Bayramda tatili Erikli-Bozcaada

Turizmciyim, bayramda sakin yer beklemeyin.
Daha sezon başı bile bayramda yer yoktu ki yerliler değil yabancı rezervasyonlar hepsi.
Ve yerli pazara yönelik çalışan yerler bayram için fiyatları ciddi oranda arttırdı, doluluk %99 civarında.
Umarım gönlünüze göre bir yer bulursunuz.
Tatil sitelerinin çok faydası oluyor. Mutlaka göz atın derim.

Yüzde 90 dolu zaten yer de yokmuş offf
Bayramda her yer öyle maalesef. Gökçeada yı da seviyorum ben. Bozcaada dan daha sakin, daha az turistik, denizi daha serin.
Dalış da yapılabiliyor ilgileniyorsanız.
Ama bayramı kestiremiyorum işte :)

Bozcaadaya bayram dışında gittim o şekilde bile kalabalıktı denizi tabi ki soğuk ama çok temizAsos daha sakin geldi bize denizi aynı şekilde ama harika yerler Çanakkale başlı başına güzelbayramda aşırı kalabalık olur ama ben olsam orayı tercih ederdim. Erikli de çok güzel pek otel bulma imkanı yok gibi Saroz taraflarını da düşünebilirsiniz bizim arkadaşlarla yazlığına gidiyoruz Şarköye o yüzden bilmiyorum o kesimde var mı otel

Bozcaada’ya bayramda gitmek mantıklı olmaz.Başka bir zaman ve haftaiçi gidin.. daha sakin olur. Biz gittiğimizde bir lokanta da zeytinyağlı yemeğimizi yiyiyoruz sonrasında da bi mekana geçip rakı&meze yapıyoruz biraz daha uygun oluyor.. şuanda kahvaltı dahil iki kişilik odalar 300tl civarı.. yazlık ev tutmak çok mantıksız geliyor bana yine yemek falan hazırlayacaksan...

Evet assos da pahalıydı sonbahar da gittiğim halde

bizde bayramın ilk günü gece çıkacağız çanakkale merkezde otelde kalıcaz
1 gün bozcaada
1 gün gökçeada
1 gün merkez
1 günde eceabatda gezeceğiz.
inşallah dedikleri gibi kalabalık olmaz

bir şehir otelinde kalıp arabayla plaja gidip gelmek daha mantıklı sanırım.
deniz kenarı otelleri pansiyonları dolu olur.

Marmara adası yada Avşa adasına gidebilirsiniz İstanbul'dan feribotla geçilebiliyormus o sekilde hiç denemedim ama arastirabilirsiniz

Son düzenleme:
Erikli güzel ama biz de bayramda gittiğimiz için aşırı kalabalıktı. Rezillikti resmen marketler yağmalanmış gibiydi.

Bozcaada çok pahalı ama Erikli'ye tercih ederim.
Yalnız Ayazma plajında bir biraya 20-25tl verebilirsiniz bu sene..
Çok seviyorum ama daha sakinken gitmek lazım..

Evet pahalı edremit e kadar da gitmek istemiyoruz saroz dada yer bulamadık

Aslinda arabayla gidecekseniz yeni kopruyle cok kisa suruyor, umraniyeden orene 4.5 saatte ulasiyoruz biz.
Assos, sazli, kucukkuyu traflarina bakin bakin bi de.
Dipnot: bu yil kuzey ege kesinlikle soguk degil, buna soguk diyen soguk gormemistir :)

bozcada zaten pahalı bayramda uçar. butik dediğiniz daha da pahalı.
gökçeadaya bakın daha uygundur.
erikli emekli yeri.

Kızlar başka seçenekleriniz varsa alabilirim eskişehir nasıl olur gezmek için ama deniz isyorum yaa

Bayram tatilinde ucuz yer bulmanız çok zor. Sezonluk yerler sonuçta. Herkes voleyi vurmaya çalışıyor.
Ören
Assos
Ayvalık
Cunda adası
Akçay

Daha da yakın ama deniz olsun derseniz Semizkum, Kıyıköy..

Son düzenleme:
Dipnot: bu yil kuzey ege kesinlikle soguk degil, buna soguk diyen soguk gormemistir :)

kışın az yağıştan dolayı dağlardaki karın eriyip denize ulaşamadığını söylüyor yerli halk.
bende bir sarımsaklı yaptım eskiye göre su hiç soğuk değildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…