- 29 Ağustos 2014
- 3.455
- 3.925
- 133
- 30
Yok canim
Agri var mi peki göğüslerinde?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Agri var mi peki göğüslerinde?
Inşallah canım ama kendine niye dua etmiyorsun.Bayramınız mübarek olsun mümine kardeşlerimbayram şekerlerinize kavuşmanız duasiyla
![]()
Yok gülüm müminin baska mümine duası hada makbuldur :)Inşallah canım ama kendine niye dua etmiyorsun.
Adet mi oldun yoksa![]()
Yok canim
Benimde adet olacakmış gibi göbeğimin alt tarafı ağrıyor canım..Yok gülüm müminin baska mümine duası hada makbuldur :)
Son 4günüm kaldi. Sabirsizlikla bekliyorum
Sizde ne var ne yok ?
Gercektenmii kacinci gunundesin canimmSelam kizlar nasilsiniz hayirli bayramlar. Ben az once tekrar test yaptim ve gozlerim beni yaniltmiyorsa silik ikinci cizgim varrrrrrrr ama cok karnim agriyo sevincten mi ki bilmiyorum sizlerde durumlar nasil ?
Canim once galeriden resmi kırp, sonra yukleFotograf koymaya calisiyorum ama olmuyor nasil yapcam bilemedim.
Aa gerçekten mi canımm çok sevindim...Selam kizlar nasilsiniz hayirli bayramlar. Ben az once tekrar test yaptim ve gozlerim beni yaniltmiyorsa silik ikinci cizgim varrrrrrrr ama cok karnim agriyo sevincten mi ki bilmiyorum sizlerde durumlar nasil ?
Ne guzel byram müjdesi verirsin canm herkese. Darısı benim ve bütün gönülden isteyenler iin basınaBugun adet gunum canim igneden sonra da 14. Gunum
Beceremedim canimCanim once galeriden resmi kırp, sonra yukle
gercekten canim bende hem sevincliyim hemde ya bayram sonuna kadar adet olursam diye korku icindeyim. Ama baya hayalet cizgi degil belirgin silik cizgi. Zaten demistim bu sefer hissediyorum diyeAa gerçekten mi canımm çok sevindim...
Benimde karnım ağrıyor.. ama sürekli değil ara ara karnımın alt kısmı ağrıyor...
Insallah canim benim. Daha sadece esime soyledim. Bayram sonu kan testinden sonra soyleyecegim kesin sonuc olsunNe guzel byram müjdesi verirsin canm herkese. Darısı benim ve bütün gönülden isteyenler iin basına
Kizlarr pazartesi catlatma ignemi vurunacagim ve bayram sabahi test yapacagim rabbim guzel gunde guzel haberler vermeyi nasip eder insallah. Benimle beraber beklemek isteyenler buyrun dertleselim