Gebeliğe Hazırlık Bayramda test yapacaklar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim hayirli zamanini bekliyordur canim. Sabir ve zaman herseyin ilaci. Eminim herkes hamileyim diyecek burada
Sen hamisliginin tadini cikar canim kimseyi sallama belki hic birimiz birbirimizi tanimiyoruz ama dualarimiz hepimize allahin izniyle tatli tatli bebislerimiz olcak ben daha kalamadim ama bende umut dunyasinda yasiyorum

Canim benimde ilk bebegime hemen hamile kalmama ragmen ikinciye kalamadim. Gecen sene mayis ayindan beri korunmafik ama olmadi. En sonunda doktra gittim ve bu ay cok sukur ki hemen sonuc aldim Mina_1414

Selam kızlar memleketteydimm bizim oralarda telefon çekmiyordu yazamadım sizlere malesef adet oldum umutlar temmuza kaldı

İnşallah canımmm şimdi gördümmm senin içinde cokkk cokk sevindimmm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Saol canim tesekkurler. Insallah en kisa zamanda seninde haberini aliriz

Allahim bu topiklerde bebis hayali kuran bebek icin cabalayan butun arkadaslarima cifter cifter bebekler ver hemde en kisa zamanda insallah cok amin allahim tabi benide unutma arada banada ver allahim amin :) gunluk duamizida yapalimda ne zaman kabul olacagi belli olmaz dimi ama

Ay hamilelik takvimide varmis artik canimin bide bebisi varmis pit pit atan iki kalbi varmis masallah size insallah bu ay bizede nasip olur valla kocanin tepesinden inmedim sapik gibiyim
Hayirlisiyla insallah cabalarininsl sonucunu iyi alirsin canim bu ay. Bol bol yat iliskiden sonra oyle tutuyor gercekten

Hayirlisiyla insallah cabalarininsl sonucunu iyi alirsin canim bu ay. Bol bol yat iliskiden sonra oyle tutuyor gercekten
canim sen ne kadar yattin ki ben yarim saat veye 1 saat arasi yattim bacagimi fiktim duvara kalcamin altinada yastik koydum ole bekledim sen nasil yattin ve ne kadar yattin iliskiden sonra bide ben her gece yaptim valla insallah olmustur

canim sen ne kadar yattin ki ben yarim saat veye 1 saat arasi yattim bacagimi fiktim duvara kalcamin altinada yastik koydum ole bekledim sen nasil yattin ve ne kadar yattin iliskiden sonra bide ben her gece yaptim valla insallah olmustur
Insallah olmustur canim ben yarim saat kadar yattim ayaklarimi kaldirip. Birde tam banyoya girecekken iliskiden sonra tuvaletiniz gelirse sakin yapmayin bekleyebildiginiz kadar bekleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…