• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bayramda test yapacaklar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah olmustur canim ben yarim saat kadar yattim ayaklarimi kaldirip. Birde tam banyoya girecekken iliskiden sonra tuvaletiniz gelirse sakin yapmayin bekleyebildiginiz kadar bekleyin
Ayni senin yaptiklarini yapmisim valla en az 5 saat sonra idrar yaptim o derece insallah olmustur elimden gelenin en iyisini yaptim bu ay normalde 2. Klomende hamile kaliyodum ben 2 tane kizim oldu o sekilde tabi ilk kizim öldü yasamadi 15 saat yasadi sadece simdide 10 yasinda kizim var yasimda 31 acaba yasmi bu kadar etkiledi anlamadim

Mina_1414 Mina_1414 iğne vurmayanlar için şüpheli ilişkiden kaç gün sınra idrar testinde çıkabilir bilgin var mı canım?
Canim adet gunune 2 gun varken cogu hamilelik varsa cikiyor igne vurulmadigim zaman 2 gun varken idrar negatifti tabi gec dollenme olmadiysa hemen o gun kan verdim 0. 100 yani yine negatifti bence cikiyo

Mina_1414 Mina_1414 iğne vurmayanlar için şüpheli ilişkiden kaç gün sınra idrar testinde çıkabilir bilgin var mı canım?
Hatta sole anlatayim sypheli iliskin oldu yumurtayi yakalamasi icin 1 gun sure yakarsa 20 dakikada dolleniyor ve 7 yada 9 gunde bolunerek rahme gomuluyor yani ole iliskiden 12 gun sonra benim tabirimle kanda cikiar

Hatta sole anlatayim sypheli iliskin oldu yumurtayi yakalamasi icin 1 gun sure yakarsa 20 dakikada dolleniyor ve 7 yada 9 gunde bolunerek rahme gomuluyor yani ole iliskiden 12 gun sonra benim tabirimle kanda cikiar
Anladım canım benim sabahları adet ağrısı gibi kasıklarımda ağrı olurdu yatakta bu 8-9 gündür var ara ara gelirdi hatta adet olucam kesin diyodum bugün şüpheli ilişkimden 15.günüm adetime 4 gün kaldı ve hiç kasık ağrım olmadı sabah şaşırdım. Nette kasık ağrıların rahimin genişlmesi vs demişler inşallah öyledir ama bugün olmaması dikkatimi çekti

Kızlar dr ye gittim klomen icin gec kalmışız 7.gunu gitmiştim birşey olmaz diye bu ay klomen kullanmadan takip edelim dedi bu ay ugrasmiycam dinlenen yıllık izin hakkımı kullanmak istiyorum :)

Benimde uzerimde fena bir yorgunluk ve hafif migde bulantisi var

Back