Benimde bat 26 haziran eşimin doğum gününde 27 hazirannn ayy inşallah ikimizde en güzel hediyeleri vermiş oluruz cnmm :))Bende dayanamam canım yarın alırsam yaparım zaten hemen...
Ama zaten bayramdan iki gün önce eşimin ailesinin yanına gidecez oyüzden birinci gün yapamam.. daha doğrusu eşim evde olduğu sürece yapamam:)) eğer pozitif çıkarsa evlilik yıl dönümü olarak sürpriz yapıcam..
Canım inşallah yaa baksana ne güzel tesadüf :)) ikimizinde sen evlilik yıl dönümünde kan testi yaptır canım daha doğru sonuç alırsın. Ayyy hadi inşallah güzel haberleri ikimizde veririz şu mübarek günde bol bol dua edelimmmAyy kız gerçekten mi benim eşiminde 24 haziran doğum günü.. ama ozamana test yapsamda doğru sonuç olmaz diye..
29 haziran yıl dönümü o gün kan testi yaptırırım daha garanti olur..
Inşallah ikimizde eşlerimize böyle güzel bi sürpriz yaparız canım ya :)))
Inşallah hamilesindir canım benim.. Eğer adet belirtilerinde böyle oluyorsa test yapma bekle..selam kızlar bende 13 aylık evliyim hiç korunmadık hamile kalamıyorum sorun yok ikimiz de de. bu ayda hamile olmazsam çatlatmalara falan başlıcam. benimde bat27-28 göğüslerim çok az dolgun karnım patlıcak gibi şiş. alt karnıma özellikle ağrılar giriyor arada. kasıklarama da aynı şekilde arada batmalar oluyor. heveslenmek istemiyorum her ay testlerde kocaman negatifi gördükçe. bakalım benim sürecim nasıl ilerlicek. ama ben bayramdan sonra test yapmayı düşünüyorum eşimin kendi tarafına gidicez orda kalıcaz çünkü. kimseyi heveslendirmekte istemioruminşallah herkes bebeklerine kavuşur. Hayırlı kandiller diliyorum bu arada öpüyorum.
Inşallah canım.. belki bu bir işarettir :))))Canım inşallah yaa baksana ne güzel tesadüf :)) ikimizinde sen evlilik yıl dönümünde kan testi yaptır canım daha doğru sonuç alırsın. Ayyy hadi inşallah güzel haberleri ikimizde veririz şu mübarek günde bol bol dua edelimmm
Aminn kuzumm inşallah bol bol dua edelim...Inşallah canım.. belki bu bir işarettir :))))
Allah'ım inşallah olur... çok güzel bi anı olur ve çok büyük bi sürpriz olur..
Kurban olduğum güzel Allah'ım inşallah bizim yüzümüzü güldürecek..
Kac gun oldu igne olaliyarın sabah test yapsammııııııııııııı evde
Cikmaz cnm beklebende onu düşünüyorum yarın iğnenin 11.günü evde test yapsam doğru olur mu acaba
adet belirtilerim malesef canım. oyüzden beklicemInşallah hamilesindir canım benim.. Eğer adet belirtilerinde böyle oluyorsa test yapma bekle..
Ama ilk defa böyle oluyorsa test yap istersen..
Aynen canım elimizden geleni yaptık Allah'ım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah..Aminn kuzumm inşallah bol bol dua edelim...
Ozaman bekle canım inşallah hayırlı haberler verirsin...adet belirtilerim malesef canım. oyüzden beklicem
Hamişlerin duasi kabul olurmuş heleki böyle mübarek bi günde çifte bayram yaşayın inş. arkadaşım. Allah yavrunuza kavuştursun, kucaklarınız bebişlerle dolsun
Hamişlerin duasi kabul olurmuş heleki böyle mübarek bi günde çifte bayram yaşayın inş. arkadaşım. Allah yavrunuza kavuştursun, kucaklarınız bebişlerle dolsun
Yap canım.. bende yarın bi kaç tane test alıcam yarın birini yaparım..Kizlar yarin catlatma ignesinjn 13.gunu test yapsam çıkar mi acaba artik ıgnenin etkisi gitmismidir meraktan14.gunu bekleyemeyeceğim:)
Amin canım bende hepimize dua ediyorum inşallah birbirimize güzel haberler verelim..Hepimize dua ediyorum rabbim dualarımızı kabul etsin (AMIN)
Inşallah canimAmin canım bende hepimize dua ediyorum inşallah birbirimize güzel haberler verelim..
Yaparsan yaz tamammi canimYap canım.. bende yarın bi kaç tane test alıcam yarın birini yaparım..
Tamam canım haber verecem..Yaparsan yaz tamammi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?