Bayramda tatili Erikli-Bozcaada

bizde bayramın ilk günü gece çıkacağız çanakkale merkezde otelde kalıcaz
1 gün bozcaada
1 gün gökçeada
1 gün merkez
1 günde eceabatda gezeceğiz.
inşallah dedikleri gibi kalabalık olmaz

Ohoo tatiliniz feribot sırası ile geçecek bence..

Ya butun egeyi gezdim.gokceadaya bir turlu gidemedim. Halbuki cok istiyorum, kismet olamadi. Herkes sizin gibi ovuyor.

Aynen.
Eşimi zaten bir tarafı Çanakkaleli. Gitmediğimiz yer kalmadı. Ama Gökçeadaya geçemedik daha..

kışın az yağıştan dolayı dağlardaki karın eriyip denize ulaşamadığını söylüyor yerli halk.
bende bir sarımsaklı yaptım eskiye göre su hiç soğuk değildi.

Kesinlikle hic degil, ben ki ayagimi sokamazdim simdi denizden cikmiyorum :) tabi ki asla bir antalya olamaz ama olmasin da zaten, hafif serinlik iyidir.

Sehir merkezleri kalabalik oluyor ama bilene kismen daha sakin plajlar her zaman bulunuyor, pelitkoy, fener, oren gibi uzun plajlarda tenha bir kose bulmak her zaman mumkun :)
Plaj bulunuyor da merkezler kalabalık. Altınolukta marketlerin yağmalandığı bayramlar görmüştüm:)

Bu yil 1 mayista bile sarimsaklida denize girdim, kesinlikle bu sene kuzey ege sulari soguk degil. Su an da orendeyim, normalde cidden ayagimi sokamazdim tereddutsuz giriyorum.
Rüzgar var mı Ören’de bu yaz? Bayramda geleceğiz biz de. Bazen rüzgardan oturulmuyordu.

Gectigimiz hafta bozcaada 2 gün kaldik. Yeni acilmis oda kahvalti butik otelde 300tl ödedik cok da güzeldi...
Burhaniye öreni hic sevmem. Akcay güzel ama cok kalabalikti gecen hafta...

Erikli genelde yerlilerin olduğu,güzel ama bozcada kadar kalabalık olmayan bi yerdir daha sakin geçer,gidilcek yerler kısıtlıdır. Yani klasik bir yazlık havası gibi..

Ama bozcada daha hareketli olur,bayramdada ultra pahalıdır küçük ama eğlenceli bi yerdir.

Akçaya bakabilirsiniz,marmara adası (memleketim gibisi yok) ,avşa adası (cok kalabalık olur) buralara bi bakın fiyat olarak daha uygun apartlar bulabilirsiniz..

Bozcaada da balık dışında pek bir yemek alternatifi yok. Ve fiyatlar acayip kazik. Biz son gün bir esnaf lokantasında yemiştik karnımız doymustu.

kışın az yağıştan dolayı dağlardaki karın eriyip denize ulaşamadığını söylüyor yerli halk.
bende bir sarımsaklı yaptım eskiye göre su hiç soğuk değildi.
Sarımsaklı kalabalık oluyor mu? Nerede kaldınız? Tavsiyeniz varsa alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…