- 6 Mayıs 2017
- 6.441
- 7.739
- 198
Aa geçmiş olsun canım ya.. inşallah bişey olmamıştır sana..Valla bende de oyle herkesin aşırı agrisi olmus iğneden sonra benim pek bi ağrım olmadi hafif oldu zaten tek yumurtaydi sadece aşırı akıntı ve göğüs acısı çektim eşimde şehir dışında sadece 2 kez ilişki oldu birde ilk ilişkiden sonra cok kotu düştüm bakalım hayirlisi
Saol canim insallah varsada sıkı sıkı tutunmuştur bana (♡ _♡)Aa geçmiş olsun canım ya.. inşallah bişey olmamıştır sana..
Üzülme canım benimde bi arkadaşım karnı burnunda merdivenlerden düşmüş hiç bişey olmamış çok şükür 1.5 yaşında çok tatlı kızı var...
Amin canım inşaallah hepimizin göbüşleri bebişlerle dolsun...Saol canim insallah varsada sıkı sıkı tutunmuştur bana (♡ _♡)
Benimde olicagim zaman ağrı ve sanki alttan iğne batması gibi oluyor ani çok canımı yakıyor bu ay henüz olmadı bekliyorum bakalım seni kaç gün vardı adeteKızlar benim vajinamda ağrı oluşmaya başladı sizde de oluyor mu
Benim kasik agrim var sadece. Oda her ay adet zamani olur zatenKızlar benim vajinamda ağrı oluşmaya başladı sizde de oluyor mu
Bende tik yok sadece gogusum cok aciyor birde cok acıkıyorum: DKızlar benim vajinamda ağrı oluşmaya başladı sizde de oluyor mu
10 gün var adete canım.. benim vajinadaki ağrı geçti zaten o anlık oldu sadece..Benimde olicagim zaman ağrı ve sanki alttan iğne batması gibi oluyor ani çok canımı yakıyor bu ay henüz olmadı bekliyorum bakalım seni kaç gün vardı adete
:)))Napıyosunuz kızlarr bugün aşırı bir uyku hali var dayanamadım hatta 15.00 da uyudum 20.00 de kalktım hala daha uyku hali varrr
Kaçıncı günündü canım??Kızlar ben test aldım dayanamıyorum sabah ilk idrarimla yapıcam nasipse. Geçen ay 21 de oldum adet varda çıkar dimi 19 yarin
7.gün bitti canımmmKaçıncı günündü canım??
İğneden sonraki kaçıncı günün canımKızlar ben test aldım dayanamıyorum sabah ilk idrarimla yapıcam nasipse. Geçen ay 21 de oldum adet varda çıkar dimi 19 yarin
Yarın 16.gunum olucak ama bır gece önce çatlama başladı bence o yüzden değerlendirdimİğneden sonraki kaçıncı günün canım
Saa sormamıştım canım seninkini biliyorum aramıza yeni katılan arkadaşa sormuştum :)))7.gün bitti canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?