- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.202
- 598
- 41
- Konu Sahibi Pelinimben
-
bizde bayramın ilk günü gece çıkacağız çanakkale merkezde otelde kalıcaz
1 gün bozcaada
1 gün gökçeada
1 gün merkez
1 günde eceabatda gezeceğiz.
inşallah dedikleri gibi kalabalık olmaz
Ya butun egeyi gezdim.gokceadaya bir turlu gidemedim. Halbuki cok istiyorum, kismet olamadi. Herkes sizin gibi ovuyor.
:)) demeyin be o kadar mıOhoo tatiliniz feribot sırası ile geçecek bence..
Nerede tuttunuzotel 3 gece 4 gün 540 tlye tuttum kahvaltı dahil
Sarımsaklı mi tovbeliyim ayağımı sokamadımkışın az yağıştan dolayı dağlardaki karın eriyip denize ulaşamadığını söylüyor yerli halk.
bende bir sarımsaklı yaptım eskiye göre su hiç soğuk değildi.
kışın az yağıştan dolayı dağlardaki karın eriyip denize ulaşamadığını söylüyor yerli halk.
Çanakkale iskeleye yakın bir yerde. isim verirsem reklam olup ban yemim :)Nerede tuttunuz
Sarımsaklı mi tovbeliyim ayağımı sokamadım
Sarımsaklı mi tovbeliyim ayağımı sokamadım
Plaj bulunuyor da merkezler kalabalık. Altınolukta marketlerin yağmalandığı bayramlar görmüştüm:)Sehir merkezleri kalabalik oluyor ama bilene kismen daha sakin plajlar her zaman bulunuyor, pelitkoy, fener, oren gibi uzun plajlarda tenha bir kose bulmak her zaman mumkun :)
Rüzgar var mı Ören’de bu yaz? Bayramda geleceğiz biz de. Bazen rüzgardan oturulmuyordu.Bu yil 1 mayista bile sarimsaklida denize girdim, kesinlikle bu sene kuzey ege sulari soguk degil. Su an da orendeyim, normalde cidden ayagimi sokamazdim tereddutsuz giriyorum.
Rüzgar var mı Ören’de bu yaz? Bayramda geleceğiz biz de. Bazen rüzgardan oturulmuyordu.
:)) demeyin be o kadar mı
Sarımsaklı kalabalık oluyor mu? Nerede kaldınız? Tavsiyeniz varsa alırımkışın az yağıştan dolayı dağlardaki karın eriyip denize ulaşamadığını söylüyor yerli halk.
Sarımsaklı kalabalık oluyor mu? Nerede kaldınız? Tavsiyeniz varsa alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?