• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bayramda test yapacaklar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sürekli dr değiştirme canım hepsi farklı farklı şeyler söylüyor psikolojin bozuluyor...
Benim çevremde çok var böyle aklı karışan..
Uzak olunca canim mecbur cunku ha demeyle gidemiyorum ben esim genelde işte kendim gidiyorum ama bebis olursa hep afyondakine gitmeyi dusunuyorum

Canim nerde oturuyorsun sen
Inşallah kuzum bizimde en yakin 1 saat afyon var dr iyi ama mehmet telek kendi hastanesi var ALLAH emeklerimizi boşa çıkarmasın bazen burda devlete dr gidiyorum iki gun falan gelio sadece dr denk gelmio o da bana bakalım bu sefer kim gideceğim ikisinde de memnunum :)

Kizlar ben bugn gitmedim doktara. 15 gun sonra gitcem surekli gitmek istemedim

Kizlarr size bsey sorcam evde gebelik testi yoktu ovulasyon testi yaptim adetim 3 gun gecti ve cift cizgi cikti .ovulasyon testi hamileligi gosterirmi

Sizce varmi gebelik

Eklentiler

• 20170630_210157.jpg
    20170630_210157.jpg
    18,1 KB · Görüntüleme: 65
  • 20170630_210114.jpg
    20170630_210114.jpg
    23,9 KB · Görüntüleme: 51
Sizce varmi gebelik
Canim usttekinde ince bi cizgi var gibi ama yaniltmak istemem adetin gectimi yada ne zaman adet gunun bence yarin bi daha tekrarla yada pazar gunu sabahi insallah hamilesindir kuzum rabbim isteyen herkeze versin bu bekleyis nasildir hepimiz biliyoruz zorlugunu canim

Canimcim hemen sabah kan ver ben vardir diye dusunuyorum belkide hamile kalmak isteyen herkezi anliyabildigim icin bole dusunmek istiyorum ama biz guzel dusunelim guzel olsun insallah vardir bebisin kuzum banada haber et mutlaka ama sabah hemen beta hcg yaptirmaya tipis tipis sansin bol olsun rabbimde gonlundekini versin canim ikiside koyu bence hamissin sen

Evdeki testlerin pozitif cikmasi bizim icin gercekten cok onemli kizlar. Yoksa hemen etrafimizdakiler her gecikmede doktora mi gidilir yok testlere niye bosuna para veriyon. Varsa bir ay sonra falan zaten belli olur diye sacma cumlelerle bizi delirtmeyi basariyorlar

Evdeki testlerin pozitif cikmasi bizim icin gercekten cok onemli kizlar. Yoksa hemen etrafimizdakiler her gecikmede doktora mi gidilir yok testlere niye bosuna para veriyon. Varsa bir ay sonra falan zaten belli olur diye sacma cumlelerle bizi delirtmeyi basariyorlar
Sen hamisliginin tadini cikar canim kimseyi sallama belki hic birimiz birbirimizi tanimiyoruz ama dualarimiz hepimize allahin izniyle tatli tatli bebislerimiz olcak ben daha kalamadim ama bende umut dunyasinda yasiyorum

Back