• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bayramda test yapacaklar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar hic sarjim yoktu evde de degildim simdi geldim sarja taktim hemen girdim :-) korkudan kalbime iniyordu. Sonucu elime alinca eski sonuca bakmisim once negatifi gorunce sok oldum sonra baktim onceki sonuc yaziyordu :-) suanda cok minik deger 57.96 sonuc. Ama var yanii:-) :-) cuma gunu tekrar cagirdi sonucumun nasil yukseldigine bakcak. 15 gun sonra da ultrasonda bakariz dedi birde folik asit vitamin karisimi falan hap verdi iste cooook mutluyum kizlar rabbim hepinizi boyle mutlu etsin insallahhhhh
Çok şükür canım ya çok sevindim bebiş geliyor :) :) kaynanangil görsün şimdi :)

Etti canim buyuk ihtimalle var dedi. Gebelikte 9ay boyunca beslenmeyi flan anlatti sanki kesin hamileymisim gibi. Tansiyon kilo takibi flan yapti. Anlamadm.s
Canım rahim duvarını kalın görmüştür büyük ihtimalle ondan kesin konuşuyodur doktor hamile işte sevin artık :) :)

Çok şükür canım ya çok sevindim bebiş geliyor :) :) kaynanangil görsün şimdi :)
Gozun aydin kazasiz dogur deyiverdiler:-) kocam saolsun karimin aklina dugun falan sokmayin sizle bir yere gonderemem hamile o diyo sanki ilk defa hamileyim :-)

EceCigdem EceCigdem canim gunlerdir okuyorum yasadiklarini her gun girip baktim rabbim cok sukur senin yuzune guldu insallah bu ay bu topik hamilelerle dolar bende 24 haziranda catlatma ignesi oldum bu gun kontrole gittim yumurtam catlamis bak burda dedi siviyi gordu insallah bi spermle denk gelmistir bide bende bu ay 19 mm bi 20 mm bi 2 tane yumurta vardi ikiside ayni anda catlamis kismet artik ben iliskiye yinede devam eficem 1 hafta daha valla adet bitti 3 gun sonra bi basladim her gun yapiyorum gerci rabbim ol derse olurda 3 aydir bende tutturamiyorum pree seed jel kullandim bu ay bide onu vajen e siringasi var onla sikinca spermler daha uzun sure yasiyomus sozde bi o kalmisti denenmeyen onuda denedik insallah herkez sevinsin mutlu mutlu haberlerle bu ay

Kizlar hic sarjim yoktu evde de degildim simdi geldim sarja taktim hemen girdim :-) korkudan kalbime iniyordu. Sonucu elime alinca eski sonuca bakmisim once negatifi gorunce sok oldum sonra baktim onceki sonuc yaziyordu :-) suanda cok minik deger 57.96 sonuc. Ama var yanii:-) :-) cuma gunu tekrar cagirdi sonucumun nasil yukseldigine bakcak. 15 gun sonra da ultrasonda bakariz dedi birde folik asit vitamin karisimi falan hap verdi iste cooook mutluyum kizlar rabbim hepinizi boyle mutlu etsin insallahhhhh
Canım tebrik ederim cok sevindim hayirli olsun ALLAH devamını getirsin :)

Ya doktor cok umutlandirdi beni hamileyim gibi davrandi bana. 9Ay boyunca nasil beslenecegimi bile anlatti kadin :/ 3tüp kan aldilar bide idrar tahlili verdim niye acaba.s.s. ben beta hcg verdigimde hep 1tup aliyolardi
Yaa niye bakilmiyo acaba sabaha kadar uyuyamazsin sen şimdi. Ne güzel doktorun ilgili biriymis vardir bi bildiği canim yarin sonuçlar çıkınca anlarsın. Moral bozan doktorlarda var ya da hic açıklama yapmayan

Ya doktor cok umutlandirdi beni hamileyim gibi davrandi bana. 9Ay boyunca nasil beslenecegimi bile anlatti kadin :/ 3tüp kan aldilar bide idrar tahlili verdim niye acaba.s.s. ben beta hcg verdigimde hep 1tup aliyolardi
Daha iyi kuzum herseyine bakıyordur işte insallah hamiledirsin boşuna dememiştir bence onları

Doktor senden hevesliymiş ne güzel:-)3 tüp kan ve idrar tahlilini hamile olduğum belli olunca istemişti dr benden,özel hastaneye mi gittin?

EceCigdem EceCigdem canım benim hayırlı olsun..
Inşallah sağ salim alırsın kucağına benim için dua etmeyi unutma :dua:

EceCigdem EceCigdem canim gunlerdir okuyorum yasadiklarini her gun girip baktim rabbim cok sukur senin yuzune guldu insallah bu ay bu topik hamilelerle dolar bende 24 haziranda catlatma ignesi oldum bu gun kontrole gittim yumurtam catlamis bak burda dedi siviyi gordu insallah bi spermle denk gelmistir bide bende bu ay 19 mm bi 20 mm bi 2 tane yumurta vardi ikiside ayni anda catlamis kismet artik ben iliskiye yinede devam eficem 1 hafta daha valla adet bitti 3 gun sonra bi basladim her gun yapiyorum gerci rabbim ol derse olurda 3 aydir bende tutturamiyorum pree seed jel kullandim bu ay bide onu vajen e siringasi var onla sikinca spermler daha uzun sure yasiyomus sozde bi o kalmisti denenmeyen onuda denedik insallah herkez sevinsin mutlu mutlu haberlerle bu ay

Canım tebrik ederim cok sevindim hayirli olsun ALLAH devamını getirsin :)
saolun kizlar rabbim herkese nasip etsin insallah

Çocuğun varmi canim senin
evet canim benim ikinci olmadi bir tane oglum var cok sukur

Back