- 3 Haziran 2017
- 501
- 277
- 103
Evet haklısın aslında ama ne bileğim hayal kırıklığı oluyo bide zaten adet olcak gibi ağrım var Şimdi test yaparım kesin yarın adet olurum hep öyle olduKızlar boşuna beklemyin ben 10.gun yaptırdım kan testi negatif çıkmış erken diye kendimi kaldırmisim eğer iğneden sonra yumurtaniz catladiysa kesin 12. Günden itibaren zaten çıkar çünkü ben tam 14 gün sonra hasta oldum varsa vardır kasmayin bakın kurtulun bence valla olunca anladım beklemek adet olmaktan çok daha zor
Bence yap :)))) inşallah güzel haberler ver bize...Normalde adetim 22sinde ama iğne olunca bugün olurmuyum diye bekliyorum iğneden 14.günde oluyormuş ya oyüzden siz öyle diyince şimdi akşam yapsam mı diye düşündüm
Klomen ve çatlatma ile ilk deneme ama daha önce sadece çatlatma iğnesi olmuştum yarın yaparım eğer adet olmazsam ArtıkBence yap :)))) inşallah güzel haberler ver bize...
Seninde mi ilk denemen??
Anladım canım inşaallah bu sefer tutar..Klomen ve çatlatma ile ilk deneme ama daha önce sadece çatlatma iğnesi olmuştum yarın yaparım eğer adet olmazsam Artık
Bende şuan sadece kasıklarımda adet ağrısı gibi ağrı var birde sarı akıntım oluyorAnladım canım inşaallah bu sefer tutar..
Peki belirtilerin var mı ??
Benim göğüslerim ağrımaya başladı..
Geçen ay da olmuş muydu bu belirtiler??Bende şuan sadece kasıklarımda adet ağrısı gibi ağrı var birde sarı akıntım oluyor
Aslında her ay adet olmadan önce böyle oluyor oyüzden adet olurum diye düşünüyorum yani belirtiler adet. Belirtisi gibi geliyo bana bakalım kısmet artıkBende şuan sadece kasıklarımda adet ağrısı gibi ağrı var birde sarı akıntım oluyor
Anladım canım inşallah hepimiz güzel hamiş haberleriyle doldururuz bu topiği :))))Aslında her ay adet olmadan önce böyle oluyor oyüzden adet olurum diye düşünüyorum yani belirtiler adet. Belirtisi gibi geliyo bana bakalım kısmet artık
Kaç gün var adet olmanaMide bulantısından ölüyorum kızlar yediğim içtiğimin tadı yok
Daha 7 gün canımKaç gün var adet olmana
Mide bulantısından ölüyorum kızlar yediğim içtiğimin tadı yok
Hamilelik belirtisi zaten değildir canım iğne bünyede termi tepti dedim acaba ilk olduğu için :)Usutmussundur canim daha hamilelik bulantisi icin cook erken
Yok canim usutmussundur ayagindan corabini terligini eksik etmeHamilelik belirtisi zaten değildir canım iğne bünyede termi tepti dedim acaba ilk olduğu için :)
Canim bir test yapsaydin da bizimle de paylassaydin coooook merak ediyoruzBende şuan sadece kasıklarımda adet ağrısı gibi ağrı var birde sarı akıntım oluyor
Tamam ben ozaman bu akşam test yapayım sizede atarım pek umutsuz vaka olsadaCanim bir test yapsaydin da bizimle de paylassaydin coooook merak ediyoruz
Psikolojik olabilir canım... benimde namaz kılarken başım dönüyor ama her zaman olan bişey bendeki...Mide bulantısından ölüyorum kızlar yediğim içtiğimin tadı yok
En azından beklemekten iyidir canım sonuç ne olursa olsun hayırlısı demekten başka çaremiz yok.. fazla kafana takma.. inşaallah güzel haberler verirsin.. bizide haber vermeyi unutma...Tamam ben ozaman bu akşam test yapayım sizede atarım pek umutsuz vaka olsada
test yaptınmı cnm4 gün geçti ama umudum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?