Senden guzel haber bekliyorum canim mutlaka haber verBu sekilde cnmMina_1414
Sen hamisliginin tadini cikar canim kimseyi sallama belki hic birimiz birbirimizi tanimiyoruz ama dualarimiz hepimize allahin izniyle tatli tatli bebislerimiz olcak ben daha kalamadim ama bende umut dunyasinda yasiyorum
Acaba ben o gunu gorebilecekmiyim kiRabbim hayirli zamanini bekliyordur canim. Sabir ve zaman herseyin ilaci. Eminim herkes hamileyim diyecek burada
Tabikide canimAcaba ben o gunu gorebilecekmiyim ki
Sallah kuzum bu 4. Ayim sanki hic olmuycak gibi geliyo neyi tutturamiyorum bilmiyorum vakti saati degil demek kiTabikide canim
Hayirlisi olsun canim daha umutla bekle bu ay insallah olurSelam kızlar memleketteydimm bizim oralarda telefon çekmiyordu yazamadım sizlere malesef adet oldum umutlar temmuza kaldı
İnşallah canımmm şimdi gördümmm senin içinde cokkk cokk sevindimmm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahHayirlisi olsun canim daha umutla bekle bu ay insallah olur
Saol canim tesekkurler. Insallah en kisa zamanda seninde haberini alirizİnşallah canımmm şimdi gördümmm senin içinde cokkk cokk sevindimmm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canm benim de bu 7.ayım inşallah bizler de en yakın zamanda bu mutlu haberi vereceğiz sevdiklerimize.I
Sallah kuzum bu 4. Ayim sanki hic olmuycak gibi geliyo neyi tutturamiyorum bilmiyorum vakti saati degil demek ki
Ay hamilelik takvimide varmis artik canimin bide bebisi varmis pit pit atan iki kalbi varmis masallah size insallah bu ay bizede nasip olur valla kocanin tepesinden inmedim sapik gibiyimBen gosterir diye biliyorum canim ama yine bilen soylesin yani
Hayirlisiyla insallah cabalarininsl sonucunu iyi alirsin canim bu ay. Bol bol yat iliskiden sonra oyle tutuyor gercektenAy hamilelik takvimide varmis artik canimin bide bebisi varmis pit pit atan iki kalbi varmis masallah size insallah bu ay bizede nasip olur valla kocanin tepesinden inmedim sapik gibiyim
canim sen ne kadar yattin ki ben yarim saat veye 1 saat arasi yattim bacagimi fiktim duvara kalcamin altinada yastik koydum ole bekledim sen nasil yattin ve ne kadar yattin iliskiden sonra bide ben her gece yaptim valla insallah olmusturHayirlisiyla insallah cabalarininsl sonucunu iyi alirsin canim bu ay. Bol bol yat iliskiden sonra oyle tutuyor gercekten
Daha kan veremedim canim. Esimin memleketindeyiz 1haftadir. Yarin evimizr donuyoruz. Yarin vercem bakalm. Hala adet olmadimRefik-i hayat kuzum senin sonuç ne oldu var mi bebis ?
Insallah olmustur canim ben yarim saat kadar yattim ayaklarimi kaldirip. Birde tam banyoya girecekken iliskiden sonra tuvaletiniz gelirse sakin yapmayin bekleyebildiginiz kadar bekleyincanim sen ne kadar yattin ki ben yarim saat veye 1 saat arasi yattim bacagimi fiktim duvara kalcamin altinada yastik koydum ole bekledim sen nasil yattin ve ne kadar yattin iliskiden sonra bide ben her gece yaptim valla insallah olmustur
Gec dollenme olmus olabilir canim testi tekrarladin mi ? Birde strese bagli da gecikmis olabilirsinCatlatma ignesinden sonra adeti geciken varmi hamile deglm ama adetm 5 gun gecikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?