Evde yaptim cnm negatf .ama kan vermedimGec dollenme olmus olabilir canim testi tekrarladin mi ? Birde strese bagli da gecikmis olabilirsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evde yaptim cnm negatf .ama kan vermedimGec dollenme olmus olabilir canim testi tekrarladin mi ? Birde strese bagli da gecikmis olabilirsin
O zamannnnn gelsin bebis kac gun gecti benim günümden 1 gun sonra oldu iğne vurulanlarin geneli gününde adet oluyor galibaDaha kan veremedim canim. Esimin memleketindeyiz 1haftadir. Yarin evimizr donuyoruz. Yarin vercem bakalm. Hala adet olmadim
Ayni senin yaptiklarini yapmisim valla en az 5 saat sonra idrar yaptim o derece insallah olmustur elimden gelenin en iyisini yaptim bu ay normalde 2. Klomende hamile kaliyodum ben 2 tane kizim oldu o sekilde tabi ilk kizim öldü yasamadi 15 saat yasadi sadece simdide 10 yasinda kizim var yasimda 31 acaba yasmi bu kadar etkiledi anlamadimInsallah olmustur canim ben yarim saat kadar yattim ayaklarimi kaldirip. Birde tam banyoya girecekken iliskiden sonra tuvaletiniz gelirse sakin yapmayin bekleyebildiginiz kadar bekleyin
Sende de bebiş var galuba neler yaptin sen nasil basardin tutturmayiCanm benim de bu 7.ayım inşallah bizler de en yakın zamanda bu mutlu haberi vereceğiz sevdiklerimize.
Bugun ignenin 18inci gunuO zamannnnn gelsin bebis kac gun gecti benim günümden 1 gun sonra oldu iğne vurulanlarin geneli gününde adet oluyor galiba
Allahin izniyle sen hamilesindir canim keske bi daha idrar testi yapsaydin artik cok net cikar seninkiBugun ignenin 18inci gunu
Çok geçmiş kuzum.ustunden test yok mu yapsan ben meraktan çatlıyorum hayirlisiyla.hamiledirsin insallahBugun ignenin 18inci gunu
Kuzum kaynanamlarda oldugumuz icin burda yapamiyorumÇok geçmiş kuzum.ustunden test yok mu yapsan ben meraktan çatlıyorum hayirlisiyla.hamiledirsin insallah
Canim adet gunune 2 gun varken cogu hamilelik varsa cikiyor igne vurulmadigim zaman 2 gun varken idrar negatifti tabi gec dollenme olmadiysa hemen o gun kan verdim 0. 100 yani yine negatifti bence cikiyoMina_1414 iğne vurmayanlar için şüpheli ilişkiden kaç gün sınra idrar testinde çıkabilir bilgin var mı canım?
Hatta sole anlatayim sypheli iliskin oldu yumurtayi yakalamasi icin 1 gun sure yakarsa 20 dakikada dolleniyor ve 7 yada 9 gunde bolunerek rahme gomuluyor yani ole iliskiden 12 gun sonra benim tabirimle kanda cikiarMina_1414 iğne vurmayanlar için şüpheli ilişkiden kaç gün sınra idrar testinde çıkabilir bilgin var mı canım?
Anladım canım benim sabahları adet ağrısı gibi kasıklarımda ağrı olurdu yatakta bu 8-9 gündür var ara ara gelirdi hatta adet olucam kesin diyodum bugün şüpheli ilişkimden 15.günüm adetime 4 gün kaldı ve hiç kasık ağrım olmadı sabah şaşırdım. Nette kasık ağrıların rahimin genişlmesi vs demişler inşallah öyledir ama bugün olmaması dikkatimi çektiHatta sole anlatayim sypheli iliskin oldu yumurtayi yakalamasi icin 1 gun sure yakarsa 20 dakikada dolleniyor ve 7 yada 9 gunde bolunerek rahme gomuluyor yani ole iliskiden 12 gun sonra benim tabirimle kanda cikiar
Adet oldumRefik-i hayat canım naptın kan testini tekrarladinmi
Hadi yaa üzülme kuzum bende bugün adet oldum gelecek aya kaldi umutlarAdet oldum
Adet oldum kizlar :/
Adet oldum
Bebis haberi verene kadar her ay calismaya devam kizlar moral bozmayinHadi yaa üzülme kuzum bende bugün adet oldum gelecek aya kaldi umutlar![]()
İnşallah en kısa zamanda veririz canımBebis haberi verene kadar her ay calismaya devam kizlar moral bozmayin