- 6 Mayıs 2017
- 6.441
- 7.740
- 198
Benimde bugun kasıklarım cok ağrıyor normalde senede 1 kere falan oyle ağrılı olur adetim ıgnenin etkisinden galiba adet agrisi gibi göğüslerim cok.kotu puff bende adet olcam.sanirim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde bugun kasıklarım cok ağrıyor normalde senede 1 kere falan oyle ağrılı olur adetim ıgnenin etkisinden galiba adet agrisi gibi göğüslerim cok.kotu puff bende adet olcam.sanirim![]()
Adetin geciktimi cnmArkadaslar bu ayin 8nde igne oldum .igne gununden sayarsak 14.gun bugun idrar testi yaptim negatif.kan testi yaptiriyim mi sizce
Inşallah canim![]()
![]()
inşallah bi mucize olur canım bizim için
![]()
Herkeste belirti olmak zorunda değil cnm sıkma canını mesela çoğu kişi kasıklar ve karın ağrısı dışında belim kopuyor yürüyemiyorum adım atamıyorum falan yazmış bende hiç öyle birşey olmadı. sadece ilk 2 gün aşırı kaşık ve karın ağrısı oldu okadarBugün ignenin 6.cı günü ve bende hic belirti yok. Herkes birsürü belirti yazıyorr bende mi anormallik var ya![]()
Çenemde 1 adet sivilce çıktı kesin adet olucammmm![]()
Canım iğnenin belirtisini soruyorsan o değişir bence kişiden kişiye... ben tuvaletimi bile yapamadım 3 gün boyunca... karnımın ağrısı da yeni geçti... ama burda bi çok kişinin hiç belirtisi olmamış... bende aynen senin gibi düşünüyordum anormallik mi var diye :))Bugün ignenin 6.cı günü ve bende hic belirti yok. Herkes birsürü belirti yazıyorr bende mi anormallik var ya![]()
bende onu düşünüyorum yarın iğnenin 11.günü evde test yapsam doğru olur mu acaba![]()
yarın test mi yapsam ki
Bilmiyorum ki canımbende onu düşünüyorum yarın iğnenin 11.günü evde test yapsam doğru olur mu acaba![]()
Canim sivilce bende hala çıkıyor. Biliyosun hamileyim. Ona takılıp kalmaKızlar benim sivilcelerim çıktı kesin tutmadı adet olucam![]()
İnşallah öyledir cnm yaa hamişlerin duaları kabul olurmuş bu mübarek günde bizler içinde dua etmeyi unutma canım.Canim sivilce bende hala çıkıyor. Biliyosun hamileyim. Ona takılıp kalma
Biliyorum canım sivilcede hamilelik belirtisiymiş ama benim her adet öncesi oluyorda yine çıkınca moral sıfırCanim sivilce bende hala çıkıyor. Biliyosun hamileyim. Ona takılıp kalma
Amin amin bin kere amin. Kucaklarınız bebişlerle dolar inş.İnşallah öyledir cnm yaa hamişlerin duaları kabul olurmuş bu mübarek günde bizler içinde dua etmeyi unutma canım.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu
![]()
Melegimi ögrenmeden aynen sivilcem çıkmaya basladı. Of dedim. Adetim 2 gün gecince ikinci cizgiyi gördüm. Sizde yasayın inş. Şu mubarek günde dualarimuz kabul olsunBiliyorum canım sivilcede hamilelik belirtisiymiş ama benim her adet öncesi oluyorda yine çıkınca moral sıfır![]()
Benimde her adet öncesi olurduBiliyorum canım sivilcede hamilelik belirtisiymiş ama benim her adet öncesi oluyorda yine çıkınca moral sıfır![]()
Ayyy canım benim ya çok sağol.. inşallah Allah'ım bizede verir..Melegimi ögrenmeden aynen sivilcem çıkmaya basladı. Of dedim. Adetim 2 gün gecince ikinci cizgiyi gördüm. Sizde yasayın inş. Şu mubarek günde dualarimuz kabul olsun
Adet belirtileriyle tıpa tıp aynı canım. Ha tek farkı sag kasıkta batmaAyyy canım benim ya çok sağol.. inşallah Allah'ım bizede verir..
Başka hiç belirtin yok muydu??
Benim adet belirtim sadece sivilcelerim olur canım bide iştahım açılır oruç olunca iftarı bi açıyorum sahura kadar yiyorum..Adet belirtileriyle tıpa tıp aynı canım. Ha tek farkı sag kasıkta batma