- 16 Eylül 2016
- 1.270
- 985
- 123
Kizlar komeni aç mı tok mu iciyorduk?80 ya da 85 di galiba canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar komeni aç mı tok mu iciyorduk?80 ya da 85 di galiba canım
Eczaneden alırken yazmıyorlar mı canım üzerine.Kizlar komeni aç mı tok mu iciyorduk?
Tok canim. Sen gunde kaç tane içeceksin bana doktor bir tane icmen yeterli dedi geçen seferde bir tane içmiştim yumurtam yeterli büyüklükte olmuştuKizlar komeni aç mı tok mu iciyorduk?
Kac kere igne oldun cnmkızlar benim de negatif adet oldum ben
eşim ameliyat oldu filan haber veremedim..
aşılama düşünüyorum artık çok yoruldum...
Ben gecen ay ac kanina icmistim.sEczaneden alırken yazmıyorlar mı canım üzerine.
Benimkinde sabah akşam tok yazıyor...
Ben gunde 2kez icicem canim. Sabah aksam. Gecen ay da oyle kullanmistim. Ama ac veya tok yazmamişlar bu sefer. Gecen ay ac kullanmistim internette baktim herkes tok kullanmisTok canim. Sen gunde kaç tane içeceksin bana doktor bir tane icmen yeterli dedi geçen seferde bir tane içmiştim yumurtam yeterli büyüklükte olmuştu
Aa bilmiyorum ki canım doktorunu bi ara sor yinede..Ben gecen ay ac kanina icmistim.s
Evet canım tok kullaniliyo midende mi bulanmadi aç karnina ağır gelir neyse bu ay tok icersin :)Ben gecen ay ac kanina icmistim.s
Ben gunde 2kez icicem canim. Sabah aksam. Gecen ay da oyle kullanmistim. Ama ac veya tok yazmamişlar bu sefer. Gecen ay ac kullanmistim internette baktim herkes tok kullanmis
Yumurtaları geliştirmek için kullanılıyor canımBu klomen ne ilacı kızlar![]()
Yumurtlama ilacı canım yanii yumurtanin sağlıklı bi sekilde büyümesini sağlıyo adetin 5. Günü başlanıyo 5 gün kullanip bırakılıyo sonra kontrole gidiyoruz yumurta yeterince büyüdüyse çatlatma ignesi veriyo doktor hamile kalabilmek için işteBu klomen ne ilacı kızlar![]()
Anladım kızlar benim ilk denememdi bu ay başlamadan dr gitmiştim yumurtalıklar güzel demişti hatta adet bitimi 2.gün gittim sağ yumurtalık büyümüş dedi alttan muayene ederek bu ay olmazsa bile bidahaki ay gelmene gerek yok dedi özele gitmiştim. Adetinin bitimi 4.gün gğn aşırı 1 hafta yap dedi. Şimdi benim bu ay olmadı tekrar gitmeme gerek var mı bu ilacı kullanayım mı bende napayım akıl verin banaYumurtlama ilacı canım yanii yumurtanin sağlıklı bi sekilde büyümesini sağlıyo adetin 5. Günü başlanıyo 5 gün kullanip bırakılıyo sonra kontrole gidiyoruz yumurta yeterince büyüdüyse çatlatma ignesi veriyo doktor hamile kalabilmek için işte
Demekki sen erken yumurtluyosun canım ilk denemenmis bekle biraz daha 1 sene olmadan vermiyolar bu ilacı en azindan bi 9 ay filan gecmesi lazim. Ovulasyon testi al öyle yumurtlama günlerini takip et 3 ay filan olmazsa tekrar gidersinAnladım kızlar benim ilk denememdi bu ay başlamadan dr gitmiştim yumurtalıklar güzel demişti hatta adet bitimi 2.gün gittim sağ yumurtalık büyümüş dedi alttan muayene ederek bu ay olmazsa bile bidahaki ay gelmene gerek yok dedi özele gitmiştim. Adetinin bitimi 4.gün gğn aşırı 1 hafta yap dedi. Şimdi benim bu ay olmadı tekrar gitmeme gerek var mı bu ilacı kullanayım mı bende napayım akıl verin bana![]()
İnşallah gerek kalmazda bu ay oluverirDemekki sen erken yumurtluyosun canım ilk denemenmis bekle biraz daha 1 sene olmadan vermiyolar bu ilacı en azindan bi 9 ay filan gecmesi lazim. Ovulasyon testi al öyle yumurtlama günlerini takip et 3 ay filan olmazsa tekrar gidersin
Amin canım. İnşallah beklemeden olur beklemek çok zor ben 1 sene olacak bekliyorumİnşallah gerek kalmazda bu ay oluverirtamam canımcım ben ovu testi alayım bide bu ay böyle deneyeyim. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin
![]()
Benim 2sene 4ay olduAmin canım. İnşallah beklemeden olur beklemek çok zor ben 1 sene olacak bekliyorum
Senin ki daha uzunmus canım daha önce doktora gitmiş miydin yani klomen kullandinmi daha önceBenim 2sene 4ay oldu