Insallah canimİnşallah en kısa zamanda veririz canım
Ay ciddi misin yemin ederim kendimin ki gibi üzüldüm ya ama hayirlisi kuzumAdet oldum
Sagol kuzumm.. Hayirlisi Rabbimden.. Ondan gelen herseye Amenna ve saddaknaAy ciddi misin yemin ederim kendimin ki gibi üzüldüm ya ama hayirlisi kuzum
Cnm igneden kac gun sonra adet oldn bide gununde mi geldiSagol kuzumm.. Hayirlisi Rabbimden.. Ondan gelen herseye Amenna ve saddakna
Canım hayırlısı olsun inşallah tez zamanda bebişin olur.. buarada adetin gecikmişmiydi?Adet oldum
Buyuk bi umutla senide bekliyorduk moralini bizma diyemiycem hepimiz her ay ayni seyi yasiyoruz cunki uzuldum hatta cok uzuldum okuyunca inanamadim silik cizgi vardi diye hatirliyorum bole olynca test yapmaktan soguyor insan allah buyuk tabiki insallah bekletmez artik seni kalbindekini yuregindekini versin rabbim sana ve burda bebek isteyen bende dahil tum arkadaslarimaAdet oldum kizlar :/
Hayirlisi canim.. Allah razi olsunBuyuk bi umutla senide bekliyorduk moralini bizma diyemiycem hepimiz her ay ayni seyi yasiyoruz cunki uzuldum hatta cok uzuldum okuyunca inanamadim silik cizgi vardi diye hatirliyorum bole olynca test yapmaktan soguyor insan allah buyuk tabiki insallah bekletmez artik seni kalbindekini yuregindekini versin rabbim sana ve burda bebek isteyen bende dahil tum arkadaslarima
Canım hayırlısı olsun inşallah tez zamanda bebişin olur.. buarada adetin gecikmişmiydi?
İgnenin 18inci gunu oldum kizlar.. Demekki yumurtam gec catladi.sCnm igneden kac gun sonra adet oldn bide gununde mi geldi
Yaptirmadim ama bildigim kadariyla kan aliyorlarr. Hastaneye yolluyorlar diger gun belli oluyorArkadaslar saglik ocaklarinda gebelik testi yapilirmi.yaptiran olduysa kac saat sonra belli oluyor
Canım sen karbonat testi yaptın mı yapmadıysan bi yapsana yaaYaptirmadim ama bildigim kadariyla kan aliyorlarr. Hastaneye yolluyorlar diger gun belli oluyor
Ayy canım bi dene bakalım sen hamişsin ya en azından az çok belli olurYapmadim canim da simdi oglusu yatiriyorum uyusun yaparim senin icin
Doktora mesaj attım bugun gel dedi ama bugun cok yoğundum gidemedim, yarin gidicem insallahRefik-i hayat canım naptin. Senle ayni gün adet olduk doktora gittinmi ben bugün gittim klomen verdi yine
Anladım canım peki iğne mi isteyeceksin yine klomen miDoktora mesaj attım bugun gel dedi ama bugun cok yoğundum gidemedim, yarin gidicem insallah
Bilmiyorum ki canim doktor hangisini uygun gorecek bakalim. Eşime de bakilmasini isticemAnladım canım peki iğne mi isteyeceksin yine klomen mi
Eşine hiç bakilmadi mi canım. Baktirmakta fayda var en azindan için rahat eder. Bende bebek olmayinca eşimden mi kaynaklaniyo diye hep düşünürdüm sonra test yapıldı fazlasi var eksiği yok yani en azindan içim rahat etti. Ama şimdide kendimi sorumlu tutuyorum işteBilmiyorum ki canim doktor hangisini uygun gorecek bakalim. Eşime de bakilmasini isticem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?