- 1 Ekim 2016
- 3.534
- 2.102
- 133
- 28
Cnm tebrk ederm hamilesn kan vermeye ne zaman gtcksn cnm bu ay asılamama yaptrdn cnmHadi insallah hayirli haberler kuzuumm.. Bende ikindiye dogru vercem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm tebrk ederm hamilesn kan vermeye ne zaman gtcksn cnm bu ay asılamama yaptrdn cnmHadi insallah hayirli haberler kuzuumm.. Bende ikindiye dogru vercem
Insallah canim cok tesekkurler.. Aksama dogru gidicem kan vermeye. Yok asilama degil catlama ignesi oldum cnmCnm tebrk ederm hamilesn kan vermeye ne zaman gtcksn cnm bu ay asılamama yaptrdn cnm
Çizgi bayaa belli canimm hamilesin seenn yaaa kan testi yaptir :)Üstteki dün yaptigim. Kurudukca belirginlesti cizgi. Alttaki az once yaptim hemen belirginlesti
Insallah kuzuumm suan antepteyimm :) aksama dogru donecez o zaman kan vercemÇizgi bayaa belli canimm hamilesin seenn yaaa kan testi yaptir :)
Hadi hayırlı haberlerni beklyrm cnm herkes kaldı bir biz kalamadk deme cnmInsallah canim cok tesekkurler.. Aksama dogru gidicem kan vermeye. Yok asilama degil catlama ignesi oldum cnm
Öyle canim inşallah sira bizde :):)
İns artk cnm rabis bile hamile darısı bizeins:)Öyle canim inşallah sira bizde :):)
Kan verdim canim doktor buyuk ihtimalle gebelik var dedi. BakalimEceCigdem ben de merak ettim yok mu haber?
Refik-i hayat sen de kan versene,bugünkü test koyulaştı mı sonradan?senle aynı zamanlarda düşük yapmıştık sanırım,inşallah bu sefer sağlıkla büyür
Kiz kan sonucunu hemen yaziyosun bak :) muayene ettimiKan verdim canim doktor buyuk ihtimalle gebelik var dedi. Bakalim
Sen hamilemisiin
Etti canim buyuk ihtimalle var dedi. Gebelikte 9ay boyunca beslenmeyi flan anlatti sanki kesin hamileymisim gibi. Tansiyon kilo takibi flan yapti. Anlamadm.sKiz kan sonucunu hemen yaziyosun bak :) muayene ettimi
Canım kasık ağrıların varmıydı?Etti canim buyuk ihtimalle var dedi. Gebelikte 9ay boyunca beslenmeyi flan anlatti sanki kesin hamileymisim gibi. Tansiyon kilo takibi flan yapti. Anlamadm.s
Benim hala var canim hatta eskiler şoyle der kasik agrisiyla hamile kalirsan kiz bel agrisiyla hamile kalirsan erkek olur derlerCanım kasık ağrıların varmıydı?
Hayirli olsun canımKizlar hic sarjim yoktu evde de degildim simdi geldim sarja taktim hemen girdimkorkudan kalbime iniyordu. Sonucu elime alinca eski sonuca bakmisim once negatifi gorunce sok oldum sonra baktim onceki sonuc yaziyordu
suanda cok minik deger 57.96 sonuc. Ama var yanii
![]()
cuma gunu tekrar cagirdi sonucumun nasil yukseldigine bakcak. 15 gun sonra da ultrasonda bakariz dedi birde folik asit vitamin karisimi falan hap verdi iste cooook mutluyum kizlar rabbim hepinizi boyle mutlu etsin insallahhhhh
Tesekkur ederim canim rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahHayirli olsun canım
Yaa canimm hayirli olsunn.. Doktor bana da folik asit yazdi daha hersey kesinlesmedenKizlar hic sarjim yoktu evde de degildim simdi geldim sarja taktim hemen girdimkorkudan kalbime iniyordu. Sonucu elime alinca eski sonuca bakmisim once negatifi gorunce sok oldum sonra baktim onceki sonuc yaziyordu
![]()
cuma gunu tekrar cagirdi sonucumun nasil yukseldigine bakcak. 15 gun sonra da ultrasonda bakariz dedi birde folik asit vitamin karisimi falan hap verdi iste cooook mutluyum kizlar rabbim hepinizi boyle mutlu etsin insallahhhhh
Maşallah canım çok sevindim senin adına darısı bizlerin başınaKizlar hic sarjim yoktu evde de degildim simdi geldim sarja taktim hemen girdimkorkudan kalbime iniyordu. Sonucu elime alinca eski sonuca bakmisim once negatifi gorunce sok oldum sonra baktim onceki sonuc yaziyordu
![]()