Gebeliğe Hazırlık Bayramda test yapacaklar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay cok uykum geldi ya surda az bisey kaldi sahura ama nasil dayancam bilemiyorum

Oh ne iyi ben uyumadim ezandan sonra yattim sabahta 7 de kalktim oglanla ugrasmaktan isler de bitmedi daha bir mutfak ile yatak odasi kaldi bakalm simdi oglani yatircam bende biraz yatsam kalkinca kalanini mi yapsam diyorum yoksa o uyurken yatak odasini mi bitirsem diyorum
Ben uyuya kalmışım bile.. eşim kahvaltıyı hazırlamış geldi uyandırdı:))

Kizlar adete 2 gun kaldi catlatma ignesinin uzerinden de 12 gun gecti bir test yapsam mi ki ?

Bende ağda yaptım:))))

Yaptim canisi negatif cikti. Ama ben inaniyorum pozitife donecek bekleyecegim

Bende azcik yatayim da kalkinca yapcam kalan isleri artik

Sabah beri kasıklarım agriyor, oldum galiba diyorum bakiyorum bir sey yok, göğüslerim de agriyor hala, gelen giden yok simdilik

Sabah beri kasıklarım agriyor, oldum galiba diyorum bakiyorum bir sey yok, göğüslerim de agriyor hala, gelen giden yok simdilik
Benimde sabahları ilk uyandığımda göğüslerim acayip ağrıyor ama 1 saat sonra geçiyor.. kaçıncı günün canım bu arada??

Benimde sabahları ilk uyandığımda göğüslerim acayip ağrıyor ama 1 saat sonra geçiyor.. kaçıncı günün canım bu arada??
Gogus agrim hep var, son 2gun, pazar gunu olmam lazim, normalde her ay 2 gun öne atardi, aslında bugun olmam lazim ama bakalim bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…