• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bayramda test yapacaklar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gunaydin kizlar bugun bizim gunumuz olsun. Gunu gelenler sirayla test sonucunu yazsin. Herkesin yazdigi pozitif olsun insallahhhh

inşallah bakalımm, :KK66:
malum oruç su çok içmiyoruz
iftardan sonra mı yapsam testi ne zaman yapsam
bilemedim..
Ha doğru ben her sahurda litre litre su içtiğim için o konuda rahatım :))))
Canım şuan sabah saatleri zaten idrarın şuan gelmiyorsa gün içinde de zor gelir... ;)
Akşam yap canım ozaman..
Daha rahat olursun hem..

Ha doğru ben her sahurda litre litre su içtiğim için o konuda rahatım :))))
Canım şuan sabah saatleri zaten idrarın şuan gelmiyorsa gün içinde de zor gelir... :KK66:
Akşam yap canım ozaman..
Daha rahat olursun hem..

Aynen arkadaşım öyle yapayım,
bakalım bana negatif gibi geliyor
belirtim hiç yok
biraz bel ağrım var
o kadar..

hayırlısı artık..

Selamunaleykum kızlarr.. Benimde igneden sonra 7.ci günüm bugun. Internetten toplu gebelik testi almistim 25tane. Yapmamak icin zor tutuyorum kendimi :D

Kızlaaarr bugun ıgnenin 13.gunu bthcg 6.17 acaba ıgnenin etkisi olabilir mi adetime buu nu saymazsak 4gun var

Kızlaaarr bugun ıgnenin 13.gunu bthcg 6.17 acaba ıgnenin etkisi olabilir mi adetime buu nu saymazsak 4gun var
Canim ignenin etkisinin coktan gecmis olmasi lazim ve 5 ten sonrasi hamilelik baslangici diye biliyorum. Birkac gun sonra tekrar test yaptir canim yukselme olursa hemen sevinmeye baslayalim :KK73::KK9::rapci:

Back