Gebeliğe Hazırlık Bayramda test yapacaklar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım hissediyorsan hamilesindir...
Genelde hissediyorlarmış:))
Ben hissetmiyorum ama negatifi görüncede hiç üzülmedim.. normalde çok üzülürdüm günlerce ağlardım ama Bu sefer üzülmedim...
Evet canim hissediyorum normalde falan adete yakin goguslerim yumusacik olurdu simdi iri sert duruyor hala bu ay degisik hersey

Evet canim hissediyorum normalde falan adete yakin goguslerim yumusacik olurdu simdi iri sert duruyor hala bu ay degisik hersey
Benimde göğüslerim adete yakın ağrımazdı yumurtlama günleri iri sert ve ağrılı olurdu..
Ama hala iri ve sert sabahları ilk yataktan kalkınca yürürken bile ağrıyor ama gün içinde geçiyor ağrısı ilk defa oluyor böyle bişey...
Şimdi de akıntım geliyor...
Ama dün negatifti hamile olsam bile bi anda nasıl belirti oluşsun ki diyorum..??

Canim ben senden once vurundum ve senden sonra yaptim test ve negatif. Hayirlisiyla ikimizinkide pozitif olur insallah bayram sonuna

Noldu canım adet olacağın için mi üzülüyorsun??
Belki hamilelik belirtisidir...

Benim de dunden beri ara ara ağrı oluyor canım ama yok bir sey, belki seninki de oyledir, kotuyu dusunme, regl ile hamilelik belirtileri benzer, inşallah bizimkiler hamilelik belirtisi olanlardandir
Ben goguslerimden bilirim canim adetimin yaklastigini. Yumusacik oldular bugun.

Noldu canım adet olacağın için mi üzülüyorsun??
Belki hamilelik belirtisidir...

Benim de dunden beri ara ara ağrı oluyor canım ama yok bir sey, belki seninki de oyledir, kotuyu dusunme, regl ile hamilelik belirtileri benzer, inşallah bizimkiler hamilelik belirtisi olanlardandir
Ben goguslerimden bilirim canim adetimin yaklastigini. Yumusacik oldular bugun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…