- 6 Mayıs 2017
- 6.441
- 7.739
- 198
Sağol canım benim.. inşallah hepimize hayırlı olur..Insallah canim simdiden hayirlisi olsun insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım benim.. inşallah hepimize hayırlı olur..Insallah canim simdiden hayirlisi olsun insallah
Ne zaman çatlatma iğneni vurdurdun canımKizlar benim bugun agrim yok siz ne durumdasiniz?
Benim var canım fena hemdeKizlar benim bugun agrim yok siz ne durumdasiniz?
Dun vurdurdum canim sabah 9:45 gibiNe zaman çatlatma iğneni vurdurdun canım
Bnimde gece fenaydi ama simdi cok hafifBenim var canım fena hemde
Bende bu sabah vurdurdum canım..Dun vurdurdum canim sabah 9:45 gibi
Ne gibi belirtiler canım.. yumurtanın çatlama belirtilerinden mi bahsediyorsun..?Benim var canım fena hemde
Yumurtlama belirtileri canimBende bu sabah vurdurdum canım..
Belirtiler için erken değil mi...??
Benimde dün ilişkide baya ağrım olduBnimde gece fenaydi ama simdi cok hafif
Vallahi yumurtlamamı bilmiyorum ilk defa iğneyi vurdurdum böyle kasıklarım ve göbek altımda aşırı bi ağrı var oturup kalkınca daha çok ağrıyor canımNe gibi belirtiler canım.. yumurtanın çatlama belirtilerinden mi bahsediyorsun..?
Bizim iliski olmadiBenimde dün ilişkide baya ağrım oldu
Yaaa üzülme canım benim bunda da bir hayır vardır. Benimde ocak ayında öyle olmuştu yumurtalarım çok iyi gelişmişti herşey yolundaydı eşim fena hastalandı serum antibiyotik kafası kalkmıyordu yalan olmuştu o yüzden. Herşeyde bir hayır vardırBizim iliski olmadiesim rahatsizlandi hasta acile gittik bir suru ilac verdi
Benim gecen ay da boyle aksilik olmustu klomen kullandim igne yaptiramamistim. Bu ay da bosa giderse bi daha kullanmicam zaten ilac kendiliginden olursa olur. Bakalm insallah bu gece olur iliski. Doktor zaten yarin aksam demistiYaaa üzülme canım benim bunda da bir hayır vardır. Benimde ocak ayında öyle olmuştu yumurtalarım çok iyi gelişmişti herşey yolundaydı eşim fena hastalandı serum antibiyotik kafası kalkmıyordu yalan olmuştu o yüzden. Herşeyde bir hayır vardır
Hmm anladım canım benim hiç bi belirtim yok...Yumurtlama belirtileri canim
Kaçıncı günün canım..??Vallahi yumurtlamamı bilmiyorum ilk defa iğneyi vurdurdum böyle kasıklarım ve göbek altımda aşırı bi ağrı var oturup kalkınca daha çok ağrıyor canım
Aksama dogru baslar canimHmm anladım canım benim hiç bi belirtim yok...
SAT 1 HAZİRAN CANIM 13.GÜNÜMKaçıncı günün canım..??
Sat'a göre mi saymaya başlıyoruz canım..SAT 1 HAZİRAN CANIM 13.GÜNÜM
Heee evet canım ben çatlatma iğnesini kaçıncı gün vuruldun dedin sandımSat'a göre mi saymaya başlıyoruz canım..
Benim de 1 haziran ama çatlatma iğnemi bu sabah vurdurdum..
İğneden sonraki günleri sayacağız diye düşünüyordum...