Evet canim hissediyorum normalde falan adete yakin goguslerim yumusacik olurdu simdi iri sert duruyor hala bu ay degisik herseyCanım hissediyorsan hamilesindir...
Genelde hissediyorlarmış:))
Ben hissetmiyorum ama negatifi görüncede hiç üzülmedim.. normalde çok üzülürdüm günlerce ağlardım ama Bu sefer üzülmedim...
Benimde göğüslerim adete yakın ağrımazdı yumurtlama günleri iri sert ve ağrılı olurdu..Evet canim hissediyorum normalde falan adete yakin goguslerim yumusacik olurdu simdi iri sert duruyor hala bu ay degisik hersey
Canim ben senden once vurundum ve senden sonra yaptim test ve negatif. Hayirlisiyla ikimizinkide pozitif olur insallah bayram sonunaBenimde göğüslerim adete yakın ağrımazdı yumurtlama günleri iri sert ve ağrılı olurdu..
Ama hala iri ve sert sabahları ilk yataktan kalkınca yürürken bile ağrıyor ama gün içinde geçiyor ağrısı ilk defa oluyor böyle bişey...
Şimdi de akıntım geliyor...
Ama dün negatifti hamile olsam bile bi anda nasıl belirti oluşsun ki diyorum..??
Senin iğnenin kaçıncı günü canım??Canim ben senden once vurundum ve senden sonra yaptim test ve negatif. Hayirlisiyla ikimizinkide pozitif olur insallah bayram sonuna
1 gün var canım aramızda :))Canim ben senden once vurundum ve senden sonra yaptim test ve negatif. Hayirlisiyla ikimizinkide pozitif olur insallah bayram sonuna
Amin inşallah1 gün var canım aramızda :))
Ayy inşallah bu topikteki herkes müjdeyi verir..
12. CanimSenin iğnenin kaçıncı günü canım??
Evet canım son orucumuz..Hayirli sahurlar kizlar son sahurumuz
Allah seneye tekrarnı nasip etsin inşallahEvet canım son orucumuz..
Her zaman böyle içimde bi hüzün oluyor
Amin canım inşallah...Allah seneye tekrarnı nasip etsin inşallah
Noldu canım adet olacağın için mi üzülüyorsun??Karnim agriyo
Benim de dunden beri ara ara ağrı oluyor canım ama yok bir sey, belki seninki de oyledir, kotuyu dusunme, regl ile hamilelik belirtileri benzer, inşallah bizimkiler hamilelik belirtisi olanlardandirKarnim agriyo
Benimkide ara ara oluyor canım..Benim de dunden beri ara ara ağrı oluyor canım ama yok bir sey, belki seninki de oyledir, kotuyu dusunme, regl ile hamilelik belirtileri benzer, inşallah bizimkiler hamilelik belirtisi olanlardandir
Amin canım inşallah, Rabbim tüm çocuk isteyenlere nasip etsinBenimkide ara ara oluyor canım..
Inşallah hamileliktendir:))
Noldu canım adet olacağın için mi üzülüyorsun??
Belki hamilelik belirtisidir...
Ben goguslerimden bilirim canim adetimin yaklastigini. Yumusacik oldular bugun.Benim de dunden beri ara ara ağrı oluyor canım ama yok bir sey, belki seninki de oyledir, kotuyu dusunme, regl ile hamilelik belirtileri benzer, inşallah bizimkiler hamilelik belirtisi olanlardandir
Noldu canım adet olacağın için mi üzülüyorsun??
Belki hamilelik belirtisidir...
Ben goguslerimden bilirim canim adetimin yaklastigini. Yumusacik oldular bugun.Benim de dunden beri ara ara ağrı oluyor canım ama yok bir sey, belki seninki de oyledir, kotuyu dusunme, regl ile hamilelik belirtileri benzer, inşallah bizimkiler hamilelik belirtisi olanlardandir
Agri var mi peki göğüslerinde?Ben goguslerimden bilirim canim adetimin yaklastigini. Yumusacik oldular bugun.
Amin canım inşaallah...Amin canım inşallah, Rabbim tüm çocuk isteyenlere nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?