• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bayramda test yapacaklar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim 5.gün canım dr kâğıda 2 gün üst üste 1 gün ara diye yazmış..
Dün yaptık bugünde yapıcaz yarın ara..
P.tesi ve salı günüde yapıcaz bitecek...
Ama sen erken bırakıyorsun galiba..
Doktorum banada gün aşırı ilişki dedi canım ana nekadar süre olacağını söylemedi o yüzden bilemedim bende nekadar daha devam etmeli bide ilişkide ağrım oluyor benim seninde oluyormu

Bizde bu aksam girdik yine bakalm yarin degil de pazartesi aksamini bilemem belki

Arkadaslar benim İğnemin 14. Günü 10 gün test yaptım 1.20 çıktı birde nezaman adet olacağımi bilmiyorum geçen ay 21 de oldum ondan önce 18 yani kaç günde bır oluyor neyi beklemeliyim bilmiyorum birde yükselir belki dediler umitlenmelimiyim herkese sağlıklı bebekler

Doktorum banada gün aşırı ilişki dedi canım ana nekadar süre olacağını söylemedi o yüzden bilemedim bende nekadar daha devam etmeli bide ilişkide ağrım oluyor benim seninde oluyormu
Evet canım oluyor ağrım ilişki dışında da oluyor normal bişey mi anlamadım ki ya :(

Arkadaslar benim İğnemin 14. Günü 10 gün test yaptım 1.20 çıktı birde nezaman adet olacağımi bilmiyorum geçen ay 21 de oldum ondan önce 18 yani kaç günde bır oluyor neyi beklemeliyim bilmiyorum birde yükselir belki dediler umitlenmelimiyim herkese sağlıklı bebekler
Ne zaman test yaptın canım anlamadım 10 gün önce mi yaptım demek istedin...???

Canim pazartesi gunu kesin sonuc alirsin

Kızlar ben çatlatma iğnemi vurdurdum vurduralı hiç zevk almıyordum bi dün zevk aldım birde az önce zevk aldığın günler yumurtlama gerçekleşiyormuş arkadaşlarım hep öyle söylüyor...
Dünde bugünde başlangıçta ağrım oldu ama zevk aldıkça ağrım geçti...

Kızlar bugün 6.gün iğnenin iğne günü ve sonraki gün peş peşe ilişki oldu ondan sonra gün aşırı oldu en sonda bugün oldu. Acaba devam etmemiz gerekiyormu gün aşırı ilişkiye
Canım ben yanlış söylemişim bizimde p.tesi gün son olucak...
Sıkıldım valla sürekli sürekli ilişkiden :))

Aynen canım ya bide benim dr gün gün tarih atarak hangi günler olması gerektiğini reçete gibi kağıda yazdı verdi elime..
Bitmek bilmiyor günler:))))
Neyse ki yarın ara veriyoruz p.tesi günü son kez olucak :)))
bnmde bu ay umudum yok.Dr nin de bnm elime kağıt vereceği günler yakındır :)))

Valla bende de oyle herkesin aşırı agrisi olmus iğneden sonra benim pek bi ağrım olmadi hafif oldu zaten tek yumurtaydi sadece aşırı akıntı ve göğüs acısı çektim eşimde şehir dışında sadece 2 kez ilişki oldu birde ilk ilişkiden sonra cok kotu düştüm bakalım hayirlisi

Back