• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bayramda test yapacaklar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar az önce test yaptim baya su tükettigim halde gölge gibi pozitif cıktı. 13üncü gunume girdim. Acaba hala ignenin etkisi mi :(

Eklentiler

• 20170628_004333-1.jpg
    20170628_004333-1.jpg
    39,6 KB · Görüntüleme: 72
Valla var çizgi bellide oluyo yani bakar bakmaz :) canim ignenin etkisi geçmiştir artik bence hamilesin testi yarinda yap koyulasmaya başlarsa kesinleşir :)

Valla var çizgi bellide oluyo yani bakar bakmaz :) canim ignenin etkisi geçmiştir artik bence hamilesin testi yarinda yap koyulasmaya başlarsa kesinleşir :)
Insallaaah kuzum yaa yarinda yapcam bakalimm :) 14uncu gunume kdar yapmicaktim aslinda dayanamadim :) bide bugun bayram ziyaretinde dunya kadar sıvı ictim. Cikmaz diye umut ediyodum ama cikti cok sasrdim

Insallaaah kuzum yaa yarinda yapcam bakalimm :) 14uncu gunume kdar yapmicaktim aslinda dayanamadim :) bide bugun bayram ziyaretinde dunya kadar sıvı ictim. Cikmaz diye umut ediyodum ama cikti cok sasrdim
Bence yarin dahada belirginleşecek kuzum bende heyecanlandim yarin sabah ilk idrarla yap. Kız testinde çokmuş hergün yap :)

Back