• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bayramda test yapacaklar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaslar bu ayin 8nde igne oldum .igne gununden sayarsak 14.gun bugun idrar testi yaptim negatif.kan testi yaptiriyim mi sizce

Bugün ignenin 6.cı günü ve bende hic belirti yok. Herkes birsürü belirti yazıyorr bende mi anormallik var ya :(

Bugün ignenin 6.cı günü ve bende hic belirti yok. Herkes birsürü belirti yazıyorr bende mi anormallik var ya :KK43:
Herkeste belirti olmak zorunda değil cnm sıkma canını mesela çoğu kişi kasıklar ve karın ağrısı dışında belim kopuyor yürüyemiyorum adım atamıyorum falan yazmış bende hiç öyle birşey olmadı. sadece ilk 2 gün aşırı kaşık ve karın ağrısı oldu okadar

Bugün ignenin 6.cı günü ve bende hic belirti yok. Herkes birsürü belirti yazıyorr bende mi anormallik var ya :KK43:
Canım iğnenin belirtisini soruyorsan o değişir bence kişiden kişiye... ben tuvaletimi bile yapamadım 3 gün boyunca... karnımın ağrısı da yeni geçti... ama burda bi çok kişinin hiç belirtisi olmamış... bende aynen senin gibi düşünüyordum anormallik mi var diye :))

bende onu düşünüyorum yarın iğnenin 11.günü evde test yapsam doğru olur mu acaba :110:
Bilmiyorum ki canım:( ben bayram boyunca yapamam oyüzden yarın gideyim 4-5 tane test alayım yarın birini yapayım diğerlerini bayram sonu yaparım...
Ikimizde yapalım ozaman:))

Melegimi ögrenmeden aynen sivilcem çıkmaya basladı. Of dedim. Adetim 2 gün gecince ikinci cizgiyi gördüm. Sizde yasayın inş. Şu mubarek günde dualarimuz kabul olsun
Ayyy canım benim ya çok sağol.. inşallah Allah'ım bizede verir..
Başka hiç belirtin yok muydu??

Adet belirtileriyle tıpa tıp aynı canım. Ha tek farkı sag kasıkta batma
Benim adet belirtim sadece sivilcelerim olur canım bide iştahım açılır oruç olunca iftarı bi açıyorum sahura kadar yiyorum..
Bide kalçamın sol tarafı uyuşur sola yatamam..
Şuan da öyleyim zaten adet belirtilerim var...
Ama hiç adet olucakmış gibi karnım ağrımaz..
Keşke hamile olsamda 9ay boyunca her yerim ağrısa :))

Back