Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 gün geçti ama umudum yok
Inşallah pozitiftir canimKizlar yarin kan testi yaptircam dua edin
Kizlar yarin kan testi yaptircam dua edin
Ins cnmİnşallah hamilesindir
Ins cnmInşallah pozitiftir canim
İnşallah hamile kalırsın hayırlısıyla kardeşim..
Ha doğru ben her sahurda litre litre su içtiğim için o konuda rahatım :))))inşallah bakalımm,
malum oruç su çok içmiyoruz
iftardan sonra mı yapsam testi ne zaman yapsam
bilemedim..
Günaydın canım benimki en son heralde 28 haziranda..Gunaydin kizlar bugun bizim gunumuz olsun. Gunu gelenler sirayla test sonucunu yazsin. Herkesin yazdigi pozitif olsun insallahhhh
Hayirlisi artik canim pozitif olsun daGünaydın canım benimki en son heralde 28 haziranda..
Ha doğru ben her sahurda litre litre su içtiğim için o konuda rahatım :))))
Canım şuan sabah saatleri zaten idrarın şuan gelmiyorsa gün içinde de zor gelir...
Akşam yap canım ozaman..
Daha rahat olursun hem..
Canim ignenin etkisinin coktan gecmis olmasi lazim ve 5 ten sonrasi hamilelik baslangici diye biliyorum. Birkac gun sonra tekrar test yaptir canim yukselme olursa hemen sevinmeye baslayalimKızlaaarr bugun ıgnenin 13.gunu bthcg 6.17 acaba ıgnenin etkisi olabilir mi adetime buu nu saymazsak 4gun var
Selamunaleykum kızlarr.. Benimde igneden sonra 7.ci günüm bugun. Internetten toplu gebelik testi almistim 25tane. Yapmamak icin zor tutuyorum kendimi![]()
cnm 2 gün sonra bidaha tekrarla bence inşallah iğnenin etkisi değil hamileliktir güzel haberleriniiii bekliyoruzKızlaaarr bugun ıgnenin 13.gunu bthcg 6.17 acaba ıgnenin etkisi olabilir mi adetime buu nu saymazsak 4gun var