Gebeliğe Hazırlık Bayramda test yapacaklar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende ikinci defa birazdan olacam catlatma ignemi. Ilkinde benim de çok agrilarim olmuştu bakalim bunda ne olacak. Ikinci defa olanlarda fazla agri olmuyo diye biliyorum canım endişe etme yani vücut alisiyo galiba

Bende ikinci defa birazdan olacam catlatma ignemi. Ilkinde benim de çok agrilarim olmuştu bakalim bunda ne olacak. Ikinci defa olanlarda fazla agri olmuyo diye biliyorum canım endişe etme yani vücut alisiyo galiba
Inşallah canım.. 5.günüm bugün.
Inşallah hepimiz güzel haberler veririz...

Kizlar igne den sonra catlamama gibi bir durum yok. Mutlaka catliyor sadece tutmasi onemli

Kizlar igne den sonra catlamama gibi bir durum yok. Mutlaka catliyor sadece tutmasi onemli
Canım ama ben sağlık ocağında bi hemşireye vurdurtuyorum iğnemi oda benim gibi doktora gidiyormus çatlatma iğnesi kullanıyormuş ve geçen ay çatlamadı benimki kist oluştu dedi...

Kesin çatlar diye bişey yok ki nettende araştırdım çatlamazsa kist oluyormuş...

Ama benimki dün çatladı galiba çok fena akıntım geldi..

Kist olusmasi ayri bisey canim. Demek istedigim. Yumurta catliyor dollenirse adet gelmiyor dollenmezse adet mutlaka geliyor. Yani dollenme olmazsa adetin gelmesi icin yumurtalarin catlamasi gerekiyor mecburen. Kist her zaman herkeste olusan birsey degil. O yuzden bu kadar kasma kendini. Sadece calismalarin ise yaradi ki onu dusun yeter

Çok şükür canım çatladı zaten...
Evet herkeste oluşan bişey değilmiş ama işte hemşire benim çatlamadı kist yaptı deyince çok korktum.. geçen ay gibi çok sancılı bi çatlama belirteliri aradım ama o galiba sadece ilk ay oluyormuş...

Bide süt buharına oturmuştum canım üşütürsen kist oluşuyor demişlerdi onuda düşünmekten kafayı yedim.. çok şükür bi sorun yok..
Arada bi kasık ağrım oluyor geçen ay hiç böyle olmamıştı inşallah güzel bi gelişmedir..

Canim benim bile hala kasik agrim var hicbirsey icin korkma azcik akisina birak rahatla

Cnm ignen kac grmlik

Inşallah canım.. 5.günüm bugün.
Inşallah hepimiz güzel haberler veririz...
İnşallah canım. Muhakkak catlar yumurta kist şöyle oluyo sonradan gelisen yumurta oluyo o catlamayip kist oluyo benim ilk kullandigimda yumurtam catlamisti ama sonradan diger yumurtalikta yumurtam büyümüş ama o catlayamamiş öyle kist olabiliyo

Canım naptın kaçıncı günün benim 9.cu günüm..

Gebelik olustumu peki cnm bana 50 grm vurdular catlatmamis bile kist olsmus
Geçen ay da aynısını vermişti dr çatlamıştı ama hamile kalamadım..
Bu ay işte henüz 9.cu günüm test yaptım pozitif ama ilacın etkisi olabilir diye sevinemiyorum bile offf beklemek çok zor valla

Geçen ay da aynısını vermişti dr çatlamıştı ama hamile kalamadım..
Bu ay işte henüz 9.cu günüm test yaptım pozitif ama ilacın etkisi olabilir diye sevinemiyorum bile offf beklemek çok zor valla
9.gunde net cikmaz cnm . bnm dr 14.gun kanda belli olur dedi. Bnde cuma gunu gdcm yumurtam olustuysa igne verecek

Kizlar kimseden ses cikmiyor guzel haberleri olan yok mu ?

benimde klomende 4. ayım 25 temmuz salı günü ovitrelle vuruldu koldan.Aynı durumda olanlar tarihleri yakın olanlar varmı arkadaşlar.artık yoruldum her ay kırmızıları görmekten.en son adet tarihim 15 temmuz 2 kutu klomenle erken olgunlaştırıp yapıldı iğneler.pazar gününe kadar gün aşırı birliktelik önermişti.inş güzel haberler alalım hepimiz.RAbbim herkese nasip etsin hayırlısını

Mrb canım bende normalde bugün iğne olcaktım ama yumurtalar büyümemiş perşembe gününe kaldı klomen kullanmama ragmen çok yavaş büyüyor anlamadım ya bende çok sıkıldım bu süreçlerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…