:))) bekle canımmmBenimde test yapasim var
Inşallah canim cok heyecanlandım valla doktorla görüşemedim hepimiz hayirli haberlerle burayı dolduraljmCanim ignenin etkisinin coktan gecmis olmasi lazim ve 5 ten sonrasi hamilelik baslangici diye biliyorum. Birkac gun sonra tekrar test yaptir canim yukselme olursa hemen sevinmeye baslayalim
Ben de senin gibiyim canım ,son 3 gün reglebenim akıntım var kızlar idrarımda çok sarı
Çok heycanlıyım ya inşallah hamilelik belirtisidir bunlarBen de senin gibiyim canım ,son 3 gün regle
Gecen ay da boyle bir akıntım olmuştu adetten önce, o yuzden çok sevinemiyorum ama bugun kasilarim ara ara sizliyor, kac gun var regline canım?Çok heycanlıyım ya inşallah hamilelik belirtisidir bunlar
Bugünü saymazsak 4 gün kaldı canım benim senin ?Gecen ay da boyle bir akıntım olmuştu adetten önce, o yuzden çok sevinemiyorum ama bugun kasilarim ara ara sizliyor, kac gun var regline canım?
Henüz cok erken cnm çıkmazkızlar adet günü geçmeden idrar testinde kesin bilgi elde edemez miyiz ? ? klomenle ilk kez denedik bu ay ve yumurtlamamın üstünden 4 gün geçti, meraktan çatlayıp ölcem
3 gunum var pazar gunu olmam lazimBugünü saymazsak 4 gün kaldı canım benim senin ?
Seninle ayni canim benimde pazar olmam lazim 3 gunum var3 gunum var pazar gunu olmam lazim
Canım benim hayırlı olsun :))Kızlaaarr bugun ıgnenin 13.gunu bthcg 6.17 acaba ıgnenin etkisi olabilir mi adetime buu nu saymazsak 4gun var
Aynen canım ya benimde hiç belirtim yok sanki yok gibi...Aynen arkadaşım öyle yapayım,
bakalım bana negatif gibi geliyor
belirtim hiç yok
biraz bel ağrım var
o kadar..
hayırlısı artık..
Aynen canım ya benimde hiç belirtim yok sanki yok gibi...
Malesef canim olsaydi kanda cikardi mutlakaKizlar hamile degilim ignenin 14 gunu kan testi negatif 0.1. Sizce erken ondan mi yoksa gercekten hamile degilmiyim
Kizlar hamile degilim ignenin 14 gunu kan testi negatif 0.1. Sizce erken ondan mi yoksa gercekten hamile degilmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?