• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bayramda test yapacaklar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim adet belirtim sadece sivilcelerim olur canım bide iştahım açılır oruç olunca iftarı bi açıyorum sahura kadar yiyorum..
Bide kalçamın sol tarafı uyuşur sola yatamam..
Şuan da öyleyim zaten adet belirtilerim var...
Ama hiç adet olucakmış gibi karnım ağrımaz..
Keşke hamile olsamda 9ay boyunca her yerim ağrısa :))
Inş. Olmazsinda adet tarihin nezaman canim

Ben bugün tamamen kendimi bol bol dua etmeye adadım sürekli dua ediyorum hepimiz için canım
Allah razi olsun canim insallah kabul olur dualarin. Ben anca aksama baslarim artik gorumcem bnde kizlari var bide oglan grip oldu durum fena 5 dk oturacak zaman bulamiyorum. Aksam erkenden yatiririm cocuklari ondan sonra artik baslarim duaya namaza falan. Bu arada kizlar takvimime gore adetime 4 gun kaldi benim

Kizlarnasilsiniz neler yapiyonuz. Bu mubarek gecede rabbim bize pozitif sonuclar gormeyi nasip etsin diye dua edelim bol bol
Hamişlerin duasi kabul olurmuş heleki böyle mübarek bi günde çifte bayram yaşayın inş. arkadaşım. Allah yavrunuza kavuştursun, kucaklarınız bebişlerle dolsun

Benim bata bugünü saymazsak 5 gün kaldı kızlar ama akıntım devam ediyor. afedersiniz tuvalete çıkınca peçeteye silince özellikle iyimi kötümü bilemedim sizde de varmı

Benim adet belirtim sadece sivilcelerim olur canım bide iştahım açılır oruç olunca iftarı bi açıyorum sahura kadar yiyorum..
Bide kalçamın sol tarafı uyuşur sola yatamam..
Şuan da öyleyim zaten adet belirtilerim var...
Ama hiç adet olucakmış gibi karnım ağrımaz..
Keşke hamile olsamda 9ay boyunca her yerim ağrısa :))
Bence herşeyin hayırlısını isteyin ALLAH korusun çocuğun olur ama sen olmazsın ya da ne bileyim sakat olursun ALLAH korusun hayirlisiyla işte duanı tam et canim ALLAH buyuktur

selam kızlar bende 13 aylık evliyim hiç korunmadık hamile kalamıyorum sorun yok ikimiz de de. bu ayda hamile olmazsam çatlatmalara falan başlıcam. benimde bat27-28 göğüslerim çok az dolgun karnım patlıcak gibi şiş. alt karnıma özellikle ağrılar giriyor arada. kasıklarama da aynı şekilde arada batmalar oluyor. heveslenmek istemiyorum her ay testlerde kocaman negatifi gördükçe. bakalım benim sürecim nasıl ilerlicek. ama ben bayramdan sonra test yapmayı düşünüyorum eşimin kendi tarafına gidicez orda kalıcaz çünkü. kimseyi heveslendirmekte istemiorum :( inşallah herkes bebeklerine kavuşur. Hayırlı kandiller diliyorum bu arada öpüyorum.

Bence herşeyin hayırlısını isteyin ALLAH korusun çocuğun olur ama sen olmazsın ya da ne bileyim sakat olursun ALLAH korusun hayirlisiyla işte duanı tam et canim ALLAH buyuktur
Canım ben zaten her zaman için sağlıklı ve hayırlısını istiyorum bundan önceki yorumlarım hep öyleydi sadece bunda yazmayı unutmuşum..
Niyet önemli zaten Allah biliyor...
Her yerim ağrısın sorun degil hiç şikayet etmicem derken de hamilelik belirtilerinden bahsediyorum..
Insanlar "midem bulanıyor off poff karnım ağrıyor ölüyorum" diyor ya ben bu şekilde şikayetlenmicem demek istedim....

Canım ben zaten her zaman için sağlıklı ve hayırlısını istiyorum bundan önceki yorumlarım hep öyleydi sadece bunda yazmayı unutmuşum..
Her yerim ağrısın sorun degil hiç şikayet etmicem derken de hamilelik belirtilerinden bahsediyorum..
Insanlar "midem bulanıyor off poff karnım ağrıyor ölüyorum" diyor ya ben bu şekilde şikayetlenmicem demek istedim....
Anladım kuzum bende büyük konuşmaktan muzdarip olan birisi olarak cok korkuyorum illa ki oluyor sen farklı düşünerek söylemişsin ben demek ki kendim oyle konuşunca direk ona çekmişim hayirlisi canim insallah hamileliğini tam anlamıyla yaşarsın eşine ve sana benzeyen tatli bir bebisiniz olur

Anladım kuzum bende büyük konuşmaktan muzdarip olan birisi olarak cok korkuyorum illa ki oluyor sen farklı düşünerek söylemişsin ben demek ki kendim oyle konuşunca direk ona çekmişim hayirlisi canim insallah hamileliğini tam anlamıyla yaşarsın eşine ve sana benzeyen tatli bir bebisiniz olur
Anladım canım benim.. amin inşallah hepimizin hayırlı sağlıklı ve uzun ömürlü evlatları olur..

Ben almadım daha test alırsam bekleyemem zaten kesim yaparım test elimin altında diye ama karar veremiyorum işte canım
Bende dayanamam canım yarın alırsam yaparım zaten hemen...
Ama zaten bayramdan iki gün önce eşimin ailesinin yanına gidecez oyüzden birinci gün yapamam.. daha doğrusu eşim evde olduğu sürece yapamam:)) eğer pozitif çıkarsa evlilik yıl dönümü olarak sürpriz yapıcam..

Back