• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bayramda test yapacaklar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı bayramlar canlarım :))
Inşallah bizim haberimiz yoktur ve bebişlerimizde bizimle ilk bayramlarını geçiyorlardı.. kim bilir..
:dua::dua::dua:

Yok gülüm müminin baska mümine duası hada makbuldur :)
Son 4günüm kaldi. Sabirsizlikla bekliyorum
Sizde ne var ne yok ?
Benimde adet olacakmış gibi göbeğimin alt tarafı ağrıyor canım..
Umudum test yaptıktan sonra kalmamıştı..
Ama ağrılar başlayınca bi umut oldu..

Selam kizlar nasilsiniz hayirli bayramlar. Ben az once tekrar test yaptim ve gozlerim beni yaniltmiyorsa silik ikinci cizgim varrrrrrrr ama cok karnim agriyo sevincten mi ki bilmiyorum sizlerde durumlar nasil ?

Fotograf koymaya calisiyorum ama olmuyor nasil yapcam bilemedim.

Selam kizlar nasilsiniz hayirli bayramlar. Ben az once tekrar test yaptim ve gozlerim beni yaniltmiyorsa silik ikinci cizgim varrrrrrrr ama cok karnim agriyo sevincten mi ki bilmiyorum sizlerde durumlar nasil ?
Aa gerçekten mi canımm çok sevindim...
Benimde karnım ağrıyor.. ama sürekli değil ara ara karnımın alt kısmı ağrıyor...

Canim once galeriden resmi kırp, sonra yukle
Beceremedim canim :-)

Aa gerçekten mi canımm çok sevindim...
Benimde karnım ağrıyor.. ama sürekli değil ara ara karnımın alt kısmı ağrıyor...
gercekten canim bende hem sevincliyim hemde ya bayram sonuna kadar adet olursam diye korku icindeyim. Ama baya hayalet cizgi degil belirgin silik cizgi. Zaten demistim bu sefer hissediyorum diye :-)

Ne guzel byram müjdesi verirsin canm herkese. Darısı benim ve bütün gönülden isteyenler iin basına
Insallah canim benim. Daha sadece esime soyledim. Bayram sonu kan testinden sonra soyleyecegim kesin sonuc olsun

Kizlarr pazartesi catlatma ignemi vurunacagim ve bayram sabahi test yapacagim rabbim guzel gunde guzel haberler vermeyi nasip eder insallah. Benimle beraber beklemek isteyenler buyrun dertleselim

Ayyy benim bat 5 gun varda bayramdan sonra yapicam insallah hayirli haber hepimiz icin insallah kizlar

EceCigdem EceCigdem canım belirtilerin nelerdi nasıl hissettin. Benim bat 7temmuz. Ama aşırı gerilme olmaya başladı bu kadar gerildiğimi hiç hatırlamıyorum sende oldu mu? Birde ne zaman test yaparsam silik çizgi çıkma durumu olabilir?

Back