Gebeliğe Hazırlık Bayramda test yapacaklar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar benim de negatif adet oldum ben
eşim ameliyat oldu filan haber veremedim..

aşılama düşünüyorum artık çok yoruldum...

Eczaneden alırken yazmıyorlar mı canım üzerine.
Benimkinde sabah akşam tok yazıyor...
Ben gecen ay ac kanina icmistim.s
Tok canim. Sen gunde kaç tane içeceksin bana doktor bir tane icmen yeterli dedi geçen seferde bir tane içmiştim yumurtam yeterli büyüklükte olmuştu
Ben gunde 2kez icicem canim. Sabah aksam. Gecen ay da oyle kullanmistim. Ama ac veya tok yazmamişlar bu sefer. Gecen ay ac kullanmistim internette baktim herkes tok kullanmis

Ben gecen ay ac kanina icmistim.s

Ben gunde 2kez icicem canim. Sabah aksam. Gecen ay da oyle kullanmistim. Ama ac veya tok yazmamişlar bu sefer. Gecen ay ac kullanmistim internette baktim herkes tok kullanmis
Evet canım tok kullaniliyo midende mi bulanmadi aç karnina ağır gelir neyse bu ay tok icersin :)

Bu klomen ne ilacı kızlar
Yumurtlama ilacı canım yanii yumurtanin sağlıklı bi sekilde büyümesini sağlıyo adetin 5. Günü başlanıyo 5 gün kullanip bırakılıyo sonra kontrole gidiyoruz yumurta yeterince büyüdüyse çatlatma ignesi veriyo doktor hamile kalabilmek için işte

Anladım kızlar benim ilk denememdi bu ay başlamadan dr gitmiştim yumurtalıklar güzel demişti hatta adet bitimi 2.gün gittim sağ yumurtalık büyümüş dedi alttan muayene ederek bu ay olmazsa bile bidahaki ay gelmene gerek yok dedi özele gitmiştim. Adetinin bitimi 4.gün gğn aşırı 1 hafta yap dedi. Şimdi benim bu ay olmadı tekrar gitmeme gerek var mı bu ilacı kullanayım mı bende napayım akıl verin bana

Demekki sen erken yumurtluyosun canım ilk denemenmis bekle biraz daha 1 sene olmadan vermiyolar bu ilacı en azindan bi 9 ay filan gecmesi lazim. Ovulasyon testi al öyle yumurtlama günlerini takip et 3 ay filan olmazsa tekrar gidersin

Demekki sen erken yumurtluyosun canım ilk denemenmis bekle biraz daha 1 sene olmadan vermiyolar bu ilacı en azindan bi 9 ay filan gecmesi lazim. Ovulasyon testi al öyle yumurtlama günlerini takip et 3 ay filan olmazsa tekrar gidersin
İnşallah gerek kalmazda bu ay oluverir tamam canımcım ben ovu testi alayım bide bu ay böyle deneyeyim. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin

Kizlar benide unutmayin oglanin dogum gunu hazirliklariyla ugrasiyorum giremiyorum pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…