Gebeliğe Hazırlık Bayramda test yapacaklar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Senin ki daha uzunmus canım daha önce doktora gitmiş miydin yani klomen kullandinmi daha önce
Daha önceki oturdugumuz şehirde gitmistim o zaman 6aylik evliydim. Prolaktin yuksek cikmisti onu düsürdük. Sonra bekle olur demisti. Bidaha da gitmemistim 3ay oncesine kadar.

Daha önceki oturdugumuz şehirde gitmistim o zaman 6aylik evliydim. Prolaktin yuksek cikmisti onu düsürdük. Sonra bekle olur demisti. Bidaha da gitmemistim 3ay oncesine kadar.
Anladım canım o proklatin yüksekliği bendede vardi ilaçla düştü ama tekrar yükselir diye korkuyorum. Bende düşünce hemen olur saniyodum ama olmadi. Ne sorun var anlamiyorum hormonlarim çok iyi yumurtam büyüyüp çatlıyo eşimde de sorun yok anlayamiyorum

Bende ilaçla düsürmüştüm canim adi dostinex ti galiba.
Hayirlisi gülüm ya Allah ol derse olur gerisi bos

Ben salı günü çatlatma iğnemi oldum kızlar...
Ama hiç bir belirtim olmadı sadece 36.cı saatte karnıma ağrı girdi sol tarafına ve sol kasığm ağrıdı sabaha ağrı kalmamış.. çatlamadı mı acaba diye çok korkuyorum
Geçen ay ilk kez olmuştum iğneyi ama ozaman ilk defa olmuştum ve neredeyse 1 hafta sancılarım oldu..
Niye bu sefer ağrılarım yok...
Sadece sol kasığım şiş ve çok gergin ama ağrı yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…