- 24 Nisan 2015
- 6.926
- 7.129
- 198
- Konu Sahibi Pelinimben
-
sakin huzurlu ve çok gelişmiş bir yer zaten ilçe ve tr nin en büyük adası en batı ucu aynı zamanda.. ama araçsız gezilmez çünkü adanın iki ucu arası yaklasık 35-40 dk...Araç var orası sakin mi
anladim yok hic bilmiyorum, yurt disinda kaliyoruz biz yazdan yaza gidiyoruz o yüzden fiyatlar nedir bilmiyorum.2 kişi old için ev kiralamayı düşünmüyoruz apart pansiyon tercihimiz günlük fiyat ne biliyor musunuz
Bayramda her yer öyle maalesef. Gökçeada yı da seviyorum ben. Bozcaada dan daha sakin, daha az turistik, denizi daha serin.Yüzde 90 dolu zaten yer de yokmuş offf
3 günlük zatenErikli mibence tatillik yer değil pek günü birlik denize girilir ancak
Bozcaada’ya bayramda gitmek mantıklı olmaz.Başka bir zaman ve haftaiçi gidin.. daha sakin olur. Biz gittiğimizde bir lokanta da zeytinyağlı yemeğimizi yiyiyoruz sonrasında da bi mekana geçip rakı&meze yapıyoruz biraz daha uygun oluyor.. şuanda kahvaltı dahil iki kişilik odalar 300tl civarı.. yazlık ev tutmak çok mantıksız geliyor bana yine yemek falan hazırlayacaksan...
Selam kızlar 2 gündür elimde telefon araştırmaktan kolum ağrıyor bir sonuca varamadım..malum 9 günlük bir kurban bayramı tatili var bizde değerlendirmek istiyoruz ama işin içinden çıkamadık .Bu sene ki otel tatil hakkımızı kullandığımız için düşük bütçeli yakın bir yere gitmek istiyoruz. 4gunluk .Bu arada istanbul da yaşıyorum .Eşim ısrarla erikli bense bozcaada istiyorum daha önce gitmedik .Eriklide otel yok bozcaada da oteller pahali sezon ve bayramdan dolayı.Pansiyon olur bütik otel okur uygun bütçeli bir yer olsun yeter daha önce gideniniz varsa yardımcı olun bi zahmet çok bunaldik. Ha bu arada gidemezsek evde sıcak da dinleneceğiz.Daha önce gideniniz illaki olmuştur bi fikir verin nolur.
gökçeadaya gidin pansiyon tutun denizi çok güzel, rum köylerini gezersiniz falan aracınız varsa kesinlikle gökçeada derim.
Evet pahalı edremit e kadar da gitmek istemiyoruz saroz dada yer bulamadık
Selam kızlar 2 gündür elimde telefon araştırmaktan kolum ağrıyor bir sonuca varamadım..malum 9 günlük bir kurban bayramı tatili var bizde değerlendirmek istiyoruz ama işin içinden çıkamadık .Bu sene ki otel tatil hakkımızı kullandığımız için düşük bütçeli yakın bir yere gitmek istiyoruz. 4gunluk .Bu arada istanbul da yaşıyorum .Eşim ısrarla erikli bense bozcaada istiyorum daha önce gitmedik .Eriklide otel yok bozcaada da oteller pahali sezon ve bayramdan dolayı.Pansiyon olur bütik otel okur uygun bütçeli bir yer olsun yeter daha önce gideniniz varsa yardımcı olun bi zahmet çok bunaldik. Ha bu arada gidemezsek evde sıcak da dinleneceğiz.Daha önce gideniniz illaki olmuştur bi fikir verin nolur.
Kızlar başka seçenekleriniz varsa alabilirim eskişehir nasıl olur gezmek için ama deniz isyorum yaa
Dipnot: bu yil kuzey ege kesinlikle soguk degil, buna soguk diyen soguk gormemistir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?