı zehir eden sevgili Babam...

" Tam tersi ben nişanlımı kaçıracağım, gideceğiz buralardan" deseydiniz.

Babanıza göre erkekler sizi yataga atmaya calısıyor ama gercekten de toplumda boşanmış kadınlarla hemen yatarım ederım diyen hanzolar dolu. Babanızda bunu bildiği için öyle yapıyordur. Ama artık nişanlısınız yine de nişanlınızda içine sinmemiş ondan öyle yapıyordur. Artık o sekılde idare ediceksiniz. Umarım cok mutlu olursunuz

Aslında babama kızsam da ülkemizin leş gerçeği bu. Ama onlar öyle diye ben kendimden vermek istemiyorum...

nisanlinin aldigi hediyeye karsilik hediye almadi mi en heyecanli yer burasi ahh amcacim senden beklenmeyecek hareketler ben olsam sey derdim baba inci kolye almış ama ben trabzon hasiri istiyordum,keske alaydi gelllsinnn babadan hasır

nisanlinin aldigi hediyeye karsilik hediye almadi mi en heyecanli yer burasi ahh amcacim senden beklenmeyecek hareketler ben olsam sey derdim baba inci kolye almış ama ben trabzon hasiri istiyordum,keske alaydi gelllsinnn babadan hasır
Nişanlım o dediğine benzer bir şey alınca babamın havası söndü djebhdhdjdj

Küsecek bir babanız olması büyük mutluluk. Kısa bir süre önce babamı ( k.peder) kaybettik. Bir yanımız öksüz, bir yanımız eksik, ağlıyor muyuz belli değil, gülüyor muyuz belli değil. Siz bayramlaşmayın, kendine öğretilen kurallarla büyüyen babanızla. Yaşasın, sağlıklı olsun da siz bayramlaşmayın.

NE zaman evleneceksiniz evlenin bi an önce yoksa kafayı yersiniz nişanlınada yansıtma adam korkup kaçmasın inş rahatlarsın bian önce çok üzüldüm

Bilmem neden ama ben bu tepkiyi biraz fazla buluyorum. (Herhalde sonuçta siz de kıyamıyorsunuz babanıza.)
Adamcağız korkuyor demek ki. Anne babalarımızın da bu hallerini biraz çekmek lazım.. Yazık bir şekilde yine de sizi memnun etmeye çalışıyor. Biz böyle görmedik. Sanırım ondan bana garip geliyor tepkiniz.

NE zaman evleneceksiniz evlenin bi an önce yoksa kafayı yersiniz nişanlınada yansıtma adam korkup kaçmasın inş rahatlarsın bian önce çok üzüldüm
Nişanlım bundan sebep korkup kaçacaksa hiç durmasın. Daha belli değil aslında evlenme tarihimiz.

Tepkimin nesi garip geldi orasını pek anlayamadım.

Ayy bir baba nasıl söyler böyle bir şey anlamıyorum. Babam bana böyle bir şey deseydi asıl ben onu babaliktan reddederdim. Sevişmek madem kötü bir şey kendisi neden sevişmiş acaba
Seni yermek istemiyorum ama dayanamayacağım. Sana gerizekalı diyen kocayla duruyorsun o sorun değil de benim babam hormonal bir durum deyince mi suç ?
Yapma Allah aşkına birisi baba diğeri koca.
Birini boşar atarsın hayatında olmaz.
Ben yorum yazarken ilk önce yorumum ne kadar uygulayabileceğim bir yorum diye bakıyorum.
Keşke bana verdiğin evlatlıktan çıkma durumunu kocan olacak beyfendiye göstermiş olsaydın da boşasaydın.

Babanız çok tatlış böyle kızına düşkün babalara ben bayılıyorum. Benim babam da böyledir. Bence çok sevimli. Düşünsenize çıktığın eve kefenle girersin diyip kızının ardını arkasını aramayıp kocasına etide senin kemiği de mantığında olan çok baba var. Varsın bizleri biraz fazla sıksınlar. Gönülleri rahat olacaksa yapsınlar. Boşverin. Kumar oynayıp ünide okuyan kızına yurt parası göndermeyen baba tanıyorum ben. Benimki de mesleğim olduğu halde bayram harçlığı veriyor komik ama napayım ben kötü bir kocadan sonra babamın değerini çok iyi anladım. Allaha şükrediyorum arkamda dağ gibi duran babalarımız var. Eğer onlar ölmüş olsaydı bizim hayatımızdaki eks öküzlere karşı çok çok ezilecektik. Belki de mahvolacaktık. Babamdan şikayet ettiğim tüm özelliklerimi kendi adıma törpüledim. Akşam yürüyüşlerini çok severdim mesela. İzin vermiyor. Sabaha aldım. Onun gönlü hoş olsun allah uzun uzun ömürler versin hep yanımda olsun korusun beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…