- 6 Mayıs 2017
- 6.441
- 7.740
- 198
Canım zaten akıntı ordan gelmiyor mu benim ordan geliyorYok canim tam birlikte oldugumuz kisim var ya yani orda da islaklik oluyor surekli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım zaten akıntı ordan gelmiyor mu benim ordan geliyorYok canim tam birlikte oldugumuz kisim var ya yani orda da islaklik oluyor surekli
Ordan geliyor canim ama normalde az daha ön tarafta olurdu islakligi simdi aralikli iki yerde de islaklik oluyor neden anlayamadim bendeCanım zaten akıntı ordan gelmiyor mu benim ordan geliyor
Inşallah olumludur canım..Tek bildigim ilk defa oluyor umarim olumlu birseydir
Ben uyuya kalmışım bile.. eşim kahvaltıyı hazırlamış geldi uyandırdı:))Ay cok uykum geldi ya surda az bisey kaldi sahura ama nasil dayancam bilemiyorum
Ben uyuya kalmışım bile.. eşim kahvaltıyı hazırlamış geldi uyandırdı:))
Bende ağda yaptım:))))Oh ne iyi ben uyumadim ezandan sonra yattim sabahta 7 de kalktim oglanla ugrasmaktan isler de bitmedi daha bir mutfak ile yatak odasi kaldi bakalm simdi oglani yatircam bende biraz yatsam kalkinca kalanini mi yapsam diyorum yoksa o uyurken yatak odasini mi bitirsem diyorum
Kız senin belirtilerin var aslında... istiyorsan canım en azından beklemekten iyidir...Kizlar adete 2 gun kaldi catlatma ignesinin uzerinden de 12 gun gecti bir test yapsam mi ki ?
Canım hissediyorsan hamilesindir...Yaptim canisi negatif cikti. Ama ben inaniyorum pozitife donecek bekleyecegim
Benimde sabahları ilk uyandığımda göğüslerim acayip ağrıyor ama 1 saat sonra geçiyor.. kaçıncı günün canım bu arada??Sabah beri kasıklarım agriyor, oldum galiba diyorum bakiyorum bir sey yok, göğüslerim de agriyor hala, gelen giden yok simdilik
Gogus agrim hep var, son 2gun, pazar gunu olmam lazim, normalde her ay 2 gun öne atardi, aslında bugun olmam lazim ama bakalim bekliyorumBenimde sabahları ilk uyandığımda göğüslerim acayip ağrıyor ama 1 saat sonra geçiyor.. kaçıncı günün canım bu arada??
Sen çatlatma iğnesi olmuş muydun??Gogus agrim hep var, son 2gun, pazar gunu olmam lazim, normalde her ay 2 gun öne atardi, aslında bugun olmam lazim ama bakalim bekliyorum
Yok canım, bu 3. DenememizSen çatlatma iğnesi olmuş muydun??
Anladım canım inşallah adet olmayız.. bebişlerimiz bizimle olsun inşallah..Yok canım, bu 3. Denememiz
Amin inşallah tatlımAnladım canım inşallah adet olmayız.. bebişlerimiz bizimle olsun inşallah..